Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Sexbutik i Östersund

Letar du efter sexleksaker och bor i Östersund? Välkommen till Lustly.se - din sexbutik online! Vi saknar just nu en fysisk erotikbutik i Östersund, men nu kan vi leverera sexleksaker till din dörr eller utlämningsställe. Snabba leveranser med postnord. Hos oss kan du köpa onaniprodukter, sexleksaker för par, BDSM-redskap, intimprodukter och en massa mer.

 

KÖP HÄR


Masturbatorer, onaniägg och andra sexleksaker för män

Dags att unna sig en ny masturbator, avsugningssimulator eller runkägg! Njut av vårt stora och sköna sortiment av kvalitativa sexleksaker för män eller dig med penis. Vi säljer produkter från stora varumärken som Tenga, Svakom, Fleshlight och många fler. Hitta din nya favorit på Lustly.se

Köp här!

Lufttrycksvibrator, dildo och klitorisvibratorer

Vi har alla världskända klassiker som Satisfyer Pro 2 , Womanizer Premium och We-Vibe Nova 2. Men du hittar självklart andra sköna produkter och varumärken i vårt breda sortiment. Kanske är du på jakt efter en realistisk dildo eller något lusthöjande kosttillskott? Klicka här för att hitta de bästa produkterna för dig med vagina!

 

Sexleksaker för par och allt för ett skönt samliv i Östersund

Investera i lite intimitet i ert förhållande och prova en parvibrator som ger er båda sköna vibrationer under samlaget. Kanske ni vill prova lite het BDSM eller ge varandra erotisk massage? På Lustly.se finns allt ni kan tänkas behöva för att öka intimiteten och ha några riktigt sköna stunder tillsammans. Kolla in våra vuxenleksaker för par här.

 


Vattensäkra sexleksaker

Östersund ligger vid Storsjön - alltså finns det mängder av vatten i Östersund, därför kan det vara bra för östersundsborna att investera i några vattensäkra vuxenleksaker. Det finns en mängd sexleksaker som är användbara i vatten. De flesta utan motor och i naturmaterial såsom glas och metall kan användas nästan var som helst. Det finns självklart även vibratorer och motordrivna leksaker som också tål vatten. Kika in några förslag här nedan.

 


Var kan jag köpa kondomer och glidmedel i Östersund?

Besök vårt stora intimapotek för att hitta allt du kan tänkas behöva för ett hälsosamt och rikt sexliv. Här hittar du kondomer, glidmedel, lusthöjande kosttillskott, intimprodukter, menskoppar och självklart en massa mer. Vi erbjuder diskreta och snabba leveranser hem till din dörr eller utlämningsställe i Östersund.

Köp glidmedel, kondomer och intimprodukter på Lustly.seKöp glidmedel, kondomer och intimprodukter på Lustly.se
Se vårt intimapotek här

Ge bättre oralsex!

Oralsex är en uppskattad sexakt bland många. Vill ni ta oralsexet till nya höjder kan ni involvera sexleksaker i akten. Nedan kommer några tips på produkter som leder till skönare oralsex:

 

1. Fleshlight Quickshot

Denna masturbator gör halva jobbet åt dig.

För leksaken ned mot roten och rör den upp och ner under tiden du har dina läppar runt ollonet.

Ger känslan av riktigt djupt oralsex.

Köp Fleshlight Quickshot Masturbator på Lustly.seKöp Fleshlight Quickshot Masturbator på Lustly.se
Fleshlight Quickshot Masturbator

2. Shunga Devine Oral Lipgloss

Detta oralsexläppglanset smakar inte bara otroligt gott utan skapar en tinglande sensation på könsorganet.

Läppglanset ökar blodtillförseln till klitoris eller ollonet och ökar känsligheten, vilket i sin tur gör det enklare att få orgasm.

En riktig höjdare!

 

Köp läppglans för oralsex på Lustly.seKöp läppglans för oralsex på Lustly.se
Sunga Divine Oral Pleasure Gloss

3. Lustly Beginners G-punktsvibrator

Låt hen njuta av dubbel stimulans genom att involvera en G-punktsvibrator under oralsexet.

Ska du suga kan du sätta vibrationerna från vibratorn mot halsen.

Detta skapar en vibrerande sensation när du har penisen i munnen.

Ska du slicka så kan du föra in G-punktsvibratorn i slidan så hen får härlig G-punktsstimulans under tiden du slickar.

Oslagbart!

Lustly Beginners G-punktsvibrator

Alla stora varumärken inom sexleksaker

På Lustly.se hittar du alla de största och mest välkända varumärken inom sexleksaker som exempelvis Satisfyer, Fleshlight och LELO. Vi har även vissa mindre men kvalitativa varumärken som vi noga valt ut för sina attributer och höga standard. Kika in våra varumärken här!

Ledande varumärken inom sexleksaksbranschenLedande varumärken inom sexleksaksbranschen
Klicka här för att se våra varumärken