Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Sexgunga

Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

Sätt fallande sortering
  1. Köp Ouch! Deluxe Door Swing på Lustly.se
    Ouch! Deluxe Door Swing
    Rating:
    90%
    649 kr
per sida
SexgungaSexgunga

DÄRFÖR VILL DU HA EN SEXGUNGA

Sexgungan tar ordagrant ert sexliv till nya höjder. Det omtalade redskapet kan ge er ett helt nytt perspektiv på njutning. Men visste du att det inte är så komplicerat att installera en sexgunga? Eller att ni kan uppleva en hel värd av nya sköna ställningar? Läs Lustlys guide till sexgungan här!

LÄS MER

Kvinna klädd i bondage kläderKvinna klädd i bondage kläder

KOM IGÅNG MED BONDAGE

Kan bondage ha positiv inverkan på ett förhållande? Svaret är ja och här kommer vi att gå igenom varför. Vi kommer även gå igenom olika bondageprodukter och varför det är så viktigt med ett stoppord. 

LÄS MER

Hand som håller i en svart flogger mot röd bakgrund.Hand som håller i en svart flogger mot röd bakgrund.

DIN GUIDE TILL FLOGGING

Kittel eller pisk? En flogger kan användas på många olika vis och bidra till många heta stunder mellan dig och din partner. Varför är det så skönt att bli piskad? Hur använder man sin flogger på bästa sätt? Läs din guide till flogging här!

LÄS MER

Upptäck fördelarna med en sexgunga från Lustly

Ett perfekt sätt att skapa variation och spänning i sexlivet är genom att köpa en sexgunga. Vi på Lustly förstår att det kan vara svårt att veta vilken sexgunga som passar just er bäst. Därför erbjuder vi ett brett sortiment av högkvalitativa sexgungor för alla behov och preferenser.

Vad är en sexgunga?

En sexgunga är precis vad det låter som – en gunga som används i samlagssyfte. Sexgungor kan monteras på olika sätt, antingen på dörren, hängandes från taket, eller som fristående utrustning på golvet. Med en sexgunga kan du testa en rad olika positioner och ställningar som annars skulle vara omöjliga att utföra, och därigenom verkligen leva ut dina sexuella fantasier.

Vilken sexgunga passar dig?

Sexgungor är mångsidiga och kan anpassas efter olika behov och preferenser. Om du är intresserad av bondage och BDSM, där en partner är undergiven och den andra dominant, kan en sexgunga vara ett fantastiskt verktyg. Den undergivna partnern kan fästas i gungan, medan den dominanta partnern tar kontrollen och bestämmer vad som ska hända. Detta tillför en ny dimension till ert sexliv och möjliggör en mängd olika scenarier och lekar.

Varför välja en sexgunga från Lustly?

Sexgungor från Lustly är designade för att vara både säkra och bekväma. Våra sexgungor är tillverkade av högkvalitativa material och är lätta att montera och använda. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren användare, kommer du att hitta en sexgunga som passar dina behov hos oss.

Om du vill tillföra variation och spänning i ditt sexliv är en sexgunga från Lustly det perfekta valet. Utforska vårt sortiment av sexgungor och hitta den som passar just er. Med en sexgunga kan ni leva ut era fantasier och ta ert sexliv till nya höjder. Beställ din sexgunga från Lustly idag och börja utforska alla de möjligheter som sexgungor erbjuder!

Utforska nya möjligheter med sexgungor

Att använda en sexgunga öppnar upp för en mängd nya sexuella möjligheter. Du kan prova nya positioner som ger djupare penetration och intensivare njutning. Dessutom kan sexgungor bidra till att minska belastningen på kroppen, vilket gör det lättare att njuta av längre sessioner utan att bli trött.

Vilka sexställningar kan man göra med en sexgunga?

Med en sexgunga kan ni utforska en mängd olika ställningar som annars skulle vara svåra att genomföra. En sexgunga möjliggör djup penetration genom att skapa ultimata vinklar och stöd för båda parter. Här är några populära ställningar ni kan prova:

Djup penetration

En av de mest populära ställningarna är när personen som ska penetreras sitter i sexgungan och trär fötterna genom hålen på vardera sida. Dessa hål särar på benen och gör det möjligt att luta sig tillbaka och njuta av penetrationen. Den penetrerande partnern står med fötterna på golvet och kan hålla i repen eller personen i gungan för att dra kroppen mot sig i en svingande rörelse. Detta skapar en rytmisk och intensiv upplevelse.

