Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Satisfyer Vibes Power Flower Klitorisvibrator

Rating:
95 % of 100
Special Price 319 kr Regular Price 498 kr

Satisfyer Vibes Power Flower stimulerar klitoris, och andra erogena zoner, med tre fladdrande "tungor" som både ökar lusten och blodflödet till hela underlivet -  med hela 12 intensiva vibrationsprogram.

Vattentät samt uppladdningsbar.

 

 

Köps ofta tillsammans

Satisfyer Vibes Power Flower är en effektiv klitorisvibrator med tre "fladdrande" tungor som stimulerar samtidigt som de ökar både känslan och blodflödet till klitoris och blygdläppar. Detta ger en mer intensiv stimulans som ökar lusten och ger mer intensiva orgasmer. Du kan även föra in den i slidan och njuta av den som en vanlig vibrator - fast med de fladdrande tungorna inuti dig.

Det kroppssäkra silikonmaterialet har en extra len yta som riktigt smeker alla dina erogena zoner. Njut av hela 12 olika vibrationsprogram: 6 hastigheter + 6 rytmer samt 2 superstarka power-motorer.

Den ergonomiska formen tillsammans med handtaget som till hälften består av silikon och hälften ABS-plast gör att denna vibrator passar de flesta. Ett stort plus är att den är så lättmanövrerad vilket gör att den är en perfekt nybörjarvibrator.

Helt vattentät. 

Laddas med den medföljande magnetladdaren i 3.5 timme för att nå full effekt. Ett fulladdat batteri håller i ca 50 minuter.

Rengörs med mild tvål, vatten och med fördel en antibakteriell tvål/spray för sexleksaker.

Kan användas med ett vattenbaserat glidmedel.

Mer information
Allmänt
Varumärke Satisfyer
Ftalatfri Ja
Hårdhet Flexibel topp
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Satisfyer Vibes Power Flower Klitorisvibrator
Ditt betyg