Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr
Sexleksaker i GöteborgSexleksaker i Göteborg
Sexleksaker i Göteborg

Letar du sexleksaker i Göteborg?

Vi på Lustly kan erbjuda dig som bor i Göteborg sexleksaker och njutningsprodukter via vår inbjudande och lätthanterliga hemsida. Om du är ute efter en dildo, en Fleshlight, en G-punktsvibrator eller en skön analplugg för nybörjare så hittar du det i vår webbshop. Vi på Lustily är din sexshop i Göteborg, fast på nätet - bra va?! 

Vi kan erbjuda dig som är på jakt efter en sexleksak i Göteborg ett brett sortiment av sexleksaker för kvinnor, sexleksaker för män, sexleksaker för singlar och självklart - sexleksaker för par. 

KÖP HÄR


Är Göteborgare bäst i sängen?

Det är svårt att svara på. Men vi kan avslöja vilka sexleksaker som är populärast i Göteborg just nu. Kolla in listan här nedan:

Singel i Göteborg?


Är du singel i Göteborg och letar efter en bra nybörjarvibrator eller masturbator för nybörjare kan du välja och vraka bland vibratorer för nybörjare på vår hemsida där vi har alla prestigemärken som Satisfyer, Fleshlight, Womanizer och vibratorn som alla vill ha just nu - Lovense Lush. Som singel kan du verkligen njuta och leka med sexleksaker utan att du behöver ha en partner. 

Var kan man köpa sexleksaker för kvinnor i Göteborg?


Som tur är har vi hur mycket sexleksaker för kvinnor som helst. Kanske vill du prova på en dildo som stimulerar G-punkten eller en trosvibrator? Den mest populäta sexleksaken för kvinnor i Göteborg just nu är luftrycksvibratorer från Satisfyer där Satisfyer Pro 2 är den som ger nästan alla orgasm tack vare sig teknik som suger på klitoris utan direkt beröring. 

Var hittar jag sexleksaker för par i Göteborg?

Är du i ett förhållande där ni vill utforska sexleksaker och varandras lust kan ni rekommendera en samlagsvibrator från We-Vibe eller en Womanizer lufttrycksvibrator - som faktiskt kan användas av både kvinnor och män. Du med penis kan låta lufttrycksvibratorn stimulera strängen under ollonet och på så sätt få en riktigt skön orgasm. 

Sexleksaker för par i GgöteborgSexleksaker för par i Ggöteborg
Sexleksaker för par i Göteborg

Finns det sexleksaker för män i Göteborg?


Vår storsäljare Fleshlight finns i många olika modeller där Fleshlight Girls är de som säljer mest. Det finns även lufttrycksvibratorer som är speciellt framtagna för män eller för personer med penis - Archive Ion Stroker som använder samma teknik som Womanizer. En penisring kan hjälpa dig att behålla erektionen samtidigt som den gör orgasmen skönare.