Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Bäckenbottentränare

Visa som Rutnät Listvy

4 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Köp Elvie Appstyrd Knipkula Hos Lustly.se
  -12%
  Elvie Appstyrd Bäckenbottentränare
  Rating:
  93%
  Special Price 2 199 kr Regular Price 2 499 kr
per sida
Elvie knipkula mot vita lakan.Elvie knipkula mot vita lakan.

ELVIE - KNIPKULAN SOM LÄR DIG ATT KNIPA RÄTT

Elvie är bäckenbottenmuskulaturens egen PT – personliga tränare. Denna knipkula används tillsammans med en app som du laddar hem via din smartphone. 

LÄS MER

Hand som håller i aprikosfärgade knipkulor över en kvinnoformad mugg. Grå bakgrund.Hand som håller i aprikosfärgade knipkulor över en kvinnoformad mugg. Grå bakgrund.

KNIPÖVNINGAR = BÄTTRE ORGASMER

Vi går igenom allt du behöver veta om knipövningar och avslöjar hur de kan stärka din bäckenbotten, öka sexuell lust och förbättra orgasmer.

LÄS MER

Blond kvinna som håller i ett par knipkulor bakom ryggen. Vit topp. Beige bakgrund.Blond kvinna som håller i ett par knipkulor bakom ryggen. Vit topp. Beige bakgrund.

KNIPKULOR FÖR NYBÖRJARE

Här får du veta allt om varför det är bra att använda knipkulor, att knipträna och varför dina orgasmer känns skönare när du gjort bäckenbottenövningar. 

LÄS MER

Appstyrda knipkulor: Din personliga bäckenbottentränare

Upptäck enklare bäckenbottenträning med en bäckenbottentränare från Lustly

Med en bäckenbottentränare från Lustly blir det enklare och roligare att stärka din bäckenbottenmuskulatur, vilket kan leda till ett rikare och mer njutningsfullt sexliv. I vårt sortiment hittar du allt från appstyrda knipkulor till automatiska modeller som gör jobbet åt dig.

Varför är bäckenbottenträning viktig?

Bäckenbotten är ett nätverk av muskler och bindväv som håller dina inre organ på plats och stöder urinblåsa, tarm och livmoder. Att stärka dessa muskler minskar risken för inkontinens och ökar sexuell njutning. Med rätt träning kan du förebygga och hantera dessa vanliga problem.

Vad gör en bäckenbottentränare?

En bäckenbottentränare är ett effektivt redskap som hjälper dig att korrekt utföra knipövningar. Det fungerar som en personlig tränare för din bäckenbotten, och gör det enklare att integrera knipövningar i din dagliga rutin.

Gör bäckenbottenträningen rolig med Lustly

Vem säger att träning måste vara tråkigt? Med våra bäckenbottentränare, inklusive våra innovativa appstyrda knipkulor, kan du göra din bäckenbottenträning både rolig och givande. Dessa smarta enheter ansluts till en app som ger dig feedback i realtid, hjälper dig att följa dina framsteg och skräddarsy ett personligt träningsprogram anpassat efter dina unika behov.

Bäckenbottentränare för en roligare och effektivare träning

Inkontinens och ett minskat sexuellt njutning är inte oundvikligt. Med rätt verktyg kan du stärka din bäckenbotten och njuta av dess många fördelar. En vältränad bäckenbotten leder till bättre kontroll, ökad känslighet och ett rikare sexliv. Upptäck hur våra bäckenbottentränare kan förändra ditt liv och ge dig ett skönare och hälsosammare underliv.