Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Satisfyer USB-laddare Vit

Rating:
93 % of 100
149 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
  • USB-laddare till Satisfyer
  • Fungerar med alla uppladdningsbara Satisfyer sexleksaker
  • Direkt laddning via standard USB-uttag
  • Lätt och kompakt för enkel förvaring och transport
  • Längd: 55 cm

Översikt

Beskrivning

Har din Satisfyer-laddare försvunnit? Inga problem! Med vår Satisfyer USB-laddare kan du enkelt ersätta den gamla och fortsätta njuta av dina Satisfyer-produkter utan avbrott. Den här mångsidiga USB-laddaren är kompatibel med alla uppladdningsbara Satisfyer sexleksaker och är perfekt för dig som behöver en pålitlig laddningslösning.

Satisfyer USB-laddaren är designad för enkel användning: koppla bara in den i din dator, en powerbank eller använd en vanlig USB-adapter – precis som du skulle ladda din smartphone. Det gör det bekvämt att ladda dina sexleksaker var du än är, oavsett om du är hemma eller på resande fot.

Med sin kompakta storlek är laddaren lätt att förvara och ta med sig, vilket säkerställer att dina favoritleksaker alltid är redo när stämningen slår till. Vänta inte tills batteriet tar slut; håll din njutning i oavbruten gång med vår pålitliga och effektiva Satisfyer USB-laddare.

Investera i en Satisfyer USB-laddare idag och säkra kontinuerlig tillgång till njutning med dina uppskattade Satisfyer-produkter. Glöm inte att den är lika lättanvänd som nödvändig – en perfekt ersättning eller komplement till din befintliga sexleksakskollektion.

 

Visa mer
Användning

Ladda direkt via standard USB-uttag.

Mer information
Allmänt
Varumärke
Satisfyer
Färg
Vit
Dimensioner
Storlek
XXXL
Recensioner 3
Write Your Own Review
Du recenserar:Satisfyer USB-laddare Vit
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video