Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Connect App Lilac

Special Price 439 kr Regular Price 789 kr

Äntligen en Satisfyer Pro med appfunktion! Den här banbrytande lufttrycksvibratorn har även Liquid Air Technology som härmar sensationen av pulserande vatten mot klitoris. Måste provas!

12 förinställda vibrationsprogram, men genom appen får du oändligt med möjligheter.

Skapad i kroppssäker och superlent silikon.

Vattentät & Uppladdningsbar.

Styr vågen till fantastiska orgasmer!

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Connect App Lilac är äntligen här, och nu kan du styra den med Satisfyers App för smartphones. Det här är den nya och mest moderna Satisfyer Pro 2 lufttrycksvibratorn på marknaden. Denna sköna vibrator har ett extra munstycke med ett tunt och mjukt silikonmembran som skapar intensiva vågor som efterliknar den sensuella vågen av pulserande vatten mot klitoris. Satisfyer kallar den för Liquid Air Technology och måste upplevas!

De intensiva tryckvågorna stimulerar klitoris utan direkt kontakt så du inte behöver uppleva att klitoris domnar av eller tappar känseln efter en stund. Lufttrycket skapar även en silkeslen känsla av oralsex. Riktigt skönt!

Till skillnad från sin föregående Satisfyer Pro 2 (och Satisfyer Pro 2 Vibration) så är den här nya, uppdaterade designen skapad i ett sömlöst och supermjukt silikonmaterial med Soft Touch Feel. Känslan är superlent mot huden, och materialet är särskilt hygieniskt.

Varierad njutning: Med din Satisfyer Pro 2 Generation 3 får du två munstycken som gör att du kan njuta av olika slags stimulans: Lufttryck eller Liquid Air. Detta gör att du kan välja mellan 11 sköna tryckvågsprogram som kan användas solo eller kombineras med 5 milda vibrationshastigheter och 7 sköna mönster.

Vattentät. Som om det inte är nog med vattenliknande pulserande sensationer mot klitoris så är denna vibrator även vattentät. Så du kan ta din njutning till duschen eller badet. Steamy!

Shh! Denna lufttrycksvibrator är utvecklad till att vara så tyst och diskret som möjligt.

Genom appen Satisfyer Connect kan du skapa egna mönster, ladda ner andras favoriter, stimuleras ihop med erotiska noveller, låta din partner styra din sexleksak från distans, koppla ihop med musik och mycket mer!

Därför vill du prova Satisfyer Pro 2 Generation 3 Connect App Lilac:

 • Har en helt ny teknologi som ger känslan av pulserande vatten mot klitoris.
 • Appstyrd
 • 11 tryckvågsintensiteter
 • 12 milda vibrationsprogram: 5 hastigheter och 7 ursköna mönster
 • Skapad i sömlös och superlen Soft Touch Feel- silikon.
 • Diskret och tyst motor
 • Vattentät
 • Uppladdningsbar

Vem kan använda Satisfyer Pro 2 Generation 3 Connect App Lilac?

Denna specialutvecklade lufttrycksvibrator kan uppskattas av dig med vagina. Perfekt för dig som har svårt att få orgasm och har höga krav på din njutning. Du behöver inte ha använt sexleksaker tidigare för att njuta av den här produkten. Appen Satisfyer Connect kan laddas ner från Appstore och Google Play.

Vad kan man göra med Satisfyer Connect-appen?

Du kan njuta av unika inställningar för din Satisfyer Pro 2 Generation 3 Connect App via appen för smartphones. I appen kan du skapa egna mönster, experimentera, prova och spara andra (anonyma) användares mönster och intensiteter. Du kan även koppla ihop vibrationerna med en favoritlåt från Spotify. Lyssna på erotiska noveller och njut av mönster och intensiteten ikapp med den heta historien. Är du i ett distansförhållande eller har en särbo kan du låta hen styra din Satisfyer på distans och/eller videochatta. Så hett! 

Nya uppdateringar och nya funktioner läggs till löpande. Appen Satisfyer Connect kan laddas ner från Appstore och Google Play.

