Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Sex Koppel

Visa som Rutnät Listvy

9 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Elegant Collor With Leash
  Elegant Collor With Leash
  Rating:
  80%
  249 kr
 2. Köp Luxury Collar with Leash på Lustly.se
  Luxury Collar with Leash
  Rating:
  90%
  249 kr
 3. Sex & Mischief Amor Collar and Leash mot vit bakgrund.
  Nyhet
  Sex & Mischief Amor Collar and Leash
  Rating:
  100%
  499 kr
per sida
Kvinna som biter i läderbälteKvinna som biter i läderbälte

NYBÖRJARGUIDE TILL E-STIM OCH ELEKTROSEX

Många kanske ryggar tillbaka vid tanken på att blanda elektricitet och de mest intima delarna av kroppen, men det är dags att tänka om! Elektrosex, eller e-stim, är en spännande och säker form av sexuell stimulans som verkligen kan få det att pirra i kroppen på nya och häpnadsväckande sätt.

LÄS MER

Bondage klädd kvinnaBondage klädd kvinna

KOM IGÅNG MED BONDAGE

Kan bondage ha positiv inverkan på ett förhållande? Svaret är ja och här kommer vi att gå igenom varför. Vi kommer även gå igenom olika bondageprodukter och varför det är så viktigt med ett stoppord. 

LÄS MER

Kvinna klädd i bondage kläder liggandes på sängen.Kvinna klädd i bondage kläder liggandes på sängen.

VUXENLEKSAKER FÖR OVANLIGA FETISCHER

Vi går igenom ovanliga och fascinerande fetischer, precis i tid för Internationella Fetischdagen den 19 januari 2024. Oavsett om du är nyfiken på att prova något nytt eller redan har en väldefinierad fetisch, har vi något som garanterat väcker ditt intresse!

LÄS MER

Köp sex koppel hos Lustly

Ett BDSM-halsband med koppel är det perfekta tillägget för att intensifiera dina BDSM-lekar. Här hittar du ett stort utbud av sexiga halsband att fästa på din submissive. Vi erbjuder allt från åtstramande chokers och dog collars till tjocka läderhalsband med koppel som passar perfekt vid förnedring och pup play. Köp dina BDSM-halsband och sex koppel hos Lustly idag! Alltid bra pris och diskreta leveranser.

Vilket BDSM-halsband med sex koppel ska jag välja?

Precis som med alla andra BDSM- och bondage-tillbehör handlar valet av halsband om att hitta det som passar dig och din BDSM-relation bäst. Halsband med sex koppel gör det enklare att kontrollera och förnedra din submissive. Chokers och collars är ofta en kink i sig, men kan även användas för att förnedra din sub, speciellt om de bärs offentligt. För dig som redan har ett sex koppel och bara letar efter ett passande halsband har vi flera olika modeller med en behändig D-ring som kan användas för att fästa dina existerande koppel eller för att binda fast din partner.

BDSM halsband med koppel för dominans och nderkastelse

BDSM-halsband och sex koppel är inte bara tillbehör; de är symboler för makt och underkastelse som tar dina bondage- och BDSM-sessioner till en ny nivå. De gör dig redo att dyka ner i en värld där rollerna är tydligt definierade: är du den som kontrollerar eller den som lyder? När ditt BDSM-halsband sitter på och ditt sex koppel är i din partners hand, finns det ingen återvändo. Du är i deras nåd, redo att följa varje befallning, vilket kan vara otroligt upphetsande.

Skruva upp intensiteten med sex koppel

Ett sex koppel i kombination med ett BDSM-halsband kan lägga till en extra laddning i era sexuella möten. Föreställ dig känslan av att bli dominerad eller dominera din partner med ett fast grepp om kopplet. Varje ryck, varje dragning intensifierar känslan av kontroll och underkastelse. Denna fysiska och psykologiska lek med makt kan vara extremt stimulerande.

Sex koppel ger variation i sexlivet

Halsband och sex koppel finns i en mängd olika stilar och utföranden, vilket ger möjlighet till variation och personlig anpassning. Prova olika typer för att se vad som fungerar bäst för dig och din partner. Kanske ett längre halsband för nybörjaren, eller en kortare variant för den mest disciplinerade sexslaven som bör hållas i kort koppel. Varje val öppnar upp för nya scenarier och upplevelser. Låt halsband och sex koppel vara en källa till upphetsning och njutning i er utforskning av BDSM.

Använd ditt BDSM halsband med koppel och andra BDSM tillbehör

BDSM-halsband och sex koppel är bara början på en värld av möjligheter inom BDSM. Dessa kan lätt kombineras med andra tillbehör för att skapa en mer omfattande och uppslukande upplevelse. Tänk dig att kombinera ditt halsband med handbojor, fotbojor eller ögonbindlar. Varje tillägg bidrar till känslan av underkastelse och kontroll, och kan intensifiera den psykologiska aspekten av era sessioner.

Kombinera sex koppel med sexleksaker

Integrera sex koppel och BDSM-halsband med olika sexleksaker för en mer intensiv sexuell upplevelse. Till exempel kan vibrerande leksaker, stora dildos eller analpluggar användas för att öka den fysiska njutningen medan en partner är bunden. Dessa sexleksaker kan användas för att straffa eller belöna den undergivna och ger en extra dimension till maktspel och dominans. Kombinera dessa olika BDSM-tillbehör och sexleksaker med BDSM-halsband för att skapa unika och upphetsande scenarier som tillfredsställer både dig och din partners sexfantasier!

Använd BDSM-halsband med koppel tillsammans med paddlar, piskor eller crops för att ge en straffande dimension till era lekar. Kombinationen av fysisk restriktion från ditt BDSM-halsband och den fysiska känslan av en piska kan vara kraftfull. Varierande tryck och tekniker med dessa tillbehör kan tillföra en rytm och intensitet som är skräddarsydd för din och din partners njutning.