Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Masturbator

Tenga Flip Orb Masturbatorer Tenga Flip Orb MasturbatorerKöp valfritt runkägg få fleshlube glidmedelKöp valfritt runkägg få fleshlube glidmedel

En masturbator är en onaniprodukt för dig med penis. De kan användas vid onani eller tillsammans med en partner. Vi har ett noggrant utvalt sortiment av masturbatorer - realistiska, vibrerande, hightech-produkter, avsugningsmaskiner - ja, det finns något för alla smaker och lustar. Penisstimulans kan vara så mycket - du kan stimulera bara ollonet eller strängen under ollonet, frenulum, eller välja en produkt som stimulerar hela penisen. Vissa produkter ger en sugande känsla som påminner om oralsex och andra produkter ger en twist-rörelse som påminner om när du onanerar med handen. Utbudet är stort - och skönt. 

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-60 av 165

Sätt fallande sortering
 1. Tenga SD Original Vacuum Cup Strong ståendes mot vit bakgrund. Lustly.se
  Nyhet
  Tenga SD Original Vacuum Cup Strong
  Rating:
  60%
  110 kr
 2. Fleshlight Girls Kazumi Kumzumi mot vit bakgrund. Lustly.se
  Nyhet
  Fleshlight Girls Kazumi Kumzumi
  Rating:
  100%
  795 kr
 3. köp Clone A Pussy + Sleeve Kit hos lustly.se.
  Clone A Pussy + Sleeve Kit
  Rating:
  80%
  999 kr
 4. Pleasure Pair och produktförpackning mot vit bakgrund.
  Pleasure Pair
  Rating:
  100%
  3 799 kr
 5. köp Fleshlight Quickshot Mia Malkova hos lustly.se
  Säljer snabbt
  Fleshlight Quickshot Mia Malkova
  Rating:
  100%
  449 kr
 6. Svakom Alex Neo 2 Interactive Thrusting Masturbator med lock på mot vit bakgrund.
  Svakom Alex Neo 2 Interactive Thrusting Masturbator
  Rating:
  90%
  1 999 kr
 7. köp Fleshlight Girls Kenzie Reeves Creampuff hos lustly.se
  Fleshlight Girls Kenzie Reeves Creampuff
  Rating:
  80%
  795 kr
 8. köp ROMP Mosh - Penissleeve hos Lustly.se
  ROMP Mosh - Penissleeve
  Rating:
  100%
  139 kr
 9. köp Arcwave Ghost Pocket Stroker Mint hos lustly.se
  Arcwave Ghost Pocket Stroker Mint
  Rating:
  100%
  169 kr
 10. Köp Tenga Flex Masturbation Sleeve Rocky Black
  Tenga Flex Masturbation Sleeve Rocky Black
  Rating:
  100%
  499 kr
 11. Handy Interactive Masturbator
  Handy Interactive Masturbator
  Rating:
  60%
  2 499 kr
 12. köp Tenga Flip Orb Masturbator Blue Rush på Lustly.se
  Tenga Flip Orb Masturbator Blue Rush
  Rating:
  100%
  799 kr
 13. Tenga Air-Tech Strong
  Tenga Air-Tech Strong
  Rating:
  93%
  245 kr
Sida
per sida
Ett par som ligger i sängen och kollar varandra i ögonen.Ett par som ligger i sängen och kollar varandra i ögonen.

SÅ ANVÄNDER DU EN MASTURBATOR MED DIN PARTNER

Det är extremt populärt att använda sexleksaker med en partner. Här ger vi tips och trick på hur du kan använda en masturbator med din partner!

LÄS MER

Närbild på en manlig överkropp i svart tank top.Närbild på en manlig överkropp i svart tank top.

SÅ GÖR DU DIN FLESHLIGHT (ÄNNU) SKÖNARE

Ingen kan ha missat de extremt sköna lösvaginorna från Fleshlight. Här får du tips på sköna trix du kan använda dig av för att göra din upplevelse ännu skönare!

LÄS MER

Närbild på afrikan man bakifrpn som håller en gul ros mot blå bakgrund.Närbild på afrikan man bakifrpn som håller en gul ros mot blå bakgrund.

LÖSVAGINA EXPLAINED

Hur känns en lösvagina, hur används den och hur rengör man den? Läs vår guide om lösvaginor och realistiska masturbatorer. 

LÄS MER

Sköna masturbatorer för hans njutning

Upptäck de bästa masturbatorerna för män hos Lustly

Masturbatorer är utformade för att förhöja din onaniupplevelse, oavsett om det gäller förspel eller uthållighetsträning. Hos Lustly hittar du allt från diskreta onaniägg till verklighetstrogna modeller som efterliknar en riktig mänsklig interaktion. Våra produkter, med variationer som inkluderar allt från fickstorlek till avancerade elektroniska masturbatorer, är utformade för att tillfredsställa varje behov.

På Lustly erbjuder vi ett brett urval av masturbatorer som säkerställer en autentisk känsla och maximal tillfredsställelse. Välj mellan enkla modeller eller sofistikerade sexdockor som ger en otroligt verklighetstrogen upplevelse. Vi erbjuder även teknologiskt avancerade masturbatorer med pulserande och vibrerande funktioner som intensifierar din njutning.

Varför en masturbator kan förändra ditt sexliv

Masturbatorer är inte bara sexleksaker, de är nyckeln till ny njutning och upptäckter inom ditt sexuella uttryck. Med valmöjligheter från enkel manuell stimulering till appstyrda enheter, erbjuder Lustly något för varje man. Varje masturbator är utrustad med texturerad insida för att efterlikna verklig känsla av vaginal, oral eller anal penetration.

Ta din onani till nästa nivå med en maskin

För den teknikintresserade har vi något alldeles speciellt: Onanimaskiner som använder allt från AI till VR för att ge en upplevelse utöver det vanliga. Från penisvibratorer till revolutionerande apparater som Arcwave Ion, som använder lufttryck för att efterlikna mänskliga rörelser och sensationer, garanterar vi en produkt som inte bara tillfredsställer utan också överraskar.

Få hjälp och vägledning från Lustly

Känner du dig osäker på vilken produkt som passar dig bäst? Kontakta vårt erfarna team för personlig rådgivning. Vi hjälper dig att navigera genom vårt stora sortiment för att hitta den perfekta masturbatorn som passar dina behov och önskemål. På Lustly tror vi att kvaliteten på dina sexleksaker direkt påverkar din sexuella njutning och tillfredsställelse.

Använd en masturbator med din partner

Det är en vanlig missuppfattning att masturbatorer endast är avsedda för soloanvändning. I verkligheten kan dessa sexleksaker dramatiskt förhöja både förspel och samlag. Föreställ dig hur spännande det kan vara när din partner använder en masturbator på dig, exempelvis en Fleshlight Quickshot under oralsex. Detta ger inte bara ökad njutning, utan kan även ge din partner värdefulla insikter i hur du föredrar att bli stimulerad.

Att experimentera tillsammans med sexleksaker som masturbatorer kan leda till en djupare förståelse för varandras kroppar och önskemål, vilket i sin tur kan berika ert sexliv avsevärt. Med öppna sinnen och lite kreativitet finns det inga gränser för den njutning ni kan utforska tillsammans.