Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Tejp

Fånga spänningen med bondagetejp – Utforska vårt sortiment av flexibel och säker bondagetejp för erotiska äventyr.

Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Xtreme Bondage Tape 17,5m produktförpackning mot vit bakgrund.
  Nyhet
  Xtreme Bondage Tape 17,5m
  Rating:
  60%
  99 kr
 2. Köp Ouch Bondage Tape Svart på Lustly.se
  Ouch Bondage Tape Svart
  Rating:
  80%
  99 kr
per sida

Vad är bondagetejp?

Bondagetejp är ett populärt redskap inom BDSM och bondage-världen. Det är en typ av tejp som specifikt har utformats för att användas i erotiska lekar och kan ge en spännande twist till intima stunder. Med sin klibbiga och icke-klibbiga sida är bondagetejp ett mångsidigt verktyg för att binda och begränsa rörelser på ett säkert sätt.

Att använda bondagetejp är relativt enkelt och kräver ingen förkunskap. För att komma igång behöver du bara en rulle bondagetejp och en medvetenhet om din partners gränser och samtycke. Bondagetejp är vanligtvis tillverkad av PVC-material, vilket gör den både stark och smidig. Den icke-klibbiga sidan av tejpen möjliggör att den fäster vid sig själv utan att fastna på huden eller håret, vilket minimerar risken för obehag.

 

 

 

Hur används bondagetejp?


För att använda bondagetejp kan du börja med att kommunicera med din partner om deras preferenser och gränser. Det är viktigt att skapa en trygg och respektfull miljö där båda parter är överens om vad som är bekvämt och vad som inte är det. Att ha en öppen dialog hjälper till att undvika missförstånd och säkerställa att båda får en positiv upplevelse.

När ni är överens kan du börja använda bondagetejp för att binda och begränsa rörelser på kroppen. Tejpen kan användas för att skapa handbojor, fotbojor, eller för att binda kroppen i olika positioner. Den är flexibel och kan formas efter kroppens konturer för att ge en bekväm och säker passform.

En fördel med bondagetejp är att den är lätt att ta bort och justera. Om din partner känner obehag eller vill ändra på positionen, är det enkelt att ta bort tejpen genom att försiktigt dra isär den. Var noga med att vara försiktig och lyhörd för din partners signaler och behov under hela sessionen.

För att göra upplevelsen ännu mer sensuell kan du kombinera användningen av bondagetejp med andra erotiska leksaker och utforska olika dominans- och underkastelselekar. Genom att vara kreativ och experimentera med olika positioner och begränsningar kan ni skapa en spännande och intim atmosfär som ökar lusten och närvaron.

Det är viktigt att komma ihåg att användningen av bondagetejp, precis som alla andra BDSM-aktiviteter, ska vara samtyckesbaserad och att kommunicera tydligt med sin partner. Lyssna på varandra, var uppmärksam på eventuella tecken på obehag och respektera varandras gränser