Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Tillbehör

Vill du maxa upplevelsen av din Fleshligt? Här hittar du en mängd tillbehör till din Fleshligt så du kan njuta av olika ställningar, tempraturer och produkter så du får vårda och njuta av din masturbator länge. Förläng livslängden på din Fleshlight med deras egna toy cleaners, eller upplev deras specialanpassade glidmedel.

Visa som Rutnät Listvy

7 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Fleshlight Shower Mount
  Fleshlight Shower Mount
  Rating:
  100%
  299 kr
 2. köp Fleshlight Fleshpump - Penispump på lustly.se
  Fleshlight Fleshpump - Penispump
  Rating:
  93%
  999 kr
 3. Fleshlight Sleeve Warmer
  Fleshlight Sleeve Warmer
  Rating:
  100%
  329 kr
 4. Köp Fleshlight Stamina Training Unit Value Pack hos Lustly.se
  Fleshlight Stamina Training Unit Value Pack
  Rating:
  95%
  999 kr
per sida

Vad behöver man för tillbehör till sin Fleshlight?

För att njuta av din Fleshlight behövs egentligen bara din Fleshlight och ett glidmedel. Men vill du se till så du kan använda din Fleshlight lösvagina om och om igen är det viktigt att du sköter om den. Du tar hand om din Fleshlight genom att rengöra den med mild tvål, vatten, rengöringen Fleshwash och Renewing Powder. Fleshwash är en antibakteriell spray som tränger in sig i alla svåråtkomliga räfflor och ser till så att bakterier inte förökar sig i din lösslida. Renewing Powder håller din lösvaginas "hud" mjuk och realistisk.

Kan man använda Fleshlight glidmedel till samlag?

Du kan använda alla Fleshlights glidmedel till både onani och samlag. Formulan är framtagen för att vara långvarig och kunna anvädnas både med sexleksaker (speciellt Fleshlights egna) men även användas vid smeksex och penetrerande sex.

Min Fleshlight känns lite kall mot min penis, hur värmer jag den?

Du kan värma din Fleshlight genom att använda ett värmande glidmedel. Glidmedlet skapar en värmande sensation som gör upplevelsen ännu mer realistisk och våt. Förutom glidmedel så kan du även använda en värmestav för Fleshlight. Värmestaven värmer din lösvagina till en behaglig och mänsklig temperatur (40 grader) på bara några minuter.