Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Satisfyer Men Classic Realistisk Masturbator

Rating:
100 % of 100
399 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
  • Realistisk masturbator som stimulerar penis
  • Ger en autentisk känsla med räfflor och knottror
  • Justera den sugande känslan efter dina önskemål
  • Vattentät

Översikt

Beskrivning

Satisfyer Men Classic Realistisk Masturbator är ett toppval bland sexleksaker för män, som kombinerar stil med funktion för optimal njutning. Detta är masturbatorn för dig som söker en realistisk känsla och ytterligare funktioner som förstärker upplevelsen.

Designad med en inre textur som efterliknar en riktig vagina, erbjuder Satisfyer Men Classic unik stimulans genom knottror och räfflor som intensivt masserar både skaftet och ollonet. Innovativt, detta masturbationshjälpmedel är också utrustad med en tryckregulator belägen vid basen. Denna funktion möjliggör skapandet av ett vakuum inuti sleeven, vilket ger en eftertraktad sugande känsla som kan intensifiera din orgasm.

Tryckregulatorn är enkel att använda och anpassar sig efter dina önskemål för att simulera den mest naturtrogna känslan. Den är även gjord av flexibelt material som kan expandera för att rymma nästan alla storlekar, vilket säkerställer en bekväm och behaglig användning.

Masturbatorn är vattentät, vilket inte bara underlättar rengöring utan också möjliggör användning i duschen eller badet för en ännu mer varierad och spännande erfarenhet.

Visa mer
Skötselråd

Satisfyer Men Classic Masturbator är både lätt att hålla i samt göra rent - med ljummet vatten och en mild tvål utan parfym eller olja. Med locket stänger du och förvarar din masturbator på ett säkert och smidigt sätt. Det är dock viktigt att masturbatorn är helt torr innan locket stängs. 

Användning

Smörj in penis med ett vattenbaserat glidmedel och penetrera masturbatorn. 

Mer information
Allmänt
Varumärke
Satisfyer
Färg
Svart
Effekt
Stimulerande
Kroppsdel
Penis
Ftalatfri
Ja
Hårdhet
Flexibel
Typ av glidmedel
Vattenbaserat
Dimensioner
Längd
20-25cm
Penetrerande längd
22 cm
Recensioner 4
Write Your Own Review
Du recenserar:Satisfyer Men Classic Realistisk Masturbator
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video