Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Bröstklämmor & Vaginapump

Visa som Rutnät Listvy

11 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. köp Vibrating Pussy Pump hos lustly.se
  Vibrating Pussy Pump
  Rating:
  90%
  399 kr
 2. Nipple Suckers Svart
  Nipple Suckers Svart
  Rating:
  100%
  189 kr
 3. Köp Vegan Mini Bondage Set på Lustly.se
  -10%
  Vegan Mini Bondage Set
  Rating:
  100%
  Special Price 359 kr Regular Price 399 kr
 4. Adjustable Nipple Clamps Svart
  Adjustable Nipple Clamps Svart
  Rating:
  100%
  179 kr
 5. Adjustable Nipple Clamps Metal
  Adjustable Nipple Clamps Metal
  Rating:
  100%
  179 kr
per sida
Bondage klädd kvinnaBondage klädd kvinna

KOM IGÅNG MED BONDAGE

Kan bondage ha positiv inverkan på ett förhållande? Svaret är ja och här kommer vi att gå igenom varför. Vi kommer även gå igenom olika bondageprodukter och varför det är så viktigt med ett stoppord. 

LÄS MER

Kvinna som biter i läderbälteKvinna som biter i läderbälte

NYBÖRJARGUIDE TILL E-STIM OCH ELEKTROSEX

Många kanske ryggar tillbaka vid tanken på att blanda elektricitet och de mest intima delarna av kroppen, men det är dags att tänka om! Elektrosex, eller e-stim, är en spännande och säker form av sexuell stimulans som verkligen kan få det att pirra i kroppen på nya och häpnadsväckande sätt.

LÄS MER

Hand som håller i en svart flogger mot röd bakgrund.Hand som håller i en svart flogger mot röd bakgrund.

DIN GUIDE TILL FLOGGING

Kittel eller pisk? En flogger kan användas på många olika vis och bidra till många heta stunder mellan dig och din partner. Varför är det så skönt att bli piskad? Hur använder man sin flogger på bästa sätt? Läs din guide till flogging här!

LÄS MER

Utforska bröstklämmor och vaginapumpar hos Lustly

Lustly erbjuder ett fantastiskt utbud av bröstklämmor och vaginapumpar som kan förhöja ditt sexliv och tillföra nya dimensioner av njutning och spänning. Här kan du lära dig mer om dessa spännande produkter och hur de kan användas för att maximera din njutning.

Vad är bröstklämmor?

Bröstklämmor, eller nipple clamps, är sexiga och ofta förbisett erotiska tillbehör som fästs på bröstvårtorna. Bröstklämmor ökar blodtillförseln, vilket gör bröstvårtorna extra känsliga och upphetsade. Dessa sexleksaker kan användas av alla, oavsett kön, som en del av förspelet, under sex eller som kinky rekvisita under BDSM-lekar. Bröstvårtorna är en av kroppens mest känsliga och erogena zoner, och med bröstklämmor kan stimulansen bli oerhört intensiv.

Typer av bröstklämmor

Det finns många olika typer av bröstklämmor att välja mellan. Vissa klämmer åt lätt, medan andra ger ett hårdare grepp. Justerbara bröstklämmor är perfekta för nybörjare eftersom de kan anpassas efter humör och känslighet. Alligatorklämmor och japanska bröstklämmor ger ett rejält grepp och kommer ofta med kedjor för extra tyngd och stimulering. Du kan också välja vibrerande bröstklämmor eller modeller med dekorativa inslag för en extra visuell och fysisk njutning.

Hur man använder bröstklämmor

För nybörjare rekommenderas att använda bröstklämmor i högst 10 minuter i taget för att undvika skador på den känsliga vävnaden. Efterhand kan tiden ökas upp till 20 minuter. Lätta på trycket med jämna mellanrum för att säkerställa att blodtillförseln inte stryps för mycket. För extra stimulans, prova att blåsa, slicka eller suga försiktigt på bröstvårtorna efter att klämmorna tagits av.

Vad är en vaginapump?

En vaginapump är en typ av BDSM-pump som använder vakuum för att öka blodtillförseln till vulvan, vilket gör området extra känsligt och upphetsat. Vaginapumpar är utmärkta för att intensifiera känslan och förhöja njutningen under sex och förspel. De fungerar genom att skapa ett vakuum som får blod att strömma till området, vilket ökar känsligheten.

Användning av vaginapumpar

Vaginapumpar placeras över hela vulvan och stimulerar alla yttre könsdelar inklusive klitoris. För en mer koncentrerad stimulans kan en klitorispump användas, som placeras direkt över klitoris. Pumpa upp ett vakuum långsamt för att undvika smärta och obehag, och njut av den ökade känsligheten och intensiteten i beröringen.

Bröstvårtspumpar – Ett nybörjarvänligt alternativ

För de som är nya inom BDSM kan bröstvårtspumpar vara ett bra alternativ. Dessa pumpar fungerar på samma sätt som vaginapumpar men används på bröstvårtorna. De kan kombineras med bröstklämmor för extra stimulans. Bröstvårtspumpar är perfekta för förspel och kan skapa en härligt kinky stämning i sovrummet.

