Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Knipkulor för Nybörjare

Visa som Rutnät Listvy

14 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. FemmeFit Pelvic Muscle Training
  FemmeFit Pelvic Muscle Training
  Rating:
  100%
  599 kr
 2. Pretty Love Kegel Tighten Up III
  -26%
  Pretty Love Kegel Tighten Up III
  Rating:
  100%
  Special Price 139 kr Regular Price 189 kr
per sida
Blond kvinna som håller i ett par knipkulor bakom ryggen. Vit topp. Beige bakgrund.Blond kvinna som håller i ett par knipkulor bakom ryggen. Vit topp. Beige bakgrund.

KNIPKULOR FÖR NYBÖRJARE

Här får du veta allt om varför det är bra att använda knipkulor, att knipträna och varför dina orgasmer känns skönare när du gjort bäckenbottenövningar. 

LÄS MER

Ett lila Yoni ägg mot vit bakgrund.Ett lila Yoni ägg mot vit bakgrund.

YONIÄGG - KNIPKULORNA SOM GER DIG ENERGI OCH ANDRA HÄLSOFÖRDELAR

Yoniägg - knipkulorna som boostar din energi och får dig att må bättre (och ger dig skönare orgasmer). 

LÄS MER

Hand som håller i aprikosfärgade knipkulor över en kvinnoformad mugg. Grå bakgrund.Hand som håller i aprikosfärgade knipkulor över en kvinnoformad mugg. Grå bakgrund.

KNIPÖVNINGAR = BÄTTRE ORGASMER

Vi går igenom allt du behöver veta om knipövningar och avslöjar hur de kan stärka din bäckenbotten, öka sexuell lust och förbättra orgasmer.

LÄS MER

Träna din bäckenbotten med knipkulor för nybörjare

Hur väljer jag rätt knipkulor för nybörjare?

Det finns många typer av knipkulor på marknaden, och det kan vara svårt att veta vilka som är bäst för just dig. På Lustly har vi kategoriserat våra knipkulor så att du enkelt kan hitta de som passar för nybörjare. Dessa är perfekta om du inte har tränat din bäckenbotten aktivt tidigare. Att börja med lättare knipkulor hjälper dig att gradvis vänja kroppen vid träningen.

Knipkulor för nybörjare – en perfekt start

Att starta din bäckenbottenträning med nybörjarknipkulor är ett smart drag. Vi har ett stort utbud av knipkulor designade speciellt för nybörjare, vilket gör det lättare för dig att hitta det perfekta hjälpmedlet. Designen på knipkulorna varierar, så du kan välja en som matchar din nuvarande styrkenivå och öka svårighetsgraden allteftersom du blir starkare.

Varför är det viktigt att träna bäckenbotten?

Träning av bäckenbotten är viktigare än många tror. Förutom att förebygga inkontinens kan regelbunden användning av knipkulor förbättra känsligheten i underlivet och göra sexlivet ännu bättre. Det är inte bara du som kommer att märka fördelarna – även din partner kommer att uppskatta din nya styrka.

Lär dig mer om knipkulor för nybörjare

Vill du veta mer om hur du börjar använda knipkulor för nybörjare? Ta en titt på vår ultimata guide till knipkulor för nybörjare på Lustly. Här får du detaljerad information om hur bäckenbottens muskler fungerar, varför knipkulor är ett effektivt hjälpmedel, och tips på hur du väljer och använder dem för bästa resultat.

Sätt igång din träning idag med Lustlys knipkulor för nybörjare och känn skillnaden i ditt sexliv och din hälsa!