Svävande missionären

I denna ställning ligger den penetrerande partnern på rygg på en stabil yta medan den andra personen ligger ovanpå, stödd av sexgungan. Detta möjliggör enkel rörelse och djup penetration utan att anstränga sig.

Bakifrån

För en bakifrån ställning kan personen i gungan luta sig framåt, stödd av gungan, medan den penetrerande partnern står bakom. Detta ger en unik vinkel och djup som kan vara svårt att uppnå på andra sätt.

Upplyft kvinna

En annan ställning att prova är att den penetrerade personen hänger med ryggen mot marken och benen upplyfta, stödda av gungan. Den penetrerande partnern står framför och kan lätt kontrollera både vinklar och rörelser.

Svävande 69

För en mer intim upplevelse kan ni prova en svävande 69-ställning. Båda partnerna hänger i gungan, vilket gör det lätt att justera positionerna för maximal njutning.

Genom att använda en sexgunga kan ni inte bara utforska dessa ställningar utan även upptäcka många fler som förbättrar er intima upplevelse. Beställ din sexgunga från Lustly idag och börja utforska alla de fantastiska möjligheter som sexgungor erbjuder!

Besök Lustly och upptäck vårt sortiment av sexgungor för att ta ditt sexliv till nästa nivå. Med trygga och diskreta leveranser kan du snabbt och enkelt börja njuta av alla fördelar med en sexgunga.

Vad är en sexgunga?

En sexgunga är ett härligt verktyg i form av en gunga som man kan använda under sex. En sexgunga kan se ut på lite olika vis. Antingen formad för att en person ska sitta i gungan eller där båda parter får sitta i gungan. En sexgunga gör att ni kan uppnå olika sexställningar och olika slags penetration. Det kan också vara skönt med en sexgunga om man har någon form av rörelsehinder. Många använder sexgunga i BDSM eller bondagesyfte för att skapa ytterligare en känsla av att bli bunden.

Är sexgunga en diskret sexleksak?

Ja. Oavsettom du monterar din gunga i taket eller i dörrkarmen så kan du enkelt montera ner den med kabinhaken eller medkommande clips. Vill du låta den stå framme så är en sexgunga ganska likt TRX träningsredskap. Du kan därför rätt enkelt övertyga gäster eller familj att din sexgunga egentligen är till för träning och inte sex. Sneaky och träningsfreaky.

Vilka ställningar kan man göra?

Med en sexgunga kan ni göra en mängd olika ställningar. Ni får möjligheten att nå djup penetration genom att gungan hjälper till att skapa ultimata vinklar. En populär ställning i en sexgunga är att personen som ska penetreras sitter på sexgungan och trär fötterna genom hålen på vardera sida av gungan. Hålen särar på benen och personen kan bara luta sig tillbaka och njuta av penetrationen. Personen som inte är på gungan står då med fötterna på golvet och händerna i hålen ovanför alternativt hålla i repen eller personen på gungan och dra kroppen mot sig i en svingande rörelse.

 

Hur fungerar sexgungor?

Gungan monteras ofta i ett tak och hänger ner minst 1,5 meter från taket. Beroende på om gungan är skapad för en eller två personer så kan de fungera lite olika. Oftast ska en av personerna fästa i gungan och “svinga” på sin partner och skapa någon form av penetration. Det finns sexgungor anpassade för att man ska kunna ligga helt på rygg eller mage. Eller gungor som håller benen särade. 


Vissa personer föredrar att använda gungan för BDSM-utöving eller för bondage. Den undergivne (submission) kan då bli bunden till gungan.

Finns det sexgungor som man inte monterar i taket?

Ja! Det finns fantastiska sexgungor som man monterar i dörröppningen. Exempelvis den här Deluxe Door Swing från Ouch som kan ta upp till 400kg utan någon permanent installation. Du får ett härligt “swing” utan att behöva montera något i taket.

Är de tvättbara?

Man kan ofta tvätta sin sexgunga för hand med tvål och vatten. I vissa fall kan man tvätta dem i maskinen på en snäll cykel i låg tempratur. Sexgungorna som är skapade i ett PU-lädermaterial (också kallat veganskt läder) ska endast handtvättas och bör då torkas rent med en fuktig trasa och en rengöringsspray.