Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

BH

Unna dig själv eller din partner en läcker BH eller vad sägs om ett helt underklädesset? Underkäder är den perfekta gåvan när du vill unna din käresta någonting alldeles extra. Hos oss på Lustly.se hittar du BHar och toppar från kvalitativa varumärken som Maison Close, Obsessive och Leg Avenue som med sina detaljrika design besmyckar brösten. Utöka din underklädesgarderob på Lustly.se.

Visa som Rutnät Listvy

15 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Le Petit Secret Naked Breast Bra Röd
  -20%
  Le Petit Secret Naked Breast Bra Röd
  Rating:
  100%
  Special Price 247 kr Regular Price 309 kr
 2. Le Petit Secret Triangle Bra
  -20%
  Le Petit Secret Triangle Bra
  Rating:
  100%
  Special Price 360 kr Regular Price 450 kr
 3. Le Petit Secret Naked Breast Bra Svart
  -20%
  Le Petit Secret Naked Breast Bra Svart
  Rating:
  80%
  Special Price 247 kr Regular Price 309 kr
 4. Les Seins Nus Bra
  -38%
  Les Seins Nus Bra
  Rating:
  100%
  Special Price 99 kr Regular Price 159 kr
per sida

Hur tar jag reda på min/min parnters BH-storlek?

Många erotiska underklädesset behöver du inte kunna exakt kupstorlek för att BHn ska kännas bra. Det räcker med att kunna sin typiska klädstorlek och välja BH därefter. Alltså: brukar du bära storlek 40 eller Medium i dina kläder kan du vanligtvis bära det i våra vackra behåar också. Det viktigaste är att du känner dig bekväm.

 

Vilka BH-storlekar finns på Lustly.se?

För att det ska vara så enkelt som möjligt att köpa BH online så kommer de flesta BH-storlekarna i Small-XL. Vi har även ett stort sortiment av BHar som är One Size, alltså att de är justerbara för att passa flera storlekar. Detta gör det enkelt för dig att hitta en BH och underlättar även för dig som vill köpa en BH på nätet åt en partner.

 

Hur väljer man push-up BH?

Det kan vara svårt när man handlar online att hitta rätt BH. Det kan även bli extra knepigt när man vill ha en önskad volymmängd i sin push-up BH. Nedan hittar du lite tips på vad du kan tänka på när du väljer BH med push-up.

 1. Håll koll på din storlek. För att hitta rätt BH storlek kan du mäta med ett måttband omkretsen runt ditt byst och under brösten. Avrunda till närmsta 5 eller 0. Avrunda hellre omkretsen nedåt då BH-band har en tendens att töja ut sig. Alltså om du mäter under bysten till 72 ska du avrunda till ryggstorlek 70. Mäter du däremot 74 kan du avrunda till 75. Kupstorleken kan variera men tänk dig att varje 3 cm är en kupstorlek mot bandstorleken. Mäter du ryggen till 75 cm och kupan till 89 cm har du kupstorlek C.
 2. Bestäm din push-up-nivå: Push-up-bhar kommer i olika nivåer av lyft och push-effekt. Om du vill ha en naturlig look, välj en lätt push-up. Om du önskar mer lyft och fyllighet, gå efter en kraftigare push-up.
 3. Känn ditt material: Material är viktigt för komfort. Om du föredrar bomull, spets eller satin, se till att läsa produktbeskrivningen noggrant för att se vilket material bh:n är tillverkad av.
 4. Granska produktrecensioner: Läs recensioner från andra kunder. Detta ger dig insikt i hur bh:n passar och känns i verkligheten. Titta särskilt efter recensioner från personer som har liknande kroppsformer som du.

 

En BH som exponerar brösten - Varför?

En BH behöver inte nödvändigtvis täcka hela bröstet. Utan en kuplös behå de kan användas som vacker eller erotisk besmyckning för brösten. Perfekt om man vill visa upp dem för sig själv eller för andra.

 

Röda underkläder till alla hjärtans dag

Finns få saker som känns så lyxigt som ett erotiskt underklädesset till alla hjärtans dag eller någon annan speciell högtid. Röd BH och trosa eller kroppsstrumpa är ett perfekt sätt att hetta till er date-night. Röda underkläder är en perfekt gåva att ge någon och ett perfekt sätt att sätta pricken över i för en sexig kväll.