Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Var i Strömsund kan man köpa sexleksaker?

Här såklart! Vi har alla sexleksaker, intimprodukter och hjälpmedel du behöver för ett rikt sexliv. Du hittar dildo, masturbator, lufttrycksvibrator och mycket mer på Lustly.se. Vi levererar till din dörr eller utlämningsställe oavsett om du bor Strömbacka eller Strömsund centrum. Alltid diskreta paket och snabb leverans.

 


Sexleksaker för honom eller dig med penis

Hitta sköna onaniprodukter för dig med penis här. Investera i en ny masturbator, fleshlight, sleeve eller penisring. Välj bland stora och små varumärken till låga priser. Du kan även hitta hjälpmedel som penispump och penisförstorande krämer. I vårt stora intimapotek kan du scrolla genom en mängd kondomer och glidmedel.

Sexleksaker för kvinnor eller dig med vagina

Vi har sköna sexleksaker för kvinnor (eller dig med vagina). Njut av en Satisfyer Pro 2, Womanizer Premium eller en annan skön lufttrycksvibrator. Köp en ny klitorisvibrator, massagestav eller dildo här. Du hittar även lustgivande gel, intimolja och andra intimprodukter så som glidmedel och kondomer. 


Vuxenleksaker för par 

Det finns en mängd produkter som kan förhöja stämningen i sovrummet. Allt från roliga (och erotiska) brädspel för par, parvibratorer, klitorisvibratorer, BDSM- och bondageprodukter. Det spelar ingen roll om ni är ett par av olika kön eller samkönat par. Det flesta njutningsprodukterna går att använda med en partner. På Lustly.se hittar ni produkter som för er närmare varandra.

 

Köp Sexleksaker För Par i Sundsvall på Lustly.seKöp Sexleksaker För Par i Sundsvall på Lustly.se
Klicka här för att se sexleksaker för par

Vilka sexleksaker är populära i Strömsund?

Strömsund älskar sexleksaker och uppskattar även BDSM. Här ser ni ett litet utplockk av de populäraste sexleksakerna i Strömsund:


Bjud på en härlig date i Strömsund
 

Oavsett om ni fördedrar att ha en date hemma eller ute i Strömsund centrum så finns det en mängd saker man kan göra för att få till ett härligt samspel med varandra. Sätt stämningen med vackra och väldoftande ljus, förbered dig med sexiga underkläder och njut!

 

1. Förbered kvällen med sexiga underkläder.

Att klä sig i något extra fint kan höja självförtroendet och du blir den bästa versionen av dig själv. Överraska din partner med något alldeles extra. Välj mellan ett sexigt set, en kroppsstrumpa eller en snygg body.


Köp sexiga underkläder på Lustly.seKöp sexiga underkläder på Lustly.se
Till underkläder

2. FörSPEL:

oavsett om ni går ut på restaurang eller äter hemma så kan man börja kvällen med ett hett spel för par. Prova det populära spelet Monogamy där ni ska ta er runt en bana och göra olika uppmaningar. Eller Sex Roulette Foreplay. Då får ni något att längta till när ni kommer hem.


Köp erotiska brädspel på Lustly.seKöp erotiska brädspel på Lustly.se
Monogamy - brädspel för par

3. Mys till det med en fjärrstyrd trosvibrator.

En trosvibrator är en rolig idé både om ni är hemma eller väljer att gå på restaurang kan en hemlig vibrator göra situationen lite roligare. En trosvibrator som tillexempel We Vibe Moxie kan man enkelt fästa i trosan och sedan kan ens partner styra den med en fjärrkontroll eller med en app i sin smartphone. Tänk att försöka hålla masken medan man får sköna rumlande vibrationer på klitoris mitt i en folkmassa. Riktigt sneaky!
 


We-Vibe Moxie Appstyrd Trosvibrator

4. Efterrätt:

Visste du att det finns ätbara glidmedel? System Jo Gelato smakar precis som goda efterrätter och passar perfekt som topping på glass eller brownie. Använd som topping på er efterrätt eller var varandras efterrätt och bred glidmedlet över könet för en smaskigt oralsex.

Köp Smaksatt glidmedel på Lustly.seKöp Smaksatt glidmedel på Lustly.se
System Jo Gelato Creme Brulee

Lustly.se här finns allt du behöver för ett hett och säkert sexliv.

I vårt intimapotek hittar du allt för din sexuella hälsa. Kondomer, glidmedel, intimoljor, lusthöjande preparat och mycket mer. En populär prodult är fertilitetsvänligt glidmedel.