Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Vibrerande

Uppgradera dina anala lekar med en vibrerande butt plug. Här hittar du anapluggar med fjärr- eller appstyrning från en mängd varumärken. Njut av dem själv eller med en partner. 

Glöm inte att alltid kombinera din vibrerande analplugg med ett glidmedel för den bästa möjliga upplevelsen.

34 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

 Hur sätter man in en butt plug?

Det finns ett par saker att tänka på när du vill föra in en analplugg. Först och främst är det viktigt att du är avslappnad och bekväm med det du gör. Det kan vara hjälpsamt att göra detta när du är ensam eller med en partner du litar på och som du känner dig bekväm med.

Förberedelse är nyckeln till en behaglig och säker upplevelse med en analplugg. Det är viktigt att du är rent och bekvämt, så se till att du har gjort din toalettbesök och tvättat dig ordentligt innan du börjar.

Det kan också vara hjälpsamt att använda vattenbaserat glidmedel för att göra processen mer behaglig. Glidmedel kan också hjälpa till att skydda pluggen och ditt anus från skador. Se till att du har tillräckligt med glidmedel innan du börjar, så du inte behöver avbryta för att hämta mer.

När du är redo att börja, kan du sätta dig på en bekväm plats, till exempel på en säng eller på golvet med en madrass eller handduk under dig. Börja med att slappna av dina muskler och andas lugnt och djupare än normalt. Det kan vara hjälpsamt att massera din anus lite försiktigt för att hjälpa till att slappna av musklerna.

När du känner dig redo, kan du försiktigt placera spetsen på pluggen mot anus. Försök att inte pressa för hårt, utan låt pluggen glida in så naturligt som möjligt. Om du känner dig obekväm eller har svårt att få pluggen att glida in, kan du prova att röra lite på höften eller att massera anus lite försiktigt för att hjälpa till att slappna av musklerna. Den inre ringmuskeln är inte viljestyrd som den yttre utan den reagerar på tryck. Så "knacka på" lite lätt med ett finger eller själva analpluggen och vänta på svar - alltså att muskeln först spänner sig och sedan slappnar av. 

När du har fått in spetsen på pluggen, kan du försiktigt trycka på den för att få den att glida in lite djupare. Fortsätt att trycka försiktigt tills du har fått in den så långt du känner dig bekväm med. Det är viktigt att du tar det lugnt och tar pauser om du behöver det, och att du lyssnar på din kropp och respekterar dina gränser. Prova alltid på egen hand innan du går vidare med en partner. 

 

Varför ska man använda en butt plug?

En analplugg, även känd som en buttplug, är en slags sexleksak som används för att ge njutning och stimulering till anus och rectum. De finns i olika storlekar, former och material, och kan användas av både män och kvinnor.

Analpluggarna är oftast gjorda av mjuka, flexibla material som silikon, gummi eller latex, och har en smal, spetsig form som gör det lättare att föra in dem i anus. Många analpluggar har även en lång, handtagliknande skaft som gör att de är lätta att hålla i och ta ut. DEt finns även analpluggar gjorda av glas, rostfritt stål och kristall. 

Analpluggarna kan användas på olika sätt för att ge njutning och stimulering. Vissa människor njuter av att bara ha en analplugg inne under en längre tid, medan andra föredrar att använda den under samlag eller onani. Analpluggarna kan också användas för att träna och förbereda anus inför analsex, genom att gradvis öka storleken på pluggen över tid.

Det finns många olika saker att tänka på när du använder en analplugg. För det första är det viktigt att du väljer en plugg som passar dig och din kropp. Det finns analpluggar i olika storlekar, så se till att du väljer en som inte är för stor eller för liten för dig. Det är också viktigt att du använder tillräckligt med glidmedel, för att göra processen så behaglig som möjligt och skydda både anus och pluggen.

Det är också viktigt att du är försiktig och respekterar dina gränser när du använder en analplugg. Lyssna på din kropp och ta ut pluggen om du känner dig obekväm eller om det gör ont. Det är också viktigt att du alltid tvättar och rengör din analplugg noga efter användning, för att hålla den hygienisk och för att förhindra eventuella infektioner.

Analpluggarna kan vara en spännande och njutningsfull del av sexlivet för många människor, men det är viktigt att du är försiktig och respekterar dina gränser när du använder dem. Se till att du väljer en plugg som passar dig och din kropp.