Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Pretty Love Power Wand Rosa

Rating:
80 % of 100
299 kr

Nätt och smidigt men effektiv wand med steglös vibrationsstyrka. Ger dig njutning på erogena zoner samtidigt som den kan ta hand om dina trötta och ömmande muskler.

Batteridriven.

Köps ofta tillsammans

Pretty Love Power Wand rosa är en smidig wand i mellanstorlek med stark motor. De steglösa vibrationerna gör att du kan njuta av både mild och snäll stimulans till mer kraftig och intensiv stimulans. Vad du än önskar och går igång på. Trots styrkan är motorn tyst.

Det flexibla massagehuvudet är tillverkat av silkeslent silikon som självklart är fritt från ftalater. Kan stimulerade både klitoris, andra erogena zoner och trötta muskler.

Drivs av 4 x AAA-batterier (ej inkl).

Hur används Pretty Love Power Wand Rosa?

Vibrationsstyrkan manövreras lätt via ratten och kan styras med bara ett finger.

Används tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel, eller ett silikonbaserat glidmedel ämnat för sexleksaker. Rengörs med ljummet vatten och en mild tvål före och efter användning. Använd även gärna en rengöringsspray med jämna mellanrum, för att hålla bakterier borta.

Vem kan använda Pretty Love Power Wand Rosa?


En wand är speciellt för dig som njuter av lite starkare vibrationer men då denna modell har steglös styrka så kan även du som är känslig njuta av de låga och mjuka vibrationerna.Rengörs med mild tvål, vatten och med fördel en antibakteriell tvål/spray för sexleksaker. Bör ej användas i dusch/bad.

Kan användas med ett vattenbaserat glidmedel.

Mer information
Allmänt
Varumärke pretty love
Färg Rosa
Ftalatfri Ja
Hårdhet Hård
Textur Slät
Strömförsörjning
Batterityp AAA
Inkluderar batteri Nej
Antal Batterier 4 st
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Pretty Love Power Wand Rosa
Ditt betyg