Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Connect App Red Wine Lufttrycksvibrator

Special Price 439 kr Regular Price 789 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
 • Appstyrd lufttrycksvibrator – 99% får orgasm
 • Liquid Air Technology för en stimulans som simulerar oralsex
 • 11 intensiteter och 12 vibrationsprogram
 • Designad för att vara så tyst som möjligt
 • Vattentät & uppladdningsbar

Översikt

Beskrivning

Upptäck nya höjder av orgasm med Satisfyer Pro 2 Generation 3 Connect App Red Wine, en toppmodern lufttrycksvibrator som nu kan styras med Satisfyers smartphone-app. Denna innovativa vuxenleksak kombinerar intensiva tryckvågor och mjuka vibrationer för att skapa en unik upplevelse som efterliknar känslan av oralsex.

Denna lufttrycksvibrator använder sig av banbrytande Liquid Air Technology, som skapar pulserande vågor av lufttryck direkt mot klitoris, helt utan direkt kontakt. Resultatet? En stimulering som är både intensiv och skonsam, utan risk för att klitoris blir överkänslig. Med sin mjuka silikonkonstruktion och sömlösa design är Satisfyer Pro 2 oerhört behaglig mot huden och extremt hygienisk.

Välj mellan 11 olika tryckvågsintensiteter och kombinera dessa med 12 vibrationsprogram (5 hastigheter och 7 mönster) för att skräddarsy din upplevelse. Satisfyer Pro 2 är vattentät, vilket gör den perfekt för lekfulla stunder i duschen eller badet. Trots sin kraftfulla prestanda är denna vibrator diskret och tyst, så att du kan njuta ostört.

Appen Satisfyer Connect tar din upplevelse till nästa nivå. Skapa egna mönster, ladda ner andras favoriter, och njut av interaktivitet med musik eller erotiska noveller. Perfekt för distansförhållanden, låter appen din partner styra din njutning, oavsett avstånd.

Varför välja Satisfyer Pro 2 Generation 3 Connect App Red Wine?

 • Banbrytande teknologi som simulerar känslan av pulserande vatten mot klitoris.
 • Appstyrd för oändliga variationsmöjligheter.
 • 11 tryckvågsintensiteter och 12 vibrationsprogram.
 • Tillverkad i supermjukt, sömlöst silikon.
 • Diskret, tyst och vattentät.
 • Uppladdningsbar för enkel användning.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren användare av vuxenleksaker, är Satisfyer Pro 2 Generation 3 Connect App Red Wine designad för att tillfredsställa alla som söker skräddarsydd och intensiv njutning. Ladda ner Satisfyer Connect från Appstore eller Google Play och börja din resa mot oändlig njutning idag!

Visa mer
Skötselråd

Denna lufttrycksvibrator är skapad i särskilt hygieniskt silikon. Tvättas med mild tvål, vatten och med fördel en antibakteriell tvål för sexleksaker.

Användning

Knapparna på nya Satisfyer Pro 2 Generation 3 är lite annorlunda mot "gamla" modellen då Satisfyer bytt position på plus- och minusknapparna där man höjer och sänker intensitetsnivån på lufttrycket.

 1. Knappen högst upp sänker intensitetsnivån på lufttrycket.
 2. Knappen i mitten är on- och off-knapp för lufttrycket. Håll knappen inne i 3 sekunder för att sätta på & stänga av lufttrycket. Denna knapp höjer även intensitetsnivån på lufttrycksstimulansen.
 3. Knappen längst ner är on- och off-knapp för vibrationerna. Håll knappen inne i 3 sekunder för att sätta på & stänga av vibrationerna.
 4.  För att sätta på både lufttryck och vibrationer håller du först inne knappen för lufttryck (knappen i mitten) i 3 sekunder och sedan knappen för vibrationer (knappen längst ner) i 3 sekunder. Sedan kan du knappa dig upp och ner i intensitetsnivå som du själv vill.Milda vibrationer:
  Vibrationerna på Satisfyer Pro 2 Generation 3 är menade att fungera som en extra boost till lufttrycksstimulansen. De ska alltså användas tillsammans med lufttrycket – för bästa effekt. Tycker man om milda vibrationer kan man självklart använda vibrationerna för sig men eftersom det är en lufttrycksvibrator kan man aldrig få samma effekt och starka vibrationer som en vanlig klitorisvibrator, då lufttrycksvibrationer inte stimulerar rakt på klitoris utan runt om. Även med Liquid Air-munstycket är det svårt att få starka vibrationer eftersom det är ett munstycke som är designat för att användas tillsammans med lufttrycksstimulansen/vibrationer + lufttryck.Tillsammans ger dock dessa fenomenalt skön stimulans!

Milda vibrationer:
Vibrationerna på Satisfyer Pro 2 Generation 3 är menade att fungera som en extra boost till lufttrycksstimulansen. De ska alltså användas tillsammans med lufttrycket – för bästa effekt. Tycker man om milda vibrationer kan man självklart använda vibrationerna för sig men eftersom det är en lufttrycksvibrator kan man aldrig få samma effekt och starka vibrationer som en vanlig klitorisvibrator, då munstycket inte stimulerar rakt på klitoris utan runt om. Även med Liquid Air-munstycket är det svårt att få starka vibrationer eftersom det är ett munstycke som är designat för att användas tillsammans med lufttrycksstimulansen/vibrationer + lufttryck.Tillsammans ger dock dessa fenomenalt skön stimulans!

 

Njut av din nya lufttrycksvibrator med ett vattenbaserat glidmedel för en extra skön känsla.

Mer information
Allmänt
Varumärke
Satisfyer
Appstyrt
JA
Ftalatfri
Ja
Typ av glidmedel
Vattenbaserat
Dimensioner
Storlek
XXXL
Strömförsörjning
Inkluderar batteri
Ja
Uppladdningsbar
JA
Material
Material
Silikon
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Satisfyer Pro 2 Generation 3 Connect App Red Wine Lufttrycksvibrator
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video