Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Knipkulor Set

Visa som Rutnät Listvy

5 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Framsida av Satisfyer Strengthening Balls Knipkulor mot vit bakgrund. Köp knipkulor set på Lustly.se
  Satisfyer Strengthening Balls Knipkulor
  Rating:
  80%
  149 kr
 2. FemmeFit Pelvic Muscle Training
  FemmeFit Pelvic Muscle Training
  Rating:
  100%
  599 kr
 3. Satisfyer V Balls
  Satisfyer V Balls
  Rating:
  92%
  199 kr
per sida
Blond kvinna som håller i ett par knipkulor bakom ryggen. Vit topp. Beige bakgrund.Blond kvinna som håller i ett par knipkulor bakom ryggen. Vit topp. Beige bakgrund.

KNIPKULOR FÖR NYBÖRJARE

Här får du veta allt om varför det är bra att använda knipkulor, att knipträna och varför dina orgasmer känns skönare när du gjort bäckenbottenövningar. 

LÄS MER

Lila yoniägg mot vit bakgrund.Lila yoniägg mot vit bakgrund.

YONIÄGG - KNIPKULORNA SOM GER DIG ENERGI OCH ANDRA HÄLSOFÖRDELAR

Yoniägg - knipkulorna som boostar din energi och får dig att må bättre (och ger dig skönare orgasmer). 

LÄS MER

Hand som håller i aprikosfärgade knipkulor över en kvinnoformad mugg. Grå bakgrund.Hand som håller i aprikosfärgade knipkulor över en kvinnoformad mugg. Grå bakgrund.

KNIPÖVNINGAR = BÄTTRE ORGASMER

Vi går igenom allt du behöver veta om knipövningar och avslöjar hur de kan stärka din bäckenbotten, öka sexuell lust och förbättra orgasmer.

LÄS MER

Set med knipkulor för varierad bäckenbottenträning

Vad är bäckenbotten och varför är det viktigt att träna den?

Bäckenbotten är en grupp muskler som sitter i ditt underliv och fungerar som en slags stötdämpare för dina inre organ. Dessa muskler hjälper till att kontrollera urinröret, anus och vagina, vilket är särskilt viktigt när du skrattar eller nyser för att undvika olyckor. Träning av dessa muskler är inte bara viktigt för att förebygga problem som inkontinens, men också för att öka den sexuella njutningen. Ett knipkulor set kan vara ett perfekt hjälpmedel för att effektivt stärka dessa viktiga muskler och därmed också förbättra din orgasmupplevelse.

Hur tränar du bäckenbotten med ett knipkuleset?

Att träna bäckenbotten med knipövningar är enkelt men det kräver rätt teknik. Rätt knipövningar innebär att du spänner musklerna i bäckenbotten utan att involvera skinkor, lår eller magmusklerna. När du kniper korrekt bör det kännas som att ditt anus dras inåt. För bästa resultat bör du variera mellan långa och korta knip. Vila är lika viktig som själva övningen för att undvika att musklerna blir överansträngda. För att förstärka effekten av din träning kan du använda ett knipkuleset som ökar motståndet och ger dina muskler en mer intensiv träning.

Hitta det knipkulor set som passar dig bäst

På Lustly hittar du ett stort urval av knipkulor set som hjälper dig i din bäckenbottenträning. Ett knipkulor set innehåller vanligtvis flera olika kulor, ofta i olika storlekar och vikter. När du börjar använda ditt set rekommenderas du att starta med den största kulorna som ofta är lättast att hålla på plats. När du sedan har vant dig vid den största kulorna och känner att du kan hålla den på plats utan problem, kan du gå vidare till de mindre och tyngre varianterna för att öka utmaningen och intensifiera din träning.

Innan du börjar din träning, glöm inte att förbereda med ett vattenbaserat glidmedel för att göra insättningen av knipkulorna enklare och mer bekväm. Och varför inte unna dig något extra som sexiga strumpor för att göra din träningstillfälle ännu mer speciellt?