Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Glasdildo

Visa som Rutnät Listvy

12 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Hamsa G-Spot-/Prostate Dildo - Smoky Jade mot vit bakgrund.
  Nyhet
  Hamsa G-Spot/Prostate Glasdildo - Smoky Jade
  Rating:
  95%
  449 kr
 2. Sweetheart Glass Dildo ståendes mot vit bakgrund.
  Sweetheart Glasdildo
  Rating:
  90%
  699 kr
 3. Gläs Curved G-Spot Stimulator ståendes mot vit bakgrund.
  Gläs Curved G-Spot Stimulator Glasdildo
  Rating:
  80%
  249 kr
 4. Gläs Realistic Head Glasdildo ståendes mot vit bakgrund.
  Gläs Realistic Head Glasdildo
  Rating:
  100%
  249 kr
 5. Crystal Medium lila hos lustly.se
  -10%
  Crystal Medium Lila
  Rating:
  100%
  Special Price 224 kr Regular Price 249 kr
 6. Chrystalino Tail Vit ståendes mot vit bakgrund.
  -40%
  Chrystalino Tail Vit Glasdildo
  Rating:
  80%
  Special Price 299 kr Regular Price 499 kr
 7. Gläs Realistic Curved G-Spot Dildo ståendes mot vit bakgrund.
  Gläs Realistic Curved G-Spot Glasdildo
  Rating:
  100%
  299 kr
per sida
Womanizer vibrator i en blombukett mot grön bakgrund.Womanizer vibrator i en blombukett mot grön bakgrund.

GRÖNT ÄR SKÖNT - KLIMATSMART NJUTNING

Dämpa din klimatångest med gröna orgasmer. Här är våra bästa tips för dig som vill njuta mer klimatsmart i höst. 

LÄS MER

Två blåa dildos lutandes mot en kvinnoformad vas. Vita lakan som bakgrund.Två blåa dildos lutandes mot en kvinnoformad vas. Vita lakan som bakgrund.

VÄLJ RÄTT DILDO: TÄNK PÅ DETTA

Lång och smal eller kort men bred? Lite böjd eller helt rakt? Sen var det ju det där med material. Nä. Att välja dildo kan vara överväldigande. Här får du en guide till vad du ska tänka på när du väljer dildo.

LÄS MER

Blommor mot grön bakgrund.Blommor mot grön bakgrund.

DÄRFÖR BÖR DU ANVÄNDA ETT GIFTFRITT GLIDMEDEL

Underlivets slemhinnor är känsliga, speciellt hos dig med vagina, så välj glidmedel noggrant och ha koll på ingredienserna. 

LÄS MER

Miljövänliga sexleksaker: glasdildo

Upptäck glasdildos – Den eleganta sidan av njutning

Hos Lustly erbjuder vi en unik samling av glasdildos, perfekta för dem som söker både estetik och funktion i sina sexleksaker. En glasdildo är inte bara en njutningsartikel; den är ett verkligt konstverk. Dessa sexleksaker tillåter dig att experimentera med temperaturförändringar för en mångsidig och spännande upplevelse. Värm upp den i varmt vatten eller kyl ned den i kylskåp för att upptäcka nya nivåer av njutning.

Varför välja en glasdildo?

Även om tanken på en glasdildo kan verka skrämmande på grund av materialets natur, är våra glasdildos designade för säkerhet och hållbarhet. Tack vare sin släta yta och robusta design stimulerar en glasdildo effektivt utan risk för att spricka eller gå sönder. Den extra tyngden i dessa dildos ger en intensiv stimulans som även kan stärka bäckenbottenmuskulaturen.

Temperaturspel med glasdildos

Ett av de mest spännande dragen hos en glasdildo är möjligheten att experimentera med temperatur. Kyla ner din dildo för en svalkande sensation, eller värma den för värmande stimulans. Kontrollera alltid temperaturen mot din hud innan du använder den för intima lekar för att säkerställa en behaglig upplevelse.

Ett allergivänligt alternativ

Glas är ett idealiskt material för de med känslig hud eller allergier. Våra glasdildos är fria från ftalater och latex, vilket gör dem till en av de mest allergivänliga sexleksakerna på marknaden. Om du letar efter ett säkert och stimulerande alternativ till traditionella sexleksaker, är en glasdildo från Lustly ett utmärkt val.

Skönhet och hållbarhet

Varje glasdildo från Lustly är en unik skapelse, formad för att ge både visuell och fysisk njutning. Med allt från genomskinligt till färgat glas, är varje dildo designad för att vara lika tilltalande att se på som den är att använda. Vårt sortiment inkluderar allt från enkla, släta modeller till detaljrika konstverk, vilket säkerställer att du hittar en som matchar din personliga stil och behov.

Kundservice hos Lustly

Har du frågor om våra glasdildos eller någon annan sexleksak? Vår kunniga kundtjänst står redo att hjälpa dig. Vi är här för att ge råd och svar, så att du kan känna dig trygg och nöjd med ditt köp. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren användare, vill vi att du ska ha den bästa möjliga upplevelsen med din sexleksak.

Utforska vårt sortiment av glasdildos och andra tillbehör för att hitta perfekta verktyg för att utforska och berika ditt sexliv. Hos Lustly är varje köp ett steg mot en mer njutningsfull och tillfredsställande erotisk resa.