Kombinera bröstklämmor och vaginapumpar

För en ännu mer intensiv upplevelse kan du kombinera användningen av bröstklämmor och vaginapumpar. Dessa produkter tillsammans kan ge en otrolig stimulans som tar din njutning till nya nivåer. Testa att använda bröstklämmor och vaginapumpar samtidigt för att maximera din njutning och uppleva en unik mix av smärta och njutning.

Bröstklämmor och vaginapumpar är fantastiska tillägg till ditt sexliv och kan ge en helt ny dimension av njutning och spänning. Utforska Lustlys utbud av bröstklämmor och vaginapumpar och hitta de produkter som passar bäst för dina behov. Med rätt val kan du upptäcka nya nivåer av upphetsning och njutning. Handla tryggt och diskret online hos Lustly och förvandla ditt sexliv med bröstklämmor och vaginapumpar.

Vad är en vaginapump?

En vaginapump, även känd som en klitorispump, är en sexleksak som används för att öka blodflödet i vagina och klitoris, vilket i sin tur kan öka känseln och stimuleringen. Den fungerar genom att skapa ett vakuum runt området och stimulerar blodcirkulationen i de intima områdena.

Hur använder man en vaginapump?

För att använda en vaginapump placerar du den över din vagina eller klitoris och skapar ett tätt förseglat utrymme. Det kan finnas olika typer av pumpar tillgängliga, men de flesta använder sig av en handpump eller en elektrisk pump för att skapa vakuumet. När du pumpar luften ut ur enheten skapas ett lätt undertryck runt området, vilket får blodkärlen att vidgas och ökar blodflödet till vävnaden.

En vaginapump kan öka lusten:

För många människor kan upplevelsen av att använda en vaginapump vara både spännande och njutbar. När blodcirkulationen ökar kan området kännas mer känsligt och upphetsat. Vissa beskriver en känsla av svullnad och pulserande sensibilitet. Klitoris kan bli mer upphetsad och reagera mer intensivt på beröring, medan vagina kan kännas mer fuktig och mottaglig för stimulering.

Det är viktigt att vara försiktig och lyssna på kroppens signaler när du använder en vaginapump. Var noga med att följa tillverkarens instruktioner och undvik att använda för mycket tryck eller att använda pumpen för långa perioder. Att överanstränga eller överstimulera området kan leda till obehag eller till och med smärta.

Det är också viktigt att komma ihåg att en vaginapump inte är för alla. Varje persons upplevelse och reaktion kan variera, och det är viktigt att respektera sina egna gränser och bekvämlighetsnivåer. Om du har några befintliga medicinska tillstånd eller är osäker på om en vaginapump är säker för dig, rekommenderas det att du rådfrågar en läkare eller en sexolog.

Sammanfattningsvis kan en vaginapump vara ett verktyg för att öka blodflödet och känseln i vagina och klitoris. Genom att skapa ett vakuum runt området kan pumpen stimulera blodcirkulationen och potentiellt öka känsligheten. Allt blir emd andra ord lite skönare och lite bättre - en annorlunda och härligare sexuell upplevelse. 

Nipple orgasm med bröstklämmor:

Bröstvårtsklämmor kan spicea upp både onani och sex och kan faktiskt leda till härliga orgasmer. Here is why:

Att utforska och stimulera bröstvårtorna kan vara en njutbar väg till orgasm för många människor. Bröstvårtorna är ett känsligt område som kan vara fullt av erotisk potential. Med rätt beröring och uppmärksamhet kan de ge en intensiv och tillfredsställande upplevelse.

För att börja utforska dina bröstvårtor, kan du försiktigt smeka dem med fingertopparna eller en bröstklämma - också kallad bröstvårtsklämma. Det kan vara skönt att leka med olika tekniker som att cirkulera runt dem, nypa lätt/hårt eller använda en fjäderlätt beröring. Alla människor är olika, så det är viktigt att experimentera och hitta vad som fungerar bäst för dig.

Stimulera bröstvårtorna till orgasm:

Ett annat sätt att stimulera bröstvårtorna är att använda munnen och läpparna. Du kan suga lätt på dem eller använda tungan för att göra mjuka, virvlande rörelser. Att kombinera munnen med händerna kan också vara spännande - prova att smeka brösten samtidigt som du kysser och slickar bröstvårtorna.

Vissa personer kan uppnå orgasm genom enbart bröstvårtsstimulering, medan andra kan använda den som en del av en övergripande sexuell upplevelse. Det viktigaste är att lyssna på din egen kropp och kommunicera med din partner om vad som känns bra.

Kom ihåg att inte alla personer har samma känslighet i bröstvårtorna, och det är helt normalt. Vissa människor kan inte ens tycka om att få bröstvårtorna berörda alls, och det är viktigt att respektera deras gränser och önskemål.

Stimulering av bröstvårtorna kan vara ett tillägg till ditt sexliv som ger extra njutning och intimitet. Så var inte rädd att utforska och ha kul med dina bröstvårtor - de kan vara en riktig källa till glädje och orgasmisk extas!

Du kan även använda en bröstvårtspump innan stimulans för att öka känsligheten. 

 

Sensation play med bröstvårtsklämmor:

Upptäck gränsen mellan njutning och smärta med klämmor på dina nipples De är fasta men skonsamma och klämmer med lagom tryck för att långsamt bygga upp en värmande känslighet som blommar ut i ett kittlande smärta.