Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Bäckenbottentränare

Gör knipövningarna lättare och roligare med appstyrda bäckenbottentränare som du enkelt kopplar upp till en kostnadsfri app som sedan guidar dig igenom träningspassen. Träningarna är utformade som roliga och varierande spel för att du ska få ut så mycket som möjligt av din bäckenbottenträning – och ha roligt samtidigt! 

I appen står det även om du skulle knipa fel. Hela 30% kniper nedåt istället för uppåt - vilket på sikt kan skada bäckenbottenmuskulaturen. Detta gör dessa bäckenbottentränare unika och fungerar verkligen som en personlig tränare för dina knipmuskler - för att du hela tiden ska ha total kontroll.

Passar alla med vagina - i alla åldrar. Vissa modeller kan användas vid graviditet i samråd med läkare/barnmorska.

Genom att träna med appstyrda bäckenbottentränare kan du på ett helt nytt sätt få kontroll på dina knipmuskler och motverka bla inkontinensbesvär, framfall och försvagade muskler. En annan stor fördel med att träna upp sin bäckenbottenmuskulatur är att du lättare får orgasm och kan kontrollera dina orgasmer på ett helt nytt sätt.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Hur använder man en bäckenbottentränare?

För enkelt in enheten i slidan, koppla den till appen och få feedback medan du tränar. Appen guidar dig genom roliga träningspass för att stärka dina bäckenbottenmuskler.

Kniptränaren styrke- och rörelsesensorer mäter rörelser i bäckenbottenmuskulaturen och med hjälp av biofeedback tillåter appen dig att se resultaten i realtid. Appen visar dina framsteg, rättar din teknik, guidar dig genom de olika träningsnivåerna och låter dig sätta personliga mål.

Kompatibla med iOS och Android. 

Används tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en skönare effekt.

Varför är knipövningar viktiga?

Knipövningar tränar dina muskler i bäckenbotten som håller upp och ger stöd åt tarmarna, livmodern, urinblåsan och slidan. Starka och välmående muskler kan förebygga, lindra eller bota bäckenbottenrelaterade besvär som framfall eller inkontinens. Det kan även ge dig bättre hållning och stabilitet i överkroppen samt förbättra ditt sexliv - med intensifierade orgasmer. Kvinnor i alla åldrar kan använda Perifit. Oavsett om du fött barn eller ej. Alla kan dra fördel av ett tränat underliv.