Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Penisbur

Penisburar används ofta som en del av BDSM-lekar, och de kan användas för att förhindra sexuell aktivitet eller för att förbättra sexuell njutning. De finns i en mängd olika storlekar och material. 

10 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Vad är en penisbur?

Penisburar, även kända som peniskorgar, har en lång och intressant historia som sträcker sig tillbaka till antiken. De har använts av olika kulturer i århundraden för olika syften, såsom att förbättra manlighet, förbättra sexuell prestanda och förhindra oönskad graviditet.

Penisburar har funnits i olika former och storlekar under årens lopp, men de flesta har haft en gemensam grundform - en slags hållare som går runt penis och pungen. Dessa hållare kan ha varit tillverkade av trä, läder, stål eller andra material, och har ofta haft olika former och dekorationer.

En av de äldsta kända penisburarna hittades i Egypten, och dateras tillbaka till 4000 f.Kr. Denna bur var tillverkad av trä och hade en lång, smal form med en öppning för urinering. Det finns också belägg för att penisburar användes av grekerna, romarna och andra antika kulturer.

Under medeltiden användes penisburar i Europa som ett sätt att förhindra sexuella relationer och därmed förhindra oönskad graviditet. Dessa burar var ofta tillverkade av läder och hade en låsning som gjorde det svårt för den som bar den att ta av sig den. Dessa burar användes också som ett sätt att straffa otrohet och andra sexuella överträdelser.

I Asien har penisburar också använts i århundraden, och de har ofta haft en mer estetisk betoning. I Japan, till exempel, användes penisburar som en del av geishoutfitten, och de hade ofta tillverkats av silke och dekorerad med pärlor och andra detaljer. I Kina användes penisburar också som en del av traditionell klädsel, och de hade ofta komplicerade mekanismer som gjorde det möjligt att justera storleken på burarna.

Under de senaste århundradena har penisburar fortsatt att användas, men deras användningsområden har förändrats. Idag används de ofta som en del av BDSM-lekar, och de kan användas för att förhindra sexuell aktivitet eller för att förbättra sexuell njutning. De finns också i en mängd olika storlekar och material. 

 

 

Hur använder man en penisbur?

Det är viktigt att noga överväga om en penisbur är den rätta lösningen för dig och din partner innan du använder en. Detta är ett kontroversiellt och känsligt ämne som kräver en god kommunikation och respekt mellan parterna.

Först och främst bör du säkerställa att du har rätt storlek på penisburen. Den ska sitta bekvämt men inte för löst eftersom den annars kan glida av. Du kan behöva prova olika storlekar och material för att hitta det som passar dig bäst.

Innan du använder en penisbur bör du tvätta den noggrant med varmt vatten och tvål. Se till att den är torr innan du försöker sätta på den. Du kan behöva smörja in penisen med lite vattenbaserad glidecreme för att underlätta sättningen.

När du ska sätta på penisburen, sitt eller stå i en bekväm position. För in penisen i öppningen på buren och se till att den hamnar rätt. Du kan behöva justera för att få den sittande ordentligt. Kontrollera att inga hårstrån fastnar i buren och att den sitter ordentligt på plats.

Det finns olika sätt att låsa penisburen på. Vissa har en nyckel, medan andra har en kombinationslås. Se till att du har nyckeln eller kombinationen på en säker plats när du använder buren.

En penisbur kan vara svår att ta av, så det är viktigt att vara försiktig och ta den av på rätt sätt. Försök inte att klämma eller tvinga den av, eftersom det kan skada dig eller din partner. Var noga med att följa instruktionerna för hur man tar av buren på rätt sätt.

Det är viktigt att vara medveten om att en penisbur kan innebära en viss risk för skador på penisen, såväl fysiska som psykiska. Det är därför viktigt att du och din partner kommunicerar noga om vad som är ok och inte ok innan du använder en penisbur.

Slutligen, glöm inte att alltid ha säker sex, oavsett om du använder en penisbur eller inte. Använd kondom och andra preventivmedel för att skydda både dig själv och din partner.