Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Pulsatorstav

Visa som Rutnät Listvy

5 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Fun Factory Sundaze Pistachio ståendes mot vit bakgrund.
  Fun Factory Sundaze Pistachio
  Rating:
  100%
  1 389 kr
 2. Happy Rabbit Thrusting Realistic Rabbitvibrator ståendes mot vit bakgrund.
  Happy Rabbit Thrusting Realistic Rabbitvibrator
  Rating:
  80%
  1 349 kr
 3. Fun Factory Ohhh Box med sexleksaker och tillbehör mot vit bakgrund.
  -18%
  Fun Factory Ohhh Box
  Rating:
  100%
  Special Price 2 799 kr Regular Price 3 429 kr
per sida
Man och kvinna hånglar i sängen.Man och kvinna hånglar i sängen.

LUSTHÖJANDE FAVORITER SOM ÖKAR LUSTEN

Upptäck våra topp 8 lusthöjande produkter som garanterat kommer att sätta fart på ditt sexliv! Oavsett om du är ute efter att utforska nya sinnen eller bara vill addera lite extra krydda till sovrummet, har vi samlat de hetaste tipsen för dig.

LÄS MER

Två dildos lutandes mot en kvinnoformad vas mot vita lakan.Två dildos lutandes mot en kvinnoformad vas mot vita lakan.

VÄLJ RÄTT DILDO: TÄNK PÅ DETTA

Lång och smal eller kort men bred? Lite böjd eller helt rakt? Sen var det ju det där med material. Nä. Att välja dildo kan vara överväldigande. Här får du en guide till vad du ska tänka på när du väljer dildo.

LÄS MER

Kvinna som slickar en clone a willy dildo mot beige bakgrund.Kvinna som slickar en clone a willy dildo mot beige bakgrund.

GUIDE: SÅ GÖR DU EN CLONE A WILLY

Med Clone A Willy kan du göra en exakt kopia av din penis, som dessutom vibrerar. En skön present till en partner eller en kul grej för dig själv.

Här är vår stora guide till hur du gör en Clone A Willy. 

LÄS MER

Vad är en pulsatorstav?

En pulsatorstav, också känd som en thrusting dildo, är en revolutionerande sexleksak designad för att efterlikna rörelserna av verklig penetration. Till skillnad från vanliga vibratorer som bara vibrerar, har pulsatorstavar en inbyggd mekanism som gör att de kan föra sig fram och tillbaka. Detta skapar en unik stötande rörelse som direkt stimulerar interna erogena zoner, vilket erbjuder en djupare och mer intensiv upplevelse.

Varför ska du välja en pulsatorstav?

Pulsatorstaven är den ultimata sexleksaken för dig som söker en handsfree-upplevelse med realistisk penetration. Perfekt för både solo-sessioner och parlekar, den frigör dina händer så att du kan utforska andra njutningspunkter samtidigt. Dessutom är den idealisk för personer med begränsad rörlighet eller de som önskar njuta utan fysisk ansträngning.

Funktioner hos pulsatorstavar

 • Varierande hastigheter och vibrationsmönster: Anpassa din njutning med ett utbud av hastigheter och pulserande mönster. Skifta från lätta till kraftfulla stötar för att matcha din stundens lust.
 • Roterande kulor: Många pulsatorstavar är utrustade med inre roterande kulor som ökar stimulansen genom att massera vaginalväggarna under användning.
 • Uppvärmd funktion: Några avancerade modeller har en värmefunktion som ger en extra dimension av komfort och realism, vilket gör upplevelsen ännu mer njutbar.
 • Vattentät konstruktion: Med vattentäta pulsatorstavar kan du ta med din njutning till badet eller duschen för spännande vattenspel.
 • Fjärrstyrning och app-kompatibilitet: För den som gillar teknologi finns modeller som kan styras via fjärrkontroll eller en smartphone-app, vilket öppnar upp för kreativa och oförutsägbara lekar både ensam och med partner.

Hitta din pulsatorstav idag

Oavsett dina preferenser eller erfarenhetsnivå finns det en pulsatorstav för dig. Besök Lustly idag för att utforska vårt omfattande urval av thrusting dildos. Välj bland olika storlekar, former och sensationer för att hitta den perfekta modellen som uppfyller alla dina önskemål. Låt en pulsatorstav förändra ditt sätt att uppleva njutning. Beställ nu för snabb och diskret leverans direkt till din dörr. Låt äventyret börja med Lustly!