Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

E-stim

Visa som Rutnät Listvy

4 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. E-stim Vibrerande Buttplug & Penisring och fjärrkontroll mot vit bakgrund. Köp på Lustly.se
  Nyhet
  E-stim Vibrerande Buttplug & Penisring
  Rating:
  80%
  999 kr
 2. ElectroShock E-Stim Piska Svart mot vit bakgrund.
  Nyhet
  ElectroShock E-Stim Piska Svart
  Rating:
  93%
  999 kr
per sida
BDSM sminkad kvinna som biter på ett läderbälte.BDSM sminkad kvinna som biter på ett läderbälte.

NYBÖRJARGUIDE TILL E-STIM OCH ELEKTROSEX

Många kanske ryggar tillbaka vid tanken på att blanda elektricitet och de mest intima delarna av kroppen, men det är dags att tänka om! Elektrosex, eller e-stim, är en spännande och säker form av sexuell stimulans som verkligen kan få det att pirra i kroppen på nya och häpnadsväckande sätt.

LÄS MER

Par som hånglar i sängen.Par som hånglar i sängen.

LUSTHÖJANDE FAVORITER SOM ÖKAR LUSTEN

Upptäck våra topp 8 lusthöjande produkter som garanterat kommer att sätta fart på ditt sexliv! Oavsett om du är ute efter att utforska nya sinnen eller bara vill addera lite extra krydda till sovrummet, har vi samlat de hetaste tipsen för dig.

LÄS MER

BDSM kvinna liggandes i sängen.BDSM kvinna liggandes i sängen.

VUXENLEKSAKER FÖR OVANLIGA FETISCHER

Vi går igenom ovanliga och fascinerande fetischer, precis i tid för Internationella Fetischdagen den 19 januari 2024. Oavsett om du är nyfiken på att prova något nytt eller redan har en väldefinierad fetisch, har vi något som garanterat väcker ditt intresse!

LÄS MER

E-stim för en djupare och mer intensiv njutning

Upptäck e-stim: Elektrisk stimulering för intensiv njutning

Vill du ta din njutning till nästa nivå? Prova e-stim! På Lustly erbjuder vi ett brett utbud av elektro-sexleksaker som ger dig möjlighet att experimentera med elektrisk stimulering. Dessa leksaker levererar elektriska impulser som ger en nervkittlande och unik känsla.

Vad är e-stim?

E-stim, eller elektro-stimulering, innebär att använda sexleksaker som skickar ut elektriska impulser. Denna typ av stimulans är otroligt intensiv och skiljer sig från traditionella vibrationer. Med e-stim kan du stimulera alla känsliga områden på kroppen, men det är särskilt populärt för genitalier och andra erogena zoner.

Fördelar med e-stim

e-Stim leksaker ger en djupare och mer intensiv stimulans än traditionella vibrerande sexleksaker. De elektriska impulserna kan nå djupare och ge en annorlunda, spännande upplevelse som många finner otroligt njutbar. Det är perfekt för både soloanvändning och för par som vill utforska nya nivåer av intimitet tillsammans.

Typer av e-stim sexleksaker

Hos Lustly hittar du ett stort utbud av e-stim sexleksaker och tillbehör:

 • Vibrerande analpluggar: För extra stimulans.
 • Rabbitvibratorer: Kombinerar vibrationer med elektriska impulser.
 • Penisburar: För intensiva upplevelser.
 • Stimulatorer: Enheter som behövs för att aktivera elektriska impulser.

Upplev e-stim tillsammans

Att använda e-stim leksaker tillsammans med en partner kan ge en helt ny dimension till ert sexliv. När ni båda är uppkopplade till en e-stim enhet, kan ni uppleva pirrande sensationer varje gång ni rör vid varandra. Detta skapar en unik och intim upplevelse som för er närmare varandra.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren användare, har vi något för dig. Våra produkter är designade för att vara enkla att använda och erbjuder olika nivåer av intensitet. Börja med något enkelt och arbeta dig upp till mer avancerade leksaker när du blir mer bekväm med e-stim.

Elektrisera ditt sexliv med e-stim

Redo att utforska elektrisk stimulering? Utforska vårt breda sortiment av e-stim leksaker hos Lustly. Vi erbjuder produkter av högsta kvalitet som garanterar en säker och njutbar upplevelse. Handla online eller besök vår butik på Döbelnsgatan 4A i Stockholm för att hitta de bästa produkterna för dina behov.