Specifikationer

Mer information
Allmänt
Färg Lila
Egenskaper Appstyrd, Lufttryck, Liquid Air
Ftalatfri Ja
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Dimensioner
Diameter 1,5 cm
Längd 16,5 cm
Strömförsörjning
Inkluderar batteri Ja
Uppladdningsbar Ja
Material
Vattentålig Ja – dusch och bad, ner till 1.5 meters djup i upp till 30 minuter
Material Silikon
Diskret leverans
Beställ innan 16:00 så skickas er beställning samma dag
30 dagar öppet köp

Denna lufttrycksvibrator är skapad i särskilt hygieniskt silikon. Tvättas med mild tvål, vatten och med fördel en antibakteriell tvål för sexleksaker.

Diskret leverans
Beställ innan 16:00 så skickas er beställning samma dag
30 dagar öppet köp

Så fungerar knapparna:

Knapparna på nya Satisfyer Pro 2 Generation 3 är lite annorlunda mot "gamla" modellen då Satisfyer bytt position på plus- och minusknapparna där man höjer och sänker intensitetsnivån på lufttrycket.

 1. Knappen högst upp sänker intensitetsnivån på lufttrycket.
 2. Knappen i mitten är on- och off-knapp för lufttrycket. Håll knappen inne i 3 sekunder för att sätta på & stänga av lufttrycket. Denna knapp höjer även intensitetsnivån på lufttrycksstimulansen.
 3. Knappen längst ner är on- och off-knapp för vibrationerna. Håll knappen inne i 3 sekunder för att sätta på & stänga av vibrationerna.
 4.  För att sätta på både lufttryck och vibrationer håller du först inne knappen för lufttryck (knappen i mitten) i 3 sekunder och sedan knappen för vibrationer (knappen längst ner) i 3 sekunder. Sedan kan du knappa dig upp och ner i intensitetsnivå som du själv vill.Milda vibrationer:
  Vibrationerna på Satisfyer Pro 2 Generation 3 är menade att fungera som en extra boost till lufttrycksstimulansen. De ska alltså användas tillsammans med lufttrycket – för bästa effekt. Tycker man om milda vibrationer kan man självklart använda vibrationerna för sig men eftersom det är en lufttrycksvibrator kan man aldrig få samma effekt och starka vibrationer som en vanlig klitorisvibrator, då lufttrycksvibrationer inte stimulerar rakt på klitoris utan runt om. Även med Liquid Air-munstycket är det svårt att få starka vibrationer eftersom det är ett munstycke som är designat för att användas tillsammans med lufttrycksstimulansen/vibrationer + lufttryck.Tillsammans ger dock dessa fenomenalt skön stimulans!

Milda vibrationer:
Vibrationerna på Satisfyer Pro 2 Generation 3 är menade att fungera som en extra boost till lufttrycksstimulansen. De ska alltså användas tillsammans med lufttrycket – för bästa effekt. Tycker man om milda vibrationer kan man självklart använda vibrationerna för sig men eftersom det är en lufttrycksvibrator kan man aldrig få samma effekt och starka vibrationer som en vanlig klitorisvibrator, då munstycket inte stimulerar rakt på klitoris utan runt om. Även med Liquid Air-munstycket är det svårt att få starka vibrationer eftersom det är ett munstycke som är designat för att användas tillsammans med lufttrycksstimulansen/vibrationer + lufttryck.Tillsammans ger dock dessa fenomenalt skön stimulans!

 

Njut av din nya lufttrycksvibrator med ett vattenbaserat glidmedel för en extra skön känsla.

Diskret leverans
Beställ innan 16:00 så skickas er beställning samma dag
30 dagar öppet köp
Write Your Own Review
Du recenserar:Satisfyer Pro 2 Generation 3 Connect App Lilac
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställ innan 16:00 så skickas er beställning samma dag
30 dagar öppet köp
Diskret leverans
Beställ innan 16:00 så skickas er beställning samma dag
30 dagar öppet köp