Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Var kan man köpa sexleksaker i Linköping?

Många Linköpingsbor undrar säkert “var kan man köpa sexleksaker i Linköping”? Eller "finns det någon erotikbutik i Linköping?" Svaret är enkelt: Här på Lustly.se! Vi har just nu ingen fysisk butik i Linköping, men vår onlinebutik är öppet dygnets alla timmar och alla dagar i veckan. Alltid diskreta leveranser hem till dig eller ditt utlämningsställe. Vi har ett brett utbud av vuxenleksaker till män (eller dig med penis), kvinna (eller dig med vagina) och sexleksaker för par. Allt för att göra ditt sexliv bättre! Kika in nyheter inom sexleksaker här!

 


Sexleksaker för män

Här på Lustly.se hittar du sexleksaker för män (eller dig med penis) i Linköping. Vi har populära sexleksaker från prisvärda varumärken som exempelvis Tenga (kända för sina prisvärda onaniägg). Du kan även hitta en lösvagina, sexdocka, penisring och mycket mer! Det nyaste inom vuxenleksaker för män är avancerade AI-maskiner som ger specialdesignade avsugningar, eller appstyrda masturbatorer där du kan kontrollera suget från din smartphone. 

Kika in de nyaste sexleksakerna för män (eller dig med penis) här!

Sexleksaker för kvinnor i Linköping

Letar du efter en lufttrycksvibrator, dildo eller klitorisvibrator? På Lustly.se hittar du ett brett sortiment av världsledande varumärken inom sexleksaksbranschen. Du har säkert hört om Satisfyer och sin revolutionerande lufttrycksvibrator Satisfyer Pro 2. Den ger en helt otrolig upplevelse likt oralsex. Satisfyer gör dock mycket mer än bara lufttrycksvibratorn. Detta varumärke har även skapat väldesignade vibratorer och rabbits för att ge dig så varierad stimulans som möjligt. 

Men vibrationer kanske inte är din grej? Vi har ett stort sortiment av dildos och analleksaker utan vibration för dig som uppskattar annan stimulans. Hitta din nya favoritleksak på Lustly.se!


Lustly.se - din one-stop-shop inom sexuell hälsa

Hos oss hittar du ett stort intimapotek fyllt med kondomer, glidmedel, lusthöjande kosttillskott och hygienartiklar som menskoppar och intimoljor. Allt du kan tänkas vilja ha och behöva för ett rikt och säkert sexliv. Våra paket skickas utan avsändare hem till din dörr eller utlämningsställe i Linköping. Beställer du innan 16.00 sickar vi ditt paket samma dag.

 


Kan man gå med i 10 tusenmetersklubben i Linköping?

Linköping är känt för sina flygplan där finns också Flygvapensmuséet i Linköping. Tyvärr så får man nog inte låna sig ett flygplan och gå med i den kända 10 tusenmetersklubben. Hur går man med i 10 tusenmetersklubben då? Det är ganska svårt att ha sex på komersiella flygplan och är egentligen olagligt då du har sex på allmän plats. Ett sätt att ta sig runt detta är att låta sin partner styra en sexleksak med fjärrstyrning eller appstyrning på planet. Ett tips är en smidig trosvibrator som är diskret i handbagaget och som varken låter mycket eller tar stor plats. Spänn fast den i trosan och sitt tätt i stolen eller njut inne på toaletten. Spicy!

 
Vill du ha tips på riktigt bra app- eller fjärrstyrda sexleksaker? Kika in några förslag här nedan. Glöm inte ett resevänligt glidmedel.

Letar du efter sexiga underkläder?

Hos oss hittar du erotiska underklädesset, behå, trosor, sexiga strumpbyxor och stay-ups. En ökande trend är stretchiga kroppsstrumpor där man inte behöver veta en exakt storlek då de är töjbara och formar sig efter kroppen (en perfekt gåva med andra ord). I vårt stora underklädessortiment hittar du stora varumärken som Maison Close, Leg Avenue, Penthouse och mycket mer! Snabba leveranser hem till dig i Linköping.

Hitta ditt nya underklädesset här!

Köp sexiga underkläder i LinköpingKöp sexiga underkläder i Linköping
Maison Close Le Petit Secret Open Thong

Var kan man köpa sexleksaker för samkönade par i Linköping?

På Lustly.se hittar ni allt från klitorisvibratorer, strap-on-selen och strap-on-dildos från populära varumärken. Njut tillsammans med klitorisvibratorer, penisringar och härliga BDSM-leksaker. Hitta era nya favoritleksaker här!

Köp Sexleksaker i Linköping härKöp Sexleksaker i Linköping här
Sexleksaker För Par
Ledande varumärken inom sexleksaksbranschenLedande varumärken inom sexleksaksbranschen
Klicka här för att se våra varumärken