Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Anal

Älskar du analsex och vill uppleva sensationen om och om igen? Fleshlight anal är en populär sexleksak som är designad som en analöppning och ger dig känslan av härligt analsex. Den har en realistisk känsla och är gjord av mjukt, flexibelt material för en bekväm användning. I sortimentet hittar du äkta Fleshlights och flera analer från den kända serien Fleshlight Girls. Med sköna stimulerande insidor och unika mönster. Upplev Fleshlight analmasturbatorer på Lustly.se!

Visa som Rutnät Listvy

10 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Fleshlight Girls Eva Lovia Spice
  Fleshlight Girls Eva Lovia Spice
  Rating:
  100%
  795 kr
 2. köp Quickshot Stamina Training Unit hos lustly.se
  Quickshot Stamina Training Unit
  Rating:
  100%
  449 kr
 3. köp Fleshlight Girls Adriana Chechik Next Level hos lustly.se
  Fleshlight Girls Adriana Chechik Next Level
  Rating:
  80%
  795 kr
 4. köp Fleshlight Girls Lana Rhoades Karma hos lustly.se
  Fleshlight Girls Lana Rhoades Karma
  Rating:
  90%
  795 kr
 5. köp Fleshlight Girls Riley Reid Euphoria hos Lustly.se
  Fleshlight Girls Riley Reid Euphoria
  Rating:
  80%
  795 kr
 6. Fleshlight Quickshot Masturbator Riley Reid Compact Utopia köp hos lustly.se
  Fleshlight Quickshot Masturbator Riley Reid Compact Utopia
  Rating:
  97%
  449 kr
per sida

Vad är en Fleshlight?

Fleshlight är ett populärt sexleksak för män/personer med penis som simulerar känslan av en vagina eller anal. Det är tillverkat av patentmaterialet SuperSkin och har en mjuk, realistisk känsla. Fleshlight finns i olika storlekar och former, och många olika varianter är tillgängliga på marknaden, inklusive olika färger och mönster. Många användare tycker att Fleshlight är en bra ersättning för att ha sex med en partner, eftersom det kan ge en realistisk upplevelse och kan användas när man vill ha det, utan att man behöver bekymra sig om en partner.

Fleshlight är enkel att använda. Den är tillverkad med en inre rörelse som kan förändras beroende på hur hårt man trycker på den. Detta ger en realistisk känsla och kan vara en bra träning för män som vill förbättra sina prestationer i sängen. Det är också lätt att rengöra efter användning, eftersom det kan sköljas av med vatten och sedan torkas med en mjuk handduk.

En annan fördel med Fleshlight är att det är diskret. Det är lätt att förvara och ser inte ut som ett sexleksak, så det kan förvaras i en låda eller garderob utan att väcka uppmärksamhet. Detta gör det lätt att ha med sig på resor, eller att använda det i en miljö där det inte är lämpligt att ha sex med en partner. Du kan helt enkelt använda din Fleshlight när du har lust. 

Vad menas med analmasturbator?

En anal masturbator ger dig en simulation av analsex. Denna typ av masturbator har en trång analöppning med en stimulernande insida som ger dig en realistisk sensation av penetrerande sex i en anal. Fleshlights analer skapar även ett sug genom vakuum som gör känslan ännu mer realistisk.

Använda en Fleshlight:

För att använda en fleshlight behöver man först välja vilken typ av insida man vill ha. Det finns olika varianter att välja mellan, så man bör prova sig fram för att se vilken som passar bäst. När man har valt en insida kan man börja med att rengöra den noga med varmt vatten och mild tvål. Detta är viktigt för att säkerställa hygienen och förlänga livslängden på fleshlighten.

När fleshlighten är ren och torr är det dags att applicera glidmedel. Det är viktigt att använda glidmedel för att förhindra friktion och göra upplevelsen mer behaglig. Glidmedlet bör appliceras både på insidan av fleshlighten och på penis.

När allt är förberedt kan man börja använda fleshlighten. För att få en realistisk känsla kan man försöka simulerar rörelserna man gör under samlag. Det kan vara bra att prova olika hastigheter och tryck för att se vad som känns bäst.

En annan sak som kan vara bra att tänka på är att värma upp fleshlighten innan användning. Detta kan göras genom att hålla den under varmt vatten eller lägga den i en skål med varmt vatten i några minuter. Detta ger en ännu mer realistisk känsla.

När man är klar med fleshlighten är det viktigt att rengöra den ordentligt. Detta görs genom att skölja den noga med varmt vatten och mild tvål. Torka sedan av fleshlighten och förvara den på ett säkert och torrt ställe.

Att använda en fleshlight kan vara en spännande och njutningsfull upplevelse. Det är viktigt att följa råden ovan för att få en bra och hygienisk upplevelse. Med lite övning och experimentering kan man hitta den perfekta användningen för sin fleshlight och njuta av en realistisk och njutningsfull upplevelse.