Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Övriga

Visste du att Fleshlight gör mycket mer än endast lösvaginor? Kika in Fleshlights realistiska dildos med hudliknande material och avgjuten av riktiga porrmodeller. Här hittar du sköna Fleshlight-modeller med unika stimulansmöjligheter. En härlig blandning av dildos, onaniprodukter och packers. Du hittar även unika masturbatorer som är helt olika andra på marknaden.

Visa som Rutnät Listvy

13 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. köp Fleshlight Quickshot Vantage hos lustly.se
  Fleshlight Quickshot Vantage
  Rating:
  100%
  449 kr
 2. köp Fleshlight Quickshot Mia Malkova hos lustly.se
  Säljer snabbt
  Fleshlight Quickshot Mia Malkova
  Rating:
  100%
  449 kr
 3. Fleshlight GO Torque Ice Masturbator
  Fleshlight GO Torque Ice Masturbator
  Rating:
  100%
  645 kr
 4. köp Fleshlight Quickshot Vantage Combo Pack hos lustly.se
  Fleshlight Quickshot Vantage Combo Pack
  Rating:
  80%
  599 kr
 5. Fleshjack Boys Mick Blue Dildo
  -15%
  Fleshjack Boys Mick Blue Dildo
  Rating:
  100%
  Special Price 595 kr Regular Price 699 kr
 6. Fleshjack Boys Ryan Driller Dildo
  -15%
  Fleshjack Boys Ryan Driller Dildo
  Rating:
  100%
  Special Price 595 kr Regular Price 699 kr
 7. Fleshlight Flight Masturbator Commander
  Fleshlight Flight Masturbator Commander
  Rating:
  100%
  545 kr
 8. köp Fleshlight Flight Pilot hos Lustly.se
  Fleshlight Flight Pilot
  Rating:
  100%
  545 kr
per sida

Vi säljer enbart äkta Fleshlights:

Fleshlight är en av världens mest populära sexleksaker för män och personer med penis Det är en avancerad masturbator som har en realistisk känsla och är utformad för att ge den ultimata upplevelsen. Fleshlight finns i en mängd olika storlekar, former och material för att tillfredsställa olika smaker och behov.

Fleshlight är tillverkad av ett material som kallas SuperSkin, som är mycket realistiskt och känns som riktig hud. Insideout Technologies, företaget bakom Fleshlight, har arbetat hårt för att skapa det mest realistiska materialet som möjligt. SuperSkin är en mjuk och elastisk konsistens som kan kännas som riktig hud, och det har en unik struktur som ger den ultimata känslan.

Förutom att ge en realistisk känsla, har Fleshlight också en mängd olika texturer inuti masturbatorn för att ge olika känslor. Dessa texturer kan vara runda, spikar, räfflor, eller även avskurna stjärnor. Dessa texturer kan vara till hjälp för att skapa olika känslor, och kan hjälpa till att ge en mer intensiv upplevelse.

Fleshlight finns också i en mängd olika former och storlekar, för att passa olika personer. De har både mindre och större storlekar, och olika former för att passa olika personer. De har även olika färger och mönster, så det finns något för alla.

Förutom att vara en av världens mest populära sexleksaker, har Fleshlight också blivit känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. De är tillverkade med omsorg och med hög kvalitet på materialen, och de har en lång hållbarhet. De är också lätta att rengöra och underhålla, vilket är viktigt för att få en bra upplevelse.

En annan fördel med Fleshlight är att de är mycket diskreta. De är utformade för att se ut som vanliga flicklampor, så ingen skulle kunna gissa vad det är. Detta gör att de kan förvaras på ett säkert ställe, utan att någon annan ska veta om det.

Fleshlight - något för alla:

Fleshlight tillverkar, förutom "ficklampan" även dildos - så kallade Fleshjack boys, som är avgjutningar av kända porrstjärnors penisar. Johnny Sins, Allen King och Ryan Driller, för att nämna några. De tillverkar även vackra marmorerade dildos som ej är naturtrogna, som kan användas i strap-ons.