Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Glas / Naturmaterial

Här har vi samlat vår kollektion av sexleksaker i glas och ädelsten - produkter som både är sköna och vackra att se på. Produkter som du kan ha framme, som dekoration - så fina är de. Ädelstenar ger dig härliga och bra energier samtidigt som tygden i dem stimulerar alla dina sweet spots lite extra. Våra glasdildos och analpluggar i glas kan både kylas och värmas - för extra skön stimulans. Det pirrar, tinglar och surrar lite lätt i vagina, anal och på vulvan. Otroligt skönt!  Även glas har en skön tyngd som stimulerar lite mer. Njut av dem tillsammans med ett lite finare glidmedel - det är både du och produkterna värda.

Enjoy!

Visa som Rutnät Listvy

13 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Hamsa G-Spot-/Prostate Dildo - Smoky Jade mot vit bakgrund.
  Nyhet
  Hamsa G-Spot/Prostate Dildo - Smoky Jade
  Rating:
  90%
  449 kr
 2. Sweetheart Glass Dildo ståendes mot vit bakgrund.
  Slut i lager
  Sweetheart Glass Dildo
  Rating:
  80%
  699 kr
 3. Gläs Realistic Head Glasdildo ståendes mot vit bakgrund.
  Gläs Realistic Head Glasdildo
  Rating:
  100%
  249 kr
 4. Gläs Curved G-Spot Stimulator ståendes mot vit bakgrund.
  Gläs Curved G-Spot Stimulator
  Rating:
  80%
  249 kr
 5. Gläs Realistic Curved G-Spot Dildo ståendes mot vit bakgrund.
  Gläs Realistic Curved G-Spot Dildo
  Rating:
  100%
  299 kr
 6. Crystal Medium lila hos lustly.se
  Crystal Medium Lila
  Rating:
  100%
  249 kr
 7. Chrystalino Tail Vit ståendes mot vit bakgrund.
  -40%
  Chrystalino Tail Vit
  Rating:
  80%
  Special Price 299 kr Regular Price 499 kr
per sida

Varför välja en dildo i glas eller naturmaterial?

Dildos och andra sexleksaker i glas eller metall ger en tyngre sensation än sexleksaker skapade i plast eller silikon. De har också fördelen att de kan användas med alla slags glidmedel, alltså silikon-, vatten- eller oljoebaserade glidmedel. Det ämnar sig perfekt när man vill kunna njuta av sin produkt länge. Glas och metalldildos kan även värmas eller kylas för att ge pirriga sensationer. Njut av hur kroppen värmer upp en glasdildo inuti dig eller få en ännu mer realistisk känsla av en varm metalldildo. Nice!

Hygieniskt med metall- och glasdildos

Det släta och oporösa materialen på sexleksaker gjorda av glas eller metall är en optimal yta att kunna enkelt tvätta bort kroppsvätskor, glidmedel smuts och bakterier. De tål utan problem varmt vatten och all slags tvål. De har oftast inte heller djupt räfflade ytor som samlar smuts där det är svårt att komma åt. Känner man sig extra lat kan man till och med tvätta sina vuxenleksaker i glas eller metall i diskmaskinen. Se bara till att använda en antibakteriell spray för sexleksaker efter för att säkerhetsställa att du fått bort alla bakterier.

Kan dildos i glas gå sönder?

Enligt varumärkerna själva som exempelvis Gläs så ska sexleksakerna vara skapade i okrossbart Borosilikatglas. Det gör dem riktigt hållbara. Men som med andra produkter av glas så kan olyckor ske, speciellt om vuxenleksaker blir hala av exempelvis glidmedel. Tappar man sin glasdildo bör man kontrollera så inga sprickor eller hack uppstått i produkten. Skulle produkten vara trasig bör man inte använda sin glasdildo igen.

Flygande grönska med grön bakgrund och rosa leksak.Flygande grönska med grön bakgrund och rosa leksak.