Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Penisbur

Visa som Rutnät Listvy

12 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Köp Man Cage Model 5 Svart på Lustly.se
  Man Cage Model 5 Svart
  Rating:
  100%
  499 kr
 2. Köp Man Cage Model 11 penisbur på Lustly.se
  Man Cage Model 11
  Rating:
  100%
  729 kr
 3. Köp Man Cage Model 10 på Lustly.se
  Man Cage Model 10
  Rating:
  100%
  699 kr
 4. Köp Man Cage Model 5 Clear Penisbur på Lustly.se
  Man Cage Model 5 Clear
  Rating:
  100%
  499 kr
 5. Köp Man Cage Model 3 Clear Penisbur på Lustly.se
  Man Cage Model 3 Clear
  Rating:
  100%
  469 kr
 6. Köp Man Cage Model 12 Penisbur på Lustly.se
  Man Cage Model 12
  Rating:
  100%
  749 kr
 7. Köp Man Cage Model 1 Svart på Lustly.se
  Man Cage Model 1 Svart
  Rating:
  80%
  499 kr
 8. Köp Man Cage Model 1 Clear på Lustly.se
  Man Cage Model 1 Clear
  Rating:
  100%
  499 kr
 9. Köp Man Cage Model 3 Svart på Lustly.se
  Man Cage Model 3 Svart
  Rating:
  100%
  469 kr
per sida
Kvinna som biter i läderbälteKvinna som biter i läderbälte

NYBÖRJARGUIDE TILL E-STIM OCH ELEKTROSEX

Många kanske ryggar tillbaka vid tanken på att blanda elektricitet och de mest intima delarna av kroppen, men det är dags att tänka om! Elektrosex, eller e-stim, är en spännande och säker form av sexuell stimulans som verkligen kan få det att pirra i kroppen på nya och häpnadsväckande sätt.

LÄS MER

Bondage klädd kvinnaBondage klädd kvinna

KOM IGÅNG MED BONDAGE

Kan bondage ha positiv inverkan på ett förhållande? Svaret är ja och här kommer vi att gå igenom varför. Vi kommer även gå igenom olika bondageprodukter och varför det är så viktigt med ett stoppord. 

LÄS MER

Kvinna klädd i bondage kläder liggandes på sängen.Kvinna klädd i bondage kläder liggandes på sängen.

VUXENLEKSAKER FÖR OVANLIGA FETISCHER

Vi går igenom ovanliga och fascinerande fetischer, precis i tid för Internationella Fetischdagen den 19 januari 2024. Oavsett om du är nyfiken på att prova något nytt eller redan har en väldefinierad fetisch, har vi något som garanterat väcker ditt intresse!

LÄS MER

Utforska penisbur för kontrollerad njutning

Utforska penisburar hos Lustly

Låt din dominanta partner få full kontroll över din manlighet med en penisbur och upplev total underkastelse. Penisburar är ett utmärkt sätt att omfamna dynamiken i underkastelse- och dominanslekar, vilket tillför en extra dimension av spänning och sensualitet.

Vad är en penisbur?

En penisbur är ett sexigt och frestande kyskhetsbälte för penisen. Penisburar används både som en del av förspelet och under längre perioder för att neka bäraren orgasm under BDSM- och bondagelekar. Historiskt sett har penisburar, eller kyskhetsbälten, använts för att förhindra onani och samlag. Idag används penisburar mest inom BDSM-världen under dominanslekar, och kan bäras i allt från några minuter till flera veckor.

Hur använder man en penisbur?

En penisbur sätts över penisen när den är icke erigerad. Ringen placeras bakom pungen så att buren sitter fast. När spännet på penisburen stängs, kan bäraren varken onanera eller penetrera längre. Lås penisburen med ett hänglås av plast eller metall, och låt nyckelinnehavaren bestämma hur länge den ska bäras. För att underlätta påsättningen rekommenderar vi att applicera lite glidmedel på penisburen innan den sätts på.

Stort utbud av penisburar

Hos Lustly hittar du ett stort utbud av penisburar från populära varumärken som Mancage, HolyTrainer och Master Series. Våra penisburar finns i många olika varianter och material, inklusive metall, silikon, stål och plast. Vissa penisburar har integrerade penispluggar för en extra frestande dimension till leken. Alla penisburar kan låsas med ett hänglås, vilket ger nyckelinnehavaren full kontroll.

Säkerhet och kommunikation

Att använda en penisbur kräver öppen kommunikation och respekt för varandras gränser. Det är viktigt att alla parter är med på noterna och känner till varandras gränser för att säkerställa en positiv och njutbar upplevelse. Diskutera alltid förväntningar och säkerhetsord innan ni påbörjar leken.

Perfekt presentidé

En penisbur är den perfekta gåvan till din partner när du vill överraska med något spännande och annorlunda. Utforska våra olika penisburar och hitta den perfekta produkten för er. Våra penisburar är designade för att ge både njutning och kontroll, vilket gör dem till en fantastisk tillsats i ert sexliv.

Kundservice och support

Är du osäker på vilken penisbur som passar dig bäst? Vår kundservice är alltid redo att hjälpa dig att hitta rätt produkt. Vi erbjuder en storleksguide för penisburar och kan ge tips och råd för att säkerställa att du hittar den perfekta passformen.

Utforska vårt sortiment av penisburar hos Lustly och upptäck hur dessa produkter kan förvandla ditt sexliv. Handla tryggt och diskret online och börja njuta av den totala kontroll och spänning som en penisbur kan erbjuda.