Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

RFSU Intim Ingrown Hair Cream

Special Price 59 kr Regular Price 99 kr
  • Motverkar inåtväxande hår och inflammerade hårsäckar
  • Exfolierande effekt med fruktsyror
  • Parfymfri och parabenfri
  • Dermatologiskt testad

Köps ofta tillsammans

RFSU Intim Ingrown Hair Cream är det perfekta valet för att motverka inåtväxande hårstrån och inflammerade hårsäckar efter rakning av bikinilinjen, armhålorna och benen. Denna kräm är särskilt utformad för att hålla din hud frisk och skydda mot oönskade biverkningar av hårborttagning.

Krämens effektivitet beror på dess milda exfolierande egenskaper, tack vare fruktsyror. Den hjälper till att avlägsna döda hudceller och främjar en hälsosam och mjuk hud. Med RFSU Intim Ingrown Hair Cream kan du säga adjö till besvärliga inåtväxande hårstrån och irriterade hårsäckar som ibland uppstår efter intimrakning.

Denna kräm är även parfymfri och parabenfri och har genomgått dermatologiska tester för att säkerställa att den är mild mot din hud.

Använd RFSU Intim Ingrown Hair Cream efter varje hårborttagningssession och applicera den på de önskade områdena. Du kan också använda den förebyggande för att undvika problem i framtiden. Skölj inte av krämen efter applicering för bästa resultat.

Ge din hud den vård och uppmärksamhet den behöver med RFSU Intim Ingrown Hair Cream. Upptäck en smidigare och mer bekväm hårborttagningsupplevelse!

Mer information
Allmänt
Varumärke RFSU
Volym 40 ml
Write Your Own Review
Du recenserar:RFSU Intim Ingrown Hair Cream
Ditt betyg