Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Pretty Love Anal Beads

Rating:
70 % of 100
199 kr

En skön leksak, speciellt utformad för anal stimulans från välkända Pretty Love. De olika storlekarna på kulorna gör att man själv lätt reglerar graden av friktion och till hjälp har man också ett praktiskt, greppvänligt handtag.

De här sköna analkulorna är perfekta för nybörjaren men även de mer erfarna.

Köps ofta tillsammans

Pretty Love Anal Beads är speciellt utformat för anal stimulans från välkända märket Pretty Love. De olika storlekarna på kulorna gör att man själv lätt reglerar graden av friktion och till hjälp har man också ett praktiskt, greppvänligt handtag.

Ytan är sammetslen och tillverkad i 100% silikon. Dra ut dessa precis vid orgasm så kommer du känna en otrolig härlig känsla. Helt vattentäta, vilket gör att leksaken kan njutas av i både dusch och bad.

Om du aldrig har provat anala lekar är så är Pretty Love Beads precis vad du behöver för att utforska den fantastiska världen av anal stimulans! De går dessutom jättebra att använd Pretty Love Beads under samlag.

De här sköna lila analkulorna är perfekta för nybörjaren men även de mer erfarna. Totalt 4 kulor. Unisex, vilket betyder att du kan använda dom oavsett om du är man eller kvinna.

Analkulor är idealiska för dig som vill experimentera med analstimulation. Fördelen med pärlorna är att du gradvis och försiktigt kan bestämma hur många kulor/pärlor du vill ha i dig. Vi älskar dessa Pretty Love Beeds!

Varför vi älskar Pretty Love Anal Beads:

  • Analkulor för intensivare orgasm
  • Tillverkad av 100% silikon
  • Lämplig för nybörjare och erfarana användare
  • Kan användas med vattenbaserat glidmedel

 

Rengör efter användning med en toy cleaner, det hjälper till att hålla bakterier borta. 

Använd Pretty Love Anal Beads med ett vattenbaserat glidmedel. Vi rekommenderar alltid att använda glidmedel vid anala lekar.

Mer information
Allmänt
Varumärke pretty love
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Dimensioner
Penetrerande längd 15 cm
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Pretty Love Anal Beads
Ditt betyg