Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Satisfyer Strengthening Balls Knipkulor

Rating:
90 % of 100
Special Price 126 kr Regular Price 149 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
  • Knipkulor tre viktklasser för anpassad träning
  • Tillverkad av mjukt och skonsamt silikonmaterial
  • Förbättrar kontrollen och intensifierar orgasmerna
  • Passar vana och erfarna användare

Översikt

Beskrivning

Satisfyer Strengthening Balls erbjuder en genomtänkt kombination av stil och funktion för dem som vill förbättra sin bäckenbottenstyrka. Dessa knipkulor kommer i tre olika viktklasser – regular, skilled och advanced – vilket gör dem till ett utmärkt val för alla, från nybörjare till erfarna användare som behöver tyngre motstånd.

Tillverkade av kroppssäkert och mjukt silikon, garanterar dessa knipkulor en behaglig användning varje gång. Materialet är skonsamt mot huden, skaver inte och anpassar sig efter din kroppstemperatur för ökad komfort. Med en progressiv viktstruktur kan du gradvis öka motståndet i takt med att din bäckenbottenmuskulatur blir starkare.

Denna produktserie kallas "The Ultimate Orgasm Training" på grund av dess förmåga att förbättra muskelkontroll och intensifiera orgasmerna genom kontinuerlig träning. Regelbunden användning av Satisfyer Strengthening Balls kan leda till en mer tonad bäckenbotten och förbättrad sexuell hälsa.

Använd knipkulorna med ett vattenbaserat glidmedel för en smidig och bekväm upplevelse. Med sitt diskreta och stiliga utseende är de också lätta att rengöra, vilket gör dem till en praktisk och hygienisk lösning för daglig träning.


 

Visa mer
Skötselråd

Rengör produkten med ljummet vatten och mild tvål utan parfym eller olja. Komplettera gärna med en toycleaner som är antibakteriell.

Användning

För in kulorna när du ligger ner, med böjda och lätt särade ben. Ligger du ner hittar du lättare bäckenbottenmuskulaturen. Slappna av i hela kroppen och andas lugnt.  Tänk på att inte spänna skinkor eller lår utan bara underlivet. Glöm inte glidmedel. Börja sedan knipet från ändtarmen och framåt mot slidan, och sedan uppåt. Det är viktigt att knipa uppåt och inte nedåt. Knip i 2-3 sekunder och slappna av i 10 sekunder. Upprepa detta 2-3 gånger. Gör övningen 1 gånger om dagen, i början. Får du träningsvärk är det inget att oroa dig över - det är vanligt i början. När du blivit van kan du knipa i 5 sekunder och slappna av i 5 sekunder. Upprepa 10 gånger i ca 15 minuter. Gör detta gärna två gånger om dagen.

Du kan även träna slidans snabbhet och det gör du genom att knipa ca 3 sekunder - 10 gånger. Detta är särskilt bra om du har svårt att hålla tätt vid plötslig ansträngning så som nysningar, hosta etc.

Ett annat komplement till dessa två övningar är att träna uthålligheten - knip bara hälften så hårt men så länge du orkar. Båda dessa övningar kan göras en gång om, dagen. Denna slags träning är bra för dig som läcker efter en stunds ansträngning. När du känner dig varmare i kläderna kan du använda kulorna och göra övningarna under dagens gång, under tiden du gör annat så som att städa, handla, borstar tänderna - ja, små stunder där du ändå måste röra på dig. Utnyttja den tiden till knipövningar.

För att förebygga urinläckage bör övningarna göras minst 2 gånger om dagen. Om du redan har problem med inkontinens behöver du göra dessa övningar 4 gånger dagligen tills du märker resultat. Därefter räcker 2 gånger/dag.

Detta är ingen quickfix utan det kan ta 8 - 20 veckor innan du märker resultat. 

Glöm inte att använda glidmedel - gärna ett giftfritt och ekologiskt. 

Mer information
Allmänt
Varumärke
Satisfyer
Ftalatfri
Ja
Typ av glidmedel
Vattenbaserat
Material
Material
Silikon
Recensioner 2
Write Your Own Review
Du recenserar:Satisfyer Strengthening Balls Knipkulor
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video