Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Satisfyer Pro 1+ Vibration

Rating:
80 % of 100
Special Price 499 kr Regular Price 599 kr

Satisfyer Pro 1+ Vibration stimulerar dig genom lufttryck och vibrationer, utan att ens nudda klitoris. Detta ger en effektfull stimulans som ger även dig som har svårt för att få orgasm njutning utöver det vanliga.

Uppladdningsbar och vattentålig.

Köps ofta tillsammans

Satisfyer Pro 1+ Vibration kombinerar Satisfyerns sugande effekt med vibrationer. Med dubbla motorer som kan användas tillsammans eller separat.

Den är väldigt effektiv men samtidigt skonsam och ger dig sköna orgasmer, om och om igen, genom att "suga" på klitoris inuti mynningen på vibratorn. Denna modell är dessutom formad som ett U vilket gör att den är lättare att hålla i samt ligger säkert på plats.

10 vibrationsmöjligheter samt 11 lufttryckshastigheter. Då den är vattentät kan du njuta av den i duschen. 

Denna lufttrycksvibrator passar dig som har svårt att få orgasm, då den nästan har orgasmgaranti. Upplev orgasm som du inte tidigare upplevt den. Använd den under onanilekar på egen hand eller under smeksex eller omslutande samlag tillsammans med en partner. 

Så använder du Satisfyer Pro 1+ Vibration:

Placera munstycket runt klitoris (använd gärna fingrarna för att sära på blygdläpparna) och ändra intensiteten tills du känner dig nöjd. Den börjar med den lägsta nivån vilket är perfekt för dig som har en känslig klitoris. När du väl hittat rätt njutning behöver du inte röra din stimulator utan låt den göra jobbet åt dig.

Använd gärna ett vattenbaserat glidmedel. Laddas via den medföljande magnetladdaren.

 

Mer information
Allmänt
Varumärke Satisfyer
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Strömförsörjning
Inkluderar batteri Ja
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Satisfyer Pro 1+ Vibration
Ditt betyg