Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Avancerad

Här hittar du knipkulor för dig som har tränat ett tag och vill ha lite tyngre kulor för att kunna komma vidare i din träning. Det finns även kit med kulor i olika vikter samt kulor med avtagbara kulor - för en mångsidig och effektiv träning. 

Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

Sätt fallande sortering
 1. Pretty Love Kegel Tighten Up III
  -26%
  Pretty Love Kegel Tighten Up III
  Rating:
  100%
  Special Price 139 kr Regular Price 189 kr
per sida

Därför kan knipövningar ge dig skönare orgasmer:

Knipövningar, även kända som Kegelövningar, är ett sätt att träna musklerna i bäckenbotten. Bäckenbottenmusklerna är en grupp av muskler som ligger mellan benen och hjälper till att stödja organen i bäckenet, inklusive blåsan, tarmen och livmodern. Dessa muskler är också ansvariga för att hålla ihop ljumskarna och hjälper till att kontrollera urinering.

Knipövningar kan vara mycket nyttiga för att förbättra kontrollen över urinering, särskilt för kvinnor som har problem med urininkontinens efter graviditet eller förlossning. Men knipövningar kan också ge skönare orgasmer.

Här är varför:

Ökad blodcirkulation i bäckenet

När du tränar dina bäckenbottenmuskler genom att knipa och slappna av dem, ökar du blodcirkulationen i bäckenet. Detta kan leda till att klitoris och andra könsorgan får mer blodflöde, vilket kan göra dem mer känsliga och ge starkare orgasmer.


Starkare bäckenbottenmuskler

När du tränar dina bäckenbottenmuskler genom att knipa och slappna av dem, blir de starkare. Detta kan leda till att du kan knipa hårdare under samlag, vilket kan öka friktionen och ge starkare orgasmer. Starkare bäckenbottenmuskler kan också hjälpa till att ge mer stöd åt organen i bäckenet och förbättra sexuell hälsa och njutning.


Ökad sexuell hälsa

Knipövningar kan hjälpa till att förbättra sexuell hälsa genom att öka flexibiliteten och tonen i bäckenbottenmusklerna. Detta kan leda till att du kan njuta av sex mer och ha starkare orgasmer. Knipövningar kan också hjälpa till att öka libido och förbättra sexuell funktion hos både män och kvinnor.


Förbättrad förmåga att kontrollera orgasmer

När du tränar dina bäckenbottenmuskler genom att knipa och slappna av dem, kan du öka din förmåga att kontrollera orgasmer. Detta kan vara särskilt användbart för män som har problem med att de kommer för tidigt. 

 

 

Hur använder man knipkulor?

Knipkulor är en enkel och effektiv träningsform.  De är speciellt användbara för att träna bäckenbottenmuskulaturen, som kan bidra till att öka sexuell njutning, förbättra inkontinensproblematik och stärka ryggen. Knipkulor är lätta att använda och kan användas var som helst, när som helst.

Så hur använder man knipkulor?

Det första steget är att välja rätt knipkulor. De finns i olika storlekar, vikter och material, så det är viktigt att välja en som passar just dig och dina behov. Om du är nybörjare kan du börja med en lättare kula och gradvis öka vikten när du blir starkare. Det är också viktigt att välja ett hygieniskt material, som silikon eller medicinskt stål, som kan tvättas och desinficeras.

När du har valt rätt knipkulor är det dags att börja träna. Det första steget är att tvätta händerna och rengöra knipkulorna. Därefter kan du sätta dig bekvämt och slappna av i kroppen. Försök att andas djup och lugnt och fokusera på bäckenbottenmuskulaturen. När du känner dig avslappnad kan du sätta in en knipkula i slidan. Det är viktigt att du använder lite glidmedel för att underlätta insättningen och förhindra irritation.

När knipkulan är på plats kan du försöka knipa runt den. Försök att hålla knipet i några sekunder och släppa sedan. Försök att upprepa detta ett antal gånger, kanske 10-15 knip per repetition. Du kan också försöka hålla knipet längre, kanske upp till en minut, för att öka svårighetsgraden.

Det är viktigt att du inte tvingar dig själv att knipa om det gör ont eller känns obehagligt. Knipkulor är en träningsform och ska inte orsaka smärta. Om du känner obehag är det viktigt att du avbryter träningen och eventuellt väntar en stund, alternativt provar andra kulor.