Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Dubbel Penetration

Visa som Rutnät Listvy

5 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Silicone Double Penetrator
  Silicone Double Penetrator
  Rating:
  100%
  499 kr
 2. 25 cm Double Dildo ståendes mot vit bakgrund.
  Nyhet
  25 cm Double Dildo
  Rating:
  90%
  549 kr
per sida

Upptäck Möjligheterna med Dubbelpenetrering på Lustly.se

Välkomna till en värld där fantasier blir verklighet och där gränserna för njutning ständigt utmanas. På Lustly.se har vi samlat allt ni behöver för att utforska och njuta av dubbelpenetrering, ett spännande och intimt sätt att fördjupa er gemensamma sexuella upplevelse.

Dubbeldildos: För Gemensamma och Enskilda Äventyr

Vår samling av dubbeldildos är perfekt för par som vill utforska dubbelpenetreringens alla dimensioner. Vare sig ni söker en gemensam upplevelse eller vill utforska på egen hand, har vi det ni behöver. Våra dubbeldildos kommer i olika former, storlekar och med realistiska detaljer för att tillfredsställa alla preferenser. Med sugkoppsbas för lekfull strap-on-action eller för handsfree njutning, erbjuder dessa mångsidiga leksaker en uppsjö av möjligheter.

 

Dildos med Penisring: Dubbel Glädje för Båda

För de som önskar kombinera den autentiska känslan av en riktig penis med extra stimulering, presenterar vi dildos med penisring. Dessa innovativa produkter ger en starkare och mer hållbar erektion för honom, medan båda partners kan glädjas åt den dubbla penetrationen. För en extra dos av njutning, välj en variant med vibrerande bullet för att stimulera klitoris samtidigt som ni utforskar nya nivåer av intimitet.

Utforska Tillsammans eller Ensam

Oavsett om ni drömmer om att vara med flera samtidigt utan att introducera ytterligare en person till ert sovrum, eller om ni bara är nyfikna på känslan av dubbelpenetrering, har Lustly.se de rätta verktygen för er. Våra produkter är designade för att ge er möjligheten att leva ut era fantasier på ett tryggt och njutningsfullt sätt.

Välj Lustly.se för Era Äventyr

Hos Lustly.se är vi dedikerade till att erbjuda en säker och inkluderande shoppingupplevelse. Vi förstår vikten av att utforska sexuell njutning på ett sätt som känns bekvämt och upphetsande för alla inblandade. Vårt urval av dubbelpenetreringsleksaker är noggrant utvalt för att erbjuda högsta kvalitet och tillfredsställelse.

Upptäck de oändliga möjligheterna med dubbelpenetrering för par på Lustly.se och ta era intima stunder till en helt ny nivå av njutning och närhet. Oavsett era önskemål och fantasier, har vi verktygen för att hjälpa er att utforska och njuta tillsammans.