Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Penispumpar

Visa som Rutnät Listvy

19 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. köp Beginners Vibrating Pump hos lustly.se
  -10%
  Beginners Vibrating Pump
  Rating:
  80%
  Special Price 314 kr Regular Price 349 kr
 2. köp Boners Penispump No. 1 hos Lustly.se
  Boners Penispump No. 1
  Rating:
  80%
  299 kr
 3. köp Boners Penispump No. 2 hos Lustly.se
  Boners Penispump No. 2
  Rating:
  93%
  349 kr
 4. köp Fleshlight Fleshpump - Penispump på lustly.se
  Fleshlight Fleshpump - Penispump
  Rating:
  93%
  999 kr
 5. Hydro7 Penispump
  Hydro7 Penispump
  Rating:
  85%
  1 199 kr
 6. Hydromax7 Penispump
  Hydromax7 Penispump
  Rating:
  87%
  1 399 kr
 7. köp HydroMax9 Penispump hos lustly.se
  -10%
  HydroMax9 Penispump
  Rating:
  90%
  Special Price 1 529 kr Regular Price 1 699 kr
 8. köp HydroXtreme5 Penispump på lustly.se
  HydroXtreme5 Penispump
  Rating:
  80%
  2 299 kr
 9. HydroXtreme9 Penispump
  HydroXtreme9 Penispump
  Rating:
  80%
  3 199 kr
 10. köp HydroXtreme11 Penispump på Lustly.se
  HydroXtreme11 Penispump
  Rating:
  80%
  2 299 kr
 11. köp HydroXtreme7 Penispump hos lustly.se
  HydroXtreme7 Penispump
  Rating:
  87%
  2 799 kr
 12. köp Automatic Cyber Pump Penispump hos lustly.se
  Automatic Cyber Pump Penispump
  Rating:
  100%
  649 kr
per sida

Penispumpar: Utforska Nya Dimensioner av Upplevelser

Välkommen till en värld av upptäckt och förbättrad njutning på Lustly.se, där vi presenterar vår samling av penispumpar designade för att berika din intima upplevelse. Oavsett din bakgrund eller nuvarande önskemål, erbjuder vi ett verktyg som ger möjligheten till nya upplevelser och sensationer.

Upptäck Fördelarna med Penispumpar
Penispumpar är utformade med teknologi som skapar ett vakuum runt penis, vilket temporärt kan öka blodflödet och ge en förstärkt känsla. Denna process kan inte bara bidra till en mer intensiv upplevelse under användning, utan också öka känsligheten för ytterligare njutning.

Förnyad Upplevelse: Med en penispump kan du utforska en ny sida av ditt sexliv, oavsett om det är under solo-sessioner eller tillsammans med en partner.

Känslighet och Njutning: Genom att öka blodflödet till penis, kan en penispump temporärt förstärka känsligheten, vilket gör varje beröring och sensation ännu mer njutbar.

Ett Brett Utbud för Alla Behov

På Lustly.se strävar vi efter att erbjuda en variation av penispumpar för att passa just dina önskemål och behov. Från enkla manuella modeller till avancerade elektriska pumpar, har vi allt för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

Kvalitet och Säkerhet
Alla våra produkter är noga utvalda baserat på strikta kriterier om kvalitet, funktionalitet och säkerhet. När du väljer en penispump från Lustly.se, kan du vara säker på att du får en produkt som inte bara uppfyller dina förväntningar utan också respekterar din kropp.

Vägledning och Stöd
Har du frågor eller funderingar kring val av penispump? Vårt erfarna team på Lustly.se är här för att erbjuda vägledning och support. Vi är dedikerade till att hjälpa dig att hitta den perfekta produkten för att uppnå maximal tillfredsställelse och njutning.

Utforska vår samling av penispumpar idag och ta steget mot en fördjupad och mer tillfredsställande intim upplevelse. På Lustly.se är din njutning vår prioritet.

Vad hjälper vid erektionsproblem?

En penispump är inte bara ett hjälpmedel för att få lättare erektion (vid erektionsproblem) utan kan även användas som ett hjälpmedel vid onani (vilket kan känns som oralsex) samt för att uppnå en hårdare och mer långvarig erektion. 


De ser kanske lite invecklade ut vid första anblick men när man väl lärt sig hur de funkar är de väldigt enkla och smidiga att använda. Det hela går ut på att man via ett handtag pumpar ur luft ur tuben och på så sätt skapar ett vakuum som sedan ökar blodtillförseln till penis och den blir starkare och större. Storleken brukar även förbli större ett tag, även när penis slaknat och det brukar vara uppskattat.

 

Din penis kan, på lång sikt, bli lite större i omkrets och starkare generellt om du använder din pump som ett träningsredskap. Pumpa ca 3-4 gånger i veckan i 6 månader för att uppnå detta resultat. Det fungerar dock ej på alla och det finns inga garantier. Kom dock ihåg att inte pumpa mer än 3-4 gånger per vecka då svällkropparna i penis måste vila emellanåt.

Så använder du en penispump: 

Smörj in penis med ett vattenbaserat glidmedel. Det är lättast att få in penis i själva tuben, genom öppningen (en gummiring), om penis är lätt erigerad. Tryck sedan tuben (alltså pumpen) mot kroppen så det blir omöjligt för luft att komma varken ut eller in. Börja sedan pumpa med handtaget/pumpen och var väldigt försiktig i början. Känn dig fram. Tryck hela tiden pumpen mot din kropp. När du fått till erektion antingen slutar du, eller fortsätter lite till (förutsatt att inget gör ont och att det inte uppstått blodådror du inte haft tidigare och som ser ut som om de kommer att brista) Skulle du få ett blåmärke är detta inget farligt men kan göra ont.


När du fått till en önskad erektion är det dags att lätta på trycket i penispumpen. Detta gör du genom att släppa in luft i den igen. Det finns olika sätt för olika pumpar (olika backventiler) men oftast är det en enkel liten knapp du bara trycker på. När du gjort det kan du dra ut penisen ur pumpen igen. Vill du behålla ditt stånd extra länge rekommenderar vi att sätta på en penisring så fort du tagit ut din penis ur pumpen.