Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Knipkulor för Erfarna

Visa som Rutnät Listvy

7 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Framsida av Satisfyer Strengthening Balls Knipkulor mot vit bakgrund. Köp knipkulor set på Lustly.se
  -15%
  Satisfyer Strengthening Balls Knipkulor
  Rating:
  90%
  Special Price 126 kr Regular Price 149 kr
 2. Satisfyer V Balls
  -20%
  Satisfyer V Balls
  Rating:
  92%
  Special Price 159 kr Regular Price 199 kr
 3. Pretty Love Kegel Tighten Up III
  -26%
  Pretty Love Kegel Tighten Up III
  Rating:
  100%
  Special Price 139 kr Regular Price 189 kr
per sida
Blond kvinna som håller i ett par knipkulor bakom ryggen. Vit topp. Beige bakgrund.Blond kvinna som håller i ett par knipkulor bakom ryggen. Vit topp. Beige bakgrund.

KNIPKULOR FÖR NYBÖRJARE

Här får du veta allt om varför det är bra att använda knipkulor, att knipträna och varför dina orgasmer känns skönare när du gjort bäckenbottenövningar. 

LÄS MER

Lila yoniägg mot vit bakgrund.Lila yoniägg mot vit bakgrund.

YONIÄGG - KNIPKULORNA SOM GER DIG ENERGI OCH ANDRA HÄLSOFÖRDELAR

Yoniägg - knipkulorna som boostar din energi och får dig att må bättre (och ger dig skönare orgasmer). 

LÄS MER

Elvie knipkula mot vita lakan.Elvie knipkula mot vita lakan.

ELVIE - KNIPKULAN SOM LÄR DIG ATT KNIPA RÄTT

Elvie är bäckenbottenmuskulaturens egen PT – personliga tränare. Denna knipkula används tillsammans med en app som du laddar hem via din smartphone. 

LÄS MER

Tunga knipkulor för avancerade knipövningar

Träna din bäckenbotten med tunga knipkulor för erfarna

För dig som redan är van vid bäckenbottenträning och söker ytterligare utmaningar, är tunga knipkulor ett utmärkt val. Att använda tyngre knipkulor kräver mer muskelstyrka för att hålla dem på plats, vilket gör träningen både tuffare och mer effektiv. Dessa små, kompakta tunga knipkulor erbjuder en högre svårighetsgrad än större, lättare modeller. Upptäck vårt sortiment av små och tunga knipkulor som hjälper dina knipmuskler att arbeta hårdare.

Förbättra din bäckenbottenträning med små knipkulor

Om du är en erfaren användare av knipkulor och söker efter nya sätt att intensifiera din träning, har vi perfekta alternativ för dig. Små knipkulor är idealiska för att stärka och underhålla en kraftig bäckenbotten. Dessa kulor är tyngre och mindre än nybörjarkulor, vilket kräver mer från dina muskler. Regelbunden träning med dessa kan förbättra blodcirkulationen i underlivet, öka flexibiliteten och stärka kontrollen, vilket är fördelaktigt för både hälsa och sexliv.

Få mer glädje med starkare bäckenbottenmuskler

Genom att träna med knipkulor för erfarna kan du njuta av flera fördelar, såsom förbättrad känslighet och starkare orgasmer. En stark bäckenbotten ger en tätare känsla, vilket kan förhöja upplevelsen under sexuella aktiviteter. Våra knipkulor för erfarna användare är ofta tyngre och erbjuder en unik stimulerande effekt, vilket gör träningen inte bara användbar utan även njutbar. Prova våra fjärrstyrda knipkulor för erfarna för diskreta, spännande lekar både hemma och på offentliga platser.

Utforska tunga knipkulor för avancerad bäckenbottenträning

När du vill ta din träning till nästa nivå, välj våra tunga knipkulor för erfarna. Dessa kulor ger ökad motstånd och hjälper dig att stärka din muskulatur ytterligare. Börja din session med ett bra glidmedel för att förenkla insättning och komfort under träningen. Vi rekommenderar att du börjar träna i liggande ställning och gradvis ökar svårighetsgraden genom att stå upp och gå. Vårt utbud på Lustly inkluderar knipkulor i olika viktklasser, så att du kan justera intensiteten i din träning efter behov.