Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Rep

Inom bondage är användningen av rep en vanlig metod för att skapa spänning, njutning och erotiska upplevelser. Genom att binda kroppen med rep kan man utforska och leka med maktutbyte, dominans och underkastelse.

Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Hemp Rope
  Hemp Rope
  Rating:
  90%
  229 kr
 2. Köp Thick Bondage Rope 10 meter på Lustly.se
  Thick Bondage Rope 10 meter
  Rating:
  80%
  199 kr
 3. Köp Bondage Rope 100 Meter på Lustly.se
  Bondage Rope 100 Meter
  Rating:
  80%
  599 kr
 4. Bondage Rope
  Bondage Rope
  Rating:
  80%
  199 kr
per sida

Bondagerep:

Inom bondage är användningen av rep en vanlig metod för att skapa spänning, njutning och erotiska upplevelser. Genom att binda kroppen med rep kan man utforska och leka med maktutbyte, dominans och underkastelse.

För att använda rep inom bondage behöver man först välja rätt typ av rep. Vanligtvis används rep av naturliga material som jute eller hampa på grund av deras mjuka och följsamma egenskaper. Det är viktigt att repen är tillräckligt starka för att bära kroppens vikt och att de inte orsakar obehag eller skador på huden.

När man binder med rep är det viktigt att vara medveten om säkerheten och kommunicera tydligt med sin partner. Båda parter bör vara överens om sina gränser, använda säkra tecken eller ord för att kommunicera om något känns obekvämt eller behöver avbrytas.

För att skapa spännande och estetiskt tilltalande bindningar kan man lära sig olika knutar och tekniker. Det finns ett brett utbud av resurser tillgängliga, inklusive böcker, videor och workshops, som kan hjälpa till att utveckla färdigheterna och kunskapen inom repbondage.

Det är också viktigt att komma ihåg att bondage och repspel är en sexuell aktivitet som bygger på samtycke och ömsesidig njutning. Det är avgörande att ha en trygg och respektfull relation där man kan kommunicera öppet om sina gränser och önskemål.

 

 

Vad är Shibari:

Shibari är en japansk form av repbondage som har blivit populär över hela världen. Det är en konstform där rep används för att binda och skapa estetiskt tilltalande mönster på en persons kropp. Det är mer än bara en sexuell aktivitet - det är en kombination av konst, estetik och intimitet.

I shibari använder man traditionellt sett långa, mjuka rep av naturliga material som jute eller hampa. Repen är noggrant knutna runt kroppen för att skapa olika mönster och bindningar. Genom att experimentera med olika knutar och tekniker kan man skapa vackra och komplexa mönster som kan vara både visuellt tilltalande och behagliga för den som blir bunden.

En viktig aspekt av shibari är den tillit och kommunikation som krävs mellan de involverade parterna. Den som binder och den som blir bunden måste vara medvetna om varandras gränser och känslomässiga tillstånd. Kommunikation är nyckeln för att skapa en trygg och respektfull upplevelse för båda parter. Använmd alltid ett stoppord och en stopp-gest. Samt fokusera på after care så alla känner sig trygga och bekväma genom hela processen. 

Shibari handlar inte bara om sex:

Shibari kan vara en sensuell och erotisk upplevelse, men det handlar inte bara om sexuell njutning. Det kan också vara en form av meditation och närvaroträning. Genom att vara närvarande i stunden och fokusera på varje knut och rörelse kan både den som binder och den som blir bunden uppleva en djupare koppling till sina kroppar och sina känslor.

Det finns inga strikta regler eller rätt och fel inom shibari. Det är en konstform som uppmuntrar till kreativitet och individuell uttryck. Varje session kan vara unik och anpassas efter de involverade personernas preferenser och gränser.

Det är viktigt att komma ihåg att shibari, precis som alla andra sexuella aktiviteter, ska vara samtyckesbaserad och att kommunicera tydligt med sin partner. Att lära sig shibari tar tid och övning, så det är viktigt att vara tålmodig och respektera varandras kunskapsnivåer och gränser.

Shibari är en japansk form av repbondage som kombinerar konst, estetik och intimitet. Det är en kreativ och sensuell aktivitet som kan utforskas på olika sätt, men alltid med fokus på tillit, kommunikation och respekt.