Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Body & Bodystocking

Som snygg detalj under kläder eller ett sexigt underklädesset att ha på daten, eller för dig själv. Våra heta body och bodystockings är ett måste för alla som vill utmana sin sexiga sida. Med smickrande designer från bland annat världskända Maison Close och Le Désir. Varför inte prova en body med stimulerande pärlor som ger dig lite extra njutning vid sex eller när du rör dig? Det älskar vi! 

Visa som Rutnät Listvy

36 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Kvinnlig modell som har på sig Turtleneck fishnet teddy mot vit bakgrund. Närbild, framsida.
  Nyhet
  Turtleneck fishnet teddy
  Rating:
  100%
  349 kr
 2. Kvinnlig modell som har på sig Harness Bra Top With Garter mot vit bakgrund. Framsida.
  Nyhet
  Harness bra top with garter
  Rating:
  100%
  799 kr
 3. Kvinnlig modell som har på sig Racer neck bodystocking. Framsida. Vit bakgrund.
  Nyhet
  Racer neck bodystocking
  Rating:
  100%
  249 kr
 4. Accroche Coeur Waist Cincher With Suspenders framsida mot vit bakgrund.
  -20%
  Accroche Coeur Waist Cincher With Suspenders
  Rating:
  100%
  Special Price 679 kr Regular Price 849 kr
 5. Bracli Body Your Night Ivory
  -28%
  Bracli Body Your Night Ivory
  Rating:
  100%
  Special Price 649 kr Regular Price 899 kr
per sida

Vad menas med body och kroppsstrumpa?

En body (kan även kallas onepiece) formar sig efter kroppens kurvor och former. Det brukar vara en BH och trosor i ett, sammankopplat med ett vackert material. Det finns bodys och kroppsstrumpor i vacker spets eller sköna släta material, alltid rätt tunna så de kan användas bekvämt under alla kläder. Eller som fashion statement, det är riktigt snyggt att rocka en onepiece under en kavaj eller för sig själv med kostymbyxor eller vida jeans. Köp din body för date-night här på Lustly.se!

Body med öppen gren

En one piece eller kroppstrumpa kan vara lite otymplig att ta av sig när det går hett till. Har du en body eller one piece med öppen gren får du en större frihet när lusten kallar. Istället för att behöva dra av kroppsstrumpan från huvudet för att sedan ha den fast vid anklarna så kan du enkelt komma åt klitoris och slidöppningen genom hålet. På Lustly.se hittar du även grenlösa bodys med stimulerande pärlor som ger dig en sensation varje gång du rör på dig. Måste provas!

Våga prova färg!

Ja, det är extremt erotiskt med en svart onepiece i läcker spets och vi tycker absolut att alla behöver en liten svart teddy att ta på sig när man vill ha en erotisk kväll med sig själv eller med en partner. Men varför inte sätta lite färg på tillvaron och överraska dig själv eller en partner med en röd body eller en vit kroppsstrumpa? Lite färg bryter av och gör att alla ögon faller på dig. Vill du ge en vacker body till en partner i present? Skäm bort hen med en spetsbody i erotisk body i dennes favoritfärg från Lustly.se!

Vilken storlek ska jag köpa min kroppsstrumpa i?

Det kan ibland upplevas svårt att hitta eller förstå sin storlek i underkläder, men kroppsstrumpor gör detta mycket enklare! Då allas kurvor sitter olika så formar sig kroppsstrumpor efter kroppen och inte tvärt om. Storlekarna sträcker sig från XS-XL eller S-XXXL. Du kan alltså utan problem köpa kroppsstrumpa online då den är av stretchigt material som töjer sig efter din kropp.

Därför är en kroppsstrumpa eller onepiece en perfekt gåva att ge en partner eller någon annan man tycker om. Du behöver inte rota runt i deras garderob efter en gammal BH eller försöka hitta rätt kupstorlek då kroppsstrumpan kommer se till att den passar runt personens kropp.