Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

G-punkt

Här hittar du vårt breda och härliga sortiment av dildos för G-punkten. G-punktstavar finns i olika storlekar, modeller och i olika material - de stimulerar G-punktsområdet inne i slidan med ett extra hårt tryck som kan leda till himlastormande G-punktsorgasmer och ibland fontänorgasmer. Då dildos för G-punkten ofta har en böjd topp är det enkelt för dig att hitta rätt. 

G-punkten är egentligen inte en punkt utan ett område där klitoris, urinröret med svällkroppsvävnad och prostatavävnad möts. Detta område kallas numer för CUV-komplexet och sitter på den främre slidväggen några centimeter upp i vaginan (mot magen). Området kan kännas lite skrovligt. Känslan kan liknas vid skalet på en valnöt men mjukare. 

Visa som Rutnät Listvy

19 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Avant Pride P1 Freedom ståendes mot vit bakgrund.
  Avant Pride P1 Freedom
  Rating:
  90%
  399 kr
 2. Glow-in-the-Dark Unicorn Dildo ståendes mot vit bakgrund.
  Nyhet
  Glow-in-the-Dark Unicorn Dildo
  Rating:
  100%
  849 kr
 3. Fun Factory The Boss Stub Cream ståendes och vinklad mot vit bakgrund.
  -26%
  Fun Factory The Boss Stub Cream
  Rating:
  100%
  Special Price 369 kr Regular Price 499 kr
 4. Fun Factory The Boss Stub Röd vinklad ståendes mot vit bakgrund.
  Fun Factory The Boss Stub Röd
  Rating:
  100%
  499 kr
 5. Avant Pride P2 True Blue ståendes mot vit bakgrund.
  Avant Pride P2 True Blue
  Rating:
  100%
  399 kr
 6. Fun Factory Limba Flex Small ståendes mot vit bakgrund.
  Fun Factory Limba Flex Small
  Rating:
  90%
  498 kr
 7. Fun Factory Magnum Svart sidvinklad ståendes mot vit bakgrund.
  Fun Factory Magnum Svart
  Rating:
  80%
  499 kr
 8. Avant D16 Purple Haze ståendes mot vit bakgrund.
  Nyhet
  Avant D16 Purple Haze
  Rating:
  80%
  349 kr
per sida

Vad är G-punkten? 

G-punkten är ett starkt erogent område som sitter några centimeter (ca 2,5 - 5 cm) upp i slidan, efter framväggen - alltså mot magen. Att kalla det en punkt är egentligen vilseledande och gör hela letandet lite svårare - det är alltså inte en magisk liten knapp du ska hitta utan det är ett område. Området är lätt skrovligt och känns ungefär som gommen. Detta "ställe" kallas även CUV-komplexet. CUV-komplexet är området där vävnader och nervtrådar från klitoris, urinrör och slida möts, vilket gör det extra känsligt för beröring.

Det finns inte så mycket forskning omkring detta område och många forskare menar att området egentligen är en inre del av klitoris. Här möts nämligen klitoris inre delar med slidväggens nerver samt urinröret. Dessa verkar i samspel och gör att det blir extra skönt när området stimuleras.

Var sitter G-punkten? 

G-punkten sitter som sagt ca 2,5 - 5 cm upp i slidan, mot främre slidväggen - upp mot magen. G-punkten sitter inte på samma ställe eller har samma storlek hos alla med vagina. 

Ska man köpa en dildo till G-punkten?

Vill man stimulera G-punkten är en dildo ett utmärkt verktyg att använda. En dildo speciellt utformat för att stimulerna G-punkt brukar vara aningen böjd för att man ska med enkelhet kunna hitta CUV-komplexet. I många fall räcker det med beröring på detta område för att det ska upplevas som skönt. Vill man njuta lite extra kan man också använda sig av en dildo för G-punkt med vibration. Dildos med vibrationer har olika inställningar, styrkor och mönster skapade för att öka blodflödet, känslighet och stimulans i slidan.

Så hittar du G-punkten:

 1. G-punkten är lättare att hitta om du är upphetsad så onanera gärna innan. Området svullnar nämligen vid upphetsning och når sin kulmen efter en orgasm.
 2. Sätt dig på huk eller lägg dig bekvämt i sängen med benen böjda och fotsulorna på sängen. Vill du hitta punkten med fingrarna är att sitta på huk att föredra och om du ligger ned är det lättare att använda en G-punktstav.
 3. För in fingrarna så långt du kan uppåt, mot magen och naveln och gör en "kom hit"-rörelse med ett finger, dra fingret nedåt och leta efter ett område som känns lite skrovligt – ungefär som en persikokärna, fast mjuk.
 4. När du väl hittat området kan du börja stimulera det. G-punkten kräver ett ganska hårt tryck så om du är nybörjare kan en G-punktsdildo vara till stor hjälp. Prova att tryck lite hårdare om du inte känner lustkänslorna.
 5. Du kommer känna dig en smula kissnödig men lätta då bara på trycket utan att för den sakens skull sluta stimulera G-punkten. Känner du dig kissnödig så vet du i alla fall att du är på rätt ställe. Blir du för kissnödig kan du såklart gå och kissa.
 6. Fortsätt att stimulera området efter första orgasmen då det nämligen är lätt att få flera orgasmer i rad, det uppstår en slags pyramideffekt och den efterföljande orgasmen kan vara ännu skönare.