Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Connect App Lilac Lufttrycksvibrator

Rating:
100 % of 100
789 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
 • Satisfyer Pro 2 – världens mest omtalade klitorisvibrator
 • 99% får orgasm
 • 11 hastigheter och 12 vibrationsprogram
 • Kan styras via appen Satisfyer Connect
 • Uppladdningsbar och vattentät

Översikt

Beskrivning

Upptäck Satisfyer Pro 2 Generation 3 Connect App Lilac – din nya favorit som tar dig på en resa till oförglömliga orgasmer med bara ett klick. Denna toppmoderna lufttrycksvibrator kombinerar nyskapande Liquid Air Technology med smidig appstyrning, vilket ger dig en personligt anpassad upplevelse av känslan som liknar pulserande vågor mot klitoris. Upplev en sensation likt oralsex, men utan direkt kontakt!

Med Satisfyer Pro 2 Generation 3 kan du utforska en värld av njutning som tidigare varit ouppnåelig. Denna vibrator är utrustad med inte bara ett, utan två utbytbara munstycken, som ger dig friheten att välja mellan lufttryck och den unika Liquid Air-stimulansen. Med 11 tryckvågsintensiteter och 12 mjuka vibrationsprogram, inklusive 5 hastigheter och 7 himmelska vibrationsmönster, finns det alltid något nytt att upptäcka.

Tack vare dess sömlösa och supermjuka silikonmaterial med Soft Touch Feel, erbjuder Satisfyer Pro 2 Generation 3 en exceptionellt skonsam och behaglig känsla mot huden, samtidigt som den är vattentät för äventyrliga stunder i duschen eller badet. Den är utformad för att vara så tyst och diskret som möjligt, så att du kan förlora dig helt i din njutning.

Med Satisfyer Connect-appen tar du din upplevelse till nästa nivå. Skapa egna mönster, utforska andra användares favoriter, låt vibrationerna flöda i takt med din favoritmusik eller erotiska noveller, och dela kontrollen med din partner, oavsett avstånd. Uppdateringar och nya funktioner tillkommer löpande, så att din njutning aldrig stannar.

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Connect App Lilac är perfekt för alla, från nybörjare till erfarna, som söker djupare, mer tillfredsställande orgasmer.

Visa mer
Skötselråd

Denna lufttrycksvibrator är skapad i särskilt hygieniskt silikon. Tvättas med mild tvål, vatten och med fördel en antibakteriell tvål för sexleksaker.

Användning

Så fungerar knapparna:

Knapparna på nya Satisfyer Pro 2 Generation 3 är lite annorlunda mot "gamla" modellen då Satisfyer bytt position på plus- och minusknapparna där man höjer och sänker intensitetsnivån på lufttrycket.

 1. Knappen högst upp sänker intensitetsnivån på lufttrycket.
 2. Knappen i mitten är on- och off-knapp för lufttrycket. Håll knappen inne i 3 sekunder för att sätta på & stänga av lufttrycket. Denna knapp höjer även intensitetsnivån på lufttrycksstimulansen.
 3. Knappen längst ner är on- och off-knapp för vibrationerna. Håll knappen inne i 3 sekunder för att sätta på & stänga av vibrationerna.
 4.  För att sätta på både lufttryck och vibrationer håller du först inne knappen för lufttryck (knappen i mitten) i 3 sekunder och sedan knappen för vibrationer (knappen längst ner) i 3 sekunder. Sedan kan du knappa dig upp och ner i intensitetsnivå som du själv vill.Milda vibrationer:
  Vibrationerna på Satisfyer Pro 2 Generation 3 är menade att fungera som en extra boost till lufttrycksstimulansen. De ska alltså användas tillsammans med lufttrycket – för bästa effekt. Tycker man om milda vibrationer kan man självklart använda vibrationerna för sig men eftersom det är en lufttrycksvibrator kan man aldrig få samma effekt och starka vibrationer som en vanlig klitorisvibrator, då lufttrycksvibrationer inte stimulerar rakt på klitoris utan runt om. Även med Liquid Air-munstycket är det svårt att få starka vibrationer eftersom det är ett munstycke som är designat för att användas tillsammans med lufttrycksstimulansen/vibrationer + lufttryck.Tillsammans ger dock dessa fenomenalt skön stimulans!

Milda vibrationer:
Vibrationerna på Satisfyer Pro 2 Generation 3 är menade att fungera som en extra boost till lufttrycksstimulansen. De ska alltså användas tillsammans med lufttrycket – för bästa effekt. Tycker man om milda vibrationer kan man självklart använda vibrationerna för sig men eftersom det är en lufttrycksvibrator kan man aldrig få samma effekt och starka vibrationer som en vanlig klitorisvibrator, då munstycket inte stimulerar rakt på klitoris utan runt om. Även med Liquid Air-munstycket är det svårt att få starka vibrationer eftersom det är ett munstycke som är designat för att användas tillsammans med lufttrycksstimulansen/vibrationer + lufttryck.Tillsammans ger dock dessa fenomenalt skön stimulans!

 

Njut av din nya lufttrycksvibrator med ett vattenbaserat glidmedel för en extra skön känsla.

Mer information
Allmänt
Varumärke
Satisfyer
Färg
Lila
Appstyrt
JA
Kroppsdel
Klitoris
Ftalatfri
Ja
Typ av glidmedel
Vattenbaserat
Dimensioner
Längd
15-20cm
Storlek
XXXL
Strömförsörjning
Inkluderar batteri
Ja
Uppladdningsbar
JA
Material
Material
Silikon
Recensioner 1
Write Your Own Review
Du recenserar:Satisfyer Pro 2 Generation 3 Connect App Lilac Lufttrycksvibrator
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video