Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

På jakt efter en sexbutik i Umeå?

Björkarnas stad Umeå har fått en erotikbutik online! Få sexleksaker som dildo, analplugg, lufttrycksvibrator eller masturbator levererad till din dörr (eller utlämningsställe) i Umeå. På Lustly.se hittar du allt för ett rikt och lustfyllt sexliv med dig själv eller med en partner. Vår fysiska butik ligger på Döbelnsgatan 4 i Stockholm, men du kan besöka oss när du vill i vår nätbutik från bekvämligheten av ditt hem. Beställ innan 16 och vi skickar din order samma dag!


Sexleksaker för män i Umeå

Är du ute efter en prostatavibrator, runkägg eller en penisring? I vårt stora sortiment har vi en mängd vuxenleksaker för att stimulera penis, prostatan, perineum eller andra erogena zoner. Med våra produkter får du experimentera och kittla din nyfikenhet. Du kanske vill investera i något stort som en sexdocka eller en sexleksak med AI-teknik? Det hetaste på marknaden just nu är oralsexmaskiner! Se mer.

Var finns sexleksaker för kvinnor i Umeå?

Trots att vi inte finns i någon fysisk butik i nuläget kan du köpa sexleksaker online på Lustly.se! Med våra snabba leveranser kan du njuta av en ny lufttrycksvibrator, dildo eller klitorisvibrator inom 2-4 arbetsdagar. Du hittar kvalitativa sexleksaker från LELO, Je Joue, We-Vibe och många fler i vårt breda sortiment. 

Klicka här, för att se vårt sortiment med vuxenleksaker för kvinnor (eller för dig med vagina).


Vad är en oralsexmaskin?

Det finns många olika slags oralsexmaskiner. Det finns maskiner för oralsex anpassade för penis och de som är anpassade för klitoris. Dessa maskiner ger en känsla av en realistisk avsugning eller ger en känsla av att bli slickad. Väldigt skönt tycker många och är ett fantastiskt redskap för onani eller som ett kompliment till samlag.

Har du penis kika in Autoblow. De har skapat en smart-masturbator som med AI-teknik skapar perfekta avsugningar (vissa säger att de är bättre än the real deal). Du kan även styra deras storsäljare AI+ MACHINE AVSUGNINGSSIMULATOR med en app från din smartphone.

Köp sexleksaker för män i UmeiKöp sexleksaker för män i Umei
Autoblow AI+ Machine Avsugningssimulator
Köp Sexleksaker för män i UmeåKöp Sexleksaker för män i Umeå
Svakom Robin Masturbator

Svakom Robin Masturbator

En annan storsäljare inom sexleksaker för för män (eller dig med penis) är Svakom Robin Masturbator. Denna avsugningssimulator har många sköna inställningar och en realistisk insida som verkligen känns som en riktig mun. Den är enkel att packa med sig på resan och är uppladdningsbar. Yes!

Vill du göra din masturbator ännu mer realistisk? Prova med ett värmande glidmedel. Ett värmande glidmedel ger en hetare sensation och värmer upp din penis och sexleksaken så att det känns som temperaturen från en riktig människa. Hett! 

Hitta värmande glidmedel här!


Köp sexleksaker i Umeå

På Lustly.se hittar du stora och små varumärken för vuxenleksaker. Vi säljer både storsäljare och favoriter från Satisfyer, Fleshlight, Tenga och Womanizer. Vi har även hittat kvalitativa mindre varumärken som levererar fantastiska sexleksaker för din njutning.

Kika in våra varumärken här!

Shoppa sexleksaker efter varumärke i UmeåShoppa sexleksaker efter varumärke i Umeå
Klicka här för att se våra varumärken

Sexleksaker för par i Umeå

Det är svårt att veta vilka sexleksaker som passar par. Här hittar du en butik i sexleksaker för dig dig i Umeå med ett stort sortiment av sexleksaker för par. Njut av en härlig parvibrator, heta bondageprylar, vibrerande penisringar eller en appstyrd sexleksak. 

Se mer

Sexbutik i UmeåSexbutik i Umeå
Köp sexleksaker för par här!

Här är några oralsexmaskiner som Umeåborna uppskattar:

Här får du tips på sexleksaker som känns som att få oralsex. Prova sensationen med lite värmande glidmedel för bästa effekt.


Intimapotek i Umeå

Förutom sköna sexleksaker, BDSM, sexiga underkläder och annat erotiskt så hittar du även ett stort intimapotek. Vårt intimapotek är öppet 24 timmar om dygnet och du hittar kondomer, intimgel, menskoppar, lusthöjande kosttillskott, glidmedel och allt annat du kan tänkas behöva för ett rikt och säkert sexliv.

Köp intimartiklar härKöp intimartiklar här
Klicka här för intimapotek
Köp glidmedel härKöp glidmedel här
System Jo Vattenbaserat Glidmedel 30ml

Köp sexleksaker för samkönade par härKöp sexleksaker för samkönade par här
Sexleksaker för samkönade par i Umeå

Sexleksaker för samkönade par i Umeå

Köp dina sexleksaker för samkönade par här. Det finns en mängd olika strap-on, dubbelsidad dildo, vibratorer och bondageprodukter. Många av leksakerna kan du njuta av på egen hand, men också med en partner.

 

Klicka här för förslag på sexleksaker för samkönade par.