Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Satisfyer Curvy 2+ Air Pulse Stimulator Rosa

Rating:
73 % of 100
Special Price 339 kr Regular Price 499 kr

Satisfyer Curvy 2+ Air Pulse Stimulator är en appstyrd lufttrycksvibrator från världens ledande tillverkare av sexleksaker - Satisfyer. Kombinerar de revolutionerande tryckvågorna med vibrationer vilket ger dig en maxad men skonsam stimulans av klitoris.

Med den kostnadsfria appen förvandlas din smartphone till en fjärrkontroll och ger denna lufttrycksvibrator ändlöst med möjligheter - skapa egna vibrationsmönster, videochatta, låt produkten vibrera i takt till din favoritmusik och mycket annat. Satisfyer Curvy 2+ är dessutom tystgående tack vare whisper mode-funktionen.

Vattentät och uppladdningsbar.

Köps ofta tillsammans

Satisfyer Curvy 2+ Air Pulse Stimulator Rosa stimulerar klitoris med hjälp av de revolutionerande tryckvågorna som stimulerar klitoris utan direkt stimulans utan istället suger klitoris ut och in i mynningen. Denna stimulans är både skonsam och effektiv eftersom du aldrig blir avdomnad i klitoris. Känslan går nästan att jämföra med oralsex. Som om det inte vore nog har denna modell dessutom kittlande vibrationer - allt för att du ska nå klimax. Dessa två olika funktioner går att styra tillsammans eller separat eftersom Satisfyer Curvy 2+ är utrustad med två motorer.

Satisfyer Curvy 2+ Air Pulse Stimulator Rosa är ergonomiskt utformad och lätt att hålla i. Det kroppssäkra silikonet den är tillverkad av värms sakta upp av din egen kroppsvärme. Själva mynningen är mjuk och flexibel för att du lätt ska hitta rätt och kunna trycka lite hårdare när/om du vill.

Med appen Satisfyer Connect som du hämtar kostnadsfritt via App Store eller Google Play har du möjlighet att styra vibrationerna och tryckvågorna via din smartphone som du fungerar som en fjärrkontroll. I appen kan du designa dina egna vibrations- och pulseringsmönster, samt koppla upp den till Spotify, så Satisfyer Curvy 2+ pulserar i takt till din favoritmusik. Du kan även videochatta i appen under tiden du har det skönt med din Satisfyer Curvy 2+.

Satisfyer Curvy 2+ Air Pulse Stimulator Rosa: 

  • Appstyrd
  • Ergonomisk
  • Vattentät
  • Uppladdningsbar
  • Whisper mode
  • Kompatibel med Iphone, Android, surfplattor och Apple Watch - både via Bluetooth och Wifi
  • Kan användas vid onani och sex
  • 15 års garanti
 

Rengör produkten med ljummet vatten och mild tvål utan parfym eller olja. Komplettera gärna med en toycleaner som är antibakteriell.

Placera munstycket över/runt om klitoris och sätt igång vibrationerna på lägsta nivån. När du hittat just din sköna punkt behöver du inte röra produkten, den gör jobbet åt dig. Öka nivån på vibrationerna tills du känner ett sug/pirr i klitoris.

Används tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en skönare effekt.

Laddas med den medföljande USB-laddaren. 

Mer information
Allmänt
Varumärke Satisfyer
Ftalatfri Ja
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Satisfyer Curvy 2+ Air Pulse Stimulator Rosa
Ditt betyg