Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Gagball

En gagball är en form av munspärr. Den består vanligtvis av en boll som placeras i munnen och fästes med en rem eller snöre runt huvudet. Gagballs används ofta i BDSM- och bondage-sammanhang. 

Här hittar du vårt utbud av gagballs i olika materal. 

11 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Luxury Breathable Ball Gag
  Luxury Breathable Ball Gag
  Rating:
  100%
  199 kr
 2. Ring Gag Svart
  Ring Gag Svart
  Rating:
  80%
  145 kr
 3. Silicone Ball Gag Red
  Silicone Ball Gag Red
  Rating:
  100%
  149 kr
 4. Silicone Ring Gag
  Slut i lager
  Silicone Ring Gag
  Rating:
  80%
  159 kr
 5. Silicone Ball Gag Black
  Silicone Ball Gag Black
  Rating:
  80%
  149 kr
per sida

Vad är en gagball?

En gagball, också känd som en munkavle, är en typ av munstycke som används för att förhindra att den som bär den kan prata eller skrika. Gagballs kan användas av par som vill utforska BDSM-lekar eller av professionella bondage- och disciplin-dominatorer. De kan också användas av andra som söker en specifik form av maktutbyte i en relation.

Gagballs finns i olika former och storlekar, men de allra vanligaste är kulformade och görs av olika material som gummi, läder eller metall.

När du väljer en gagball, se till att den är tillräckligt stor för att inte försvinna ner i halsen, men inte så stor att den orsakar obehag eller kvävning. Det är också viktigt att välja en gagball som sitter bekvämt och inte glider av. Om du är osäker på vilken storlek som är rätt för dig, kan du pröva att titta på olika storlekar i vår butik på Döbelnsgatan 4A i Stockholm eller fråga våra kunniga säljare om råd.

Varför använder man en gagball?

En av de mest uppenbara anledningarna till att man använder en gagball är för att ge den person som bär den en känsla av maktlöshet och underkastelse. När man inte kan tala eller göra ljud, kan man inte kommunicera sina önskemål eller be om hjälp, vilket kan vara en stark och känslomässig upplevelse för både den som bär gagballen och den som ger den.

En annan anledning till att man använder en gagball är för att öka sensuella upplevelser. Många människor upplever att ljudet av andras andhämtning, stönande eller kvävda ljud kan vara sexuellt tilltalande, och en gagball kan öka dessa ljud. Dessutom kan den fysiska känslan av att bära en gagball, tillsammans med den begränsade rörelsen i munnen, bidra till en känsla av total underkastelse.

En gagball kan också användas som en form av disciplin eller straff. I vissa BDSM-relationer kan den som bär gagballen få den som straff för att ha brutit mot en regel eller för att ha uppfört sig illa. Detta kan vara en form av dominans och underkastelse, men det kan också vara en form av kontroll och disciplin.

 

 

 

 

Hur använder man en gagball?

Om du vill använda en gagball, är det viktigt att följa några grundläggande säkerhetsråd för att förhindra skador och obehag.

För det första, se till att du har en gagball som passar din mun ordentligt. En gagball som är för stor kan orsaka kvävning och kan vara svår att ta bort snabbt om det behövs. En gagball som är för liten kan orsaka obehag och kan lätt falla ur munnen.

För det andra, se till att du har en säkerhetsord eller -signal innan du använder gagballen. Detta är viktigt för att ge den som bär gagballen en möjlighet att avbryta leken om något obehag uppstår. Säkerhetsordet kan vara något som båda parter har kommit överens om innan leken börjar.

 

När du har följt dessa grundläggande säkerhetsråd, kan du börja använda gagballen. Här är några steg för att sätta på den:

 • Sätt på gagballen på samma sätt som du skulle sätta på en munskydd. Se till att den sitter bekvämt och att den inte är för trång.
 • Spänn fast gagballen med hjälp av remmar eller bälten. Se till att den sitter stadigt och att den inte kan glida av.
 • Övervaka den som bär gagballen för att se till att de andas ordentligt och att de inte upplever något obehag.
 • Var noga med att inte lämna den som bär gagballen obevakad