Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Vibrerande dildo

Visa som Rutnät Listvy

17 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Dr. Skin Realistic Thrusting Dildo Chocolate 20cm och fjärrkontroll mot vit bakgrund.
  Nyhet
  Dr. Skin Realistic Thrusting Dildo Chocolate 20cm
  Rating:
  100%
  1 099 kr
 2. Dr. Skin Realistic Thrusting Dildo Beige 18cm och fjärrkontroll mot vit bakgrund.
  Nyhet
  Dr. Skin Realistic Thrusting Dildo Beige 18cm
  Rating:
  93%
  999 kr
 3. Vibrerande Realistic Cock 29,5 cm ståendes mot vit bakgrund.
  Vibrerande Realistic Cock 29,5 cm
  Rating:
  100%
  799 kr
 4. Clone-A-Willy Kit
  Clone-A-Willy Kit
  Rating:
  100%
  499 kr
 5. Clone-A-Willy Kit Medium Skin Tone
  Clone-A-Willy Kit Medium Skin Tone
  Rating:
  70%
  499 kr
 6. köp Cloneboy Vibrator Nude hos Lustly.se
  Cloneboy Vibrator Nude
  Rating:
  80%
  499 kr
per sida
Kvinna i spetsbody ståendes framför en sittandes man på sängen i svarta kalsonger. Röd vägg.Kvinna i spetsbody ståendes framför en sittandes man på sängen i svarta kalsonger. Röd vägg.

STORA GUIDEN TILL STRAP-ON

Nyfiken på hur det skulle vara att ha sex med en strap-on eller går ni i tankarna att prova pegging? Här hittar du Lustlys stora guide till strap-ons. Läs våra tips och trix på sköna produkter för er!

LÄS MER

Tjej i rosa hår som slickar clone-a-willy produktförpackning mot beige bakgrund.Tjej i rosa hår som slickar clone-a-willy produktförpackning mot beige bakgrund.

GUIDE: SÅ GÖR DU EN CLONE A WILLY

Med Clone A Willy kan du göra en exakt kopia av din penis, som dessutom vibrerar. En skön present till en partner eller en kul grej för dig själv.

Här är vår stora guide till hur du gör en Clone A Willy. 

LÄS MER

Två blåa dildoes lutandes mot en kvinnoformad vas. Vita lakan som bakgrund.Två blåa dildoes lutandes mot en kvinnoformad vas. Vita lakan som bakgrund.

VÄLJ RÄTT DILDO: TÄNK PÅ DETTA

Lång och smal eller kort men bred? Lite böjd eller helt rakt? Sen var det ju det där med material. Nä. Att välja dildo kan vara överväldigande. Här får du en guide till vad du ska tänka på när du väljer dildo.

LÄS MER

Guide till användning av vibrerande dildo

En vibrerande dildo är en mångsidig sexleksak som erbjuder en upphöjd nivå av njutning genom dess unika kombination av vibration och penetration. Denna sexleksak är utformad för att tillfredsställa en rad olika sexuella behov och fantasier. Här är några tips på hur du kan använda en vibrerande dildo för att maximera din njutning:

Vaginal stimulans

Det mest traditionella användningsområdet för en vibrerande dildo är vaginal penetration. Dess form och design efterliknar ofta en penis, vilket gör den idealisk för att stimulera de inre erogena zonerna. Variationen i vibrationsinställningar kan också hjälpa till att intensifiera upplevelsen och leda till kraftfullare orgasmer.

Anal stimulans

För de som njuter av anal lek är många vibrerande dildos designade för att vara säkra för anal användning. Det är viktigt att välja modeller med en bred bas eller stopp för att förhindra att de går för djupt. Användning av rikligt med glidmedel rekommenderas för att göra upplevelsen så behaglig som möjligt.

Klitorisstimulans

Även om en vibrerande dildo primärt är avsedd för penetration, kan dess vibrationer också användas externt för kraftfull klitorisstimulans. Placera basen eller spetsen av dildon mot klitoris för en vibrerande massage som kan användas som en del av förspel eller för att nå orgasm.

Parlekar

En vibrerande dildo kan vara ett spännande tillskott till sexuella lekar med en partner. Den kan användas under förspel för att öka upphetsningen eller under samlag för att ge ytterligare stimulans. Många par finner att användningen av en vibrerande dildo kan förbättra intimiteten och öka nöjet för båda parter.

Skillnaden mellan vibrerande dildo och traditionell vibrator

Vibrerande dildos skiljer sig från traditionella vibratorer genom sin förmåga att erbjuda både intern och extern stimulans. Här är några särskiljande egenskaper:

 • Form och storlek: Vibrerande dildos har ofta en realistisk form som efterliknar en penis, vilket skiljer dem från många traditionella vibratorer som kan ha en mer abstrakt eller minimalistisk design.
 • Funktionell mångsidighet: Medan traditionella vibratorer ofta fokuserar på klitorisstimulans, erbjuder vibrerande dildos en mer omfattande erotisk upplevelse som innefattar både penetrerande vibrationer och yttre stimulans.
 • Variation av storlekar: Vibrerande dildos finns i ett brett spektrum av storlekar, vilket gör det möjligt för användare att välja en som passar deras personliga komfort och sexuella preferenser.

Att tänka på när du köper vibrerande dildo

När du överväger att köpa en vibrerande dildo, tänk på följande för att säkerställa att du väljer en modell som bäst uppfyller dina behov:

 • Materialkvalitet: Välj dildos tillverkade av kroppssäkra material som silikon, som är hypoallergeniska och enkla att rengöra.
 • Vibrationsinställningar: Se till att sexleksaken har olika vibrationsmönster och styrkor för att kunna anpassa stimulansen efter ditt humör och dina önskemål.
 • Laddningsalternativ: Föredra uppladdningsbara modeller för enkel användning och hållbarhet, och undvik sexleksaker med engångsbatterier för en mer miljövänlig användning.

Att utforska den breda världen av sexleksaker kan berika ditt sexliv på många sätt, och en vibrerande dildo är en fantastisk startpunkt för både nybörjare och erfarna användare. Hos Lustly erbjuder vi ett stort sortiment av vibrerande dildos, perfekt för att berika ditt sexliv oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren användare.