Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Ätbart & Oralsex

Visa som Rutnät Listvy

5 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Secret Play Popping Candies Vattenmelon produktförpackning mot vit bakgrund. Lustly.se
  Nyhet
  Säljer snabbt
  Secret Play Popping Candies Watermelon
  Rating:
  100%
  39 kr
 2. Secret Play Popping Candies Strawberry produktförpackning mot vit bakgrund.
  Nyhet
  Säljer snabbt
  Secret Play Popping Candies Strawberry
  Rating:
  100%
  39 kr
 3. Secret Play Popping Candies Mint produktförpackning mot vit bakgrund. Lustly.se
  Slut i lager
  Nyhet
  Säljer snabbt
  Secret Play Popping Candies Mint
  Rating:
  100%
  39 kr
 4. Candy Posing Pouch Godistanga produktförpackning mot vit bakgrund.
  Nyhet
  Candy Posing Pouch Godistanga
  Rating:
  100%
  79 kr
 5. Candy G-string Godistrosa produktförpackning mot vit bakgrund.
  Nyhet
  Candy G-string Godistrosa
  Rating:
  100%
  79 kr
per sida
Tjej som håller i en kortlek.Tjej som håller i en kortlek.

FÖRSPEL: DE BÄSTA SEXSPELEN FÖR PAR!

Vill ni hetta till det till alla hjärtans dag? Ett erotiskt brädspel är ett roligt sätt att få uppleva nya sensationer med varandra. Öka intimiteten med busiga frågor och svar, eller törs ni anta utmaningar från spelkorten? Se våra favoriter här!

LÄS MER

Två kvinnor som kysser varandra.Två kvinnor som kysser varandra.

ALLT DU BEHÖVER VETA OM ORALSEX

Här har vi samlat allt du behöver veta om oralsex– tips för både för penisbärare och fittbärare & rumpan (oh yes!). Vilka sexleksaker som känns som oralsex och hur du utövar säkert oralsex.

LÄS MER

Två män som ligger i soffan, ena ligger ovanpå den andra. Oralsex tips för penis blogg!Två män som ligger i soffan, ena ligger ovanpå den andra. Oralsex tips för penis blogg!

VÅRA BÄSTA ORALSEX-TIPS FÖR PENIS

Här har vi samlat våra bästa tips på hur du utför (outstanding) oralsex på en penis. 

LÄS MER

Ätbart & Oralsex – Förhöj upplevelsen med godisunderkläder och oralsexprodukter

Gör ditt kärleksliv sött och spännande

Inom kategorin Ätbart & Oralsex hittar du allt du behöver för att göra oralsex och avsugning till en roligare och mer njutbar upplevelse. Våra produkter, inklusive godisunderkläder och andra ätbara godsaker, är designade för att lägga till en extra dimension av lekfullhet och njutning i ditt kärleksliv.

Upptäck glädjen med godisunderkläder

Godisunderkläder är inte bara en rolig och sexig överraskning för din partner, de är också en perfekt ingrediens för en het och intim stund. Tänk dig att din partner långsamt smakar på varje del av dina godisunderkläder – en upplevelse som är både sensuell och kittlande. Dessa underkläder finns i olika smaker och stilar, och de är en fantastisk start för en natt fylld av passion och njutning.

Hur ger man en bra avsugning?

Ögonkontakt för intimitet

Håll undan håret och möt hans blick med en förförisk blick. Ögonkontakt ökar intimiteten och gör upplevelsen mer visuell och njutbar för honom.

Börja sakta med långsamma slick

Innan du tar honom i munnen, börja med långsamma slick. Efter cirka 10 minuter kan du massera roten med din hand för att öka njutningen.

Använd händerna

Smek honom försiktigt på flera ställen, som att massera roten medan du kittlar pungen. Använd båda händerna för en rytmisk smekning och använd glidmedel för en mjukare känsla.

Saliv och spott

Använd saliv som naturligt glidmedel innan du tar honom i munnen. Detta gör upplevelsen mer behaglig och sexig.

Lär dig hans teknik

Observera hur han runkar sig själv och försök efterlikna hans teknik. Detta gör att han kommer älska när du runkar honom.

Använd tungan

När du har honom i munnen, använd tungan för extra stimulans. Rör tungan mot undersidan av honom och vid den lilla strängen för att öka njutningen. 

Ta försiktigt hans pung i munnen och kombinera det med att runka honom. För extra stimulans, rör tungan mot området mellan anus och pung.

Svälja sperma

Många män finner det sexigt när deras partner sväljer. Prova att variera och hitta vad din partner föredrar. Tänk på att smaken av sperma kan påverkas av kosten, till exempel genom att äta ananas.

Hur slickar man en tjej? Snabba tips för bättre oralsex

Utforska med tungspetsen och hela tungan

Använd tungspetsen för små cirklar runt klitoris och prova att lägga hela tungan platt mot klitoris för att trycka lätt emot.

Använd alfabetet

Om du är osäker, prova "alfabetet-tekniken" genom att göra olika bokstäver med tungan för att se vilka rörelser hon gillar bäst.

Variera rörelserna

Variera mellan att föra tungan fram och tillbaka och att dra klitoriskappan försiktigt fram och tillbaka. Kombinera med att använda fingrarna för penetrering.

Sug försiktigt

Sug försiktigt på klitoris utan att använda tänderna. Många gillar känslan av långsamt sug på klitoriskappan samtidigt som klitoris slickas snabbt.

Anpassa efter hennes reaktioner

Kommunicera och lyssna på hennes reaktioner för att hitta vad hon gillar mest.

Produkter för roligare oralsex

För att göra oralsex till en oförglömlig upplevelse, erbjuder vi ett brett utbud av produkter som är speciellt designade för att förbättra varje aspekt av akten. Våra godisunderkläder är en populär favorit, men vi har också smakrika smörjmedel och sprayer som kan användas för både avsugning och när du går ner på en tjej. Dessa produkter är säkra att använda och tillför en ny dimension av njutning och utforskande i sovrummet.

Fördelarna med att använda ätbara produkter

Att använda ätbara produkter som godisunderkläder och smakrika geler gör oralsex till en lekfull och njutbar aktivitet. Dessa produkter kan göra att du och din partner känner er mer avslappnade och öppna för att utforska varandra på nya sätt. Genom att integrera dessa godsaker i ditt sexliv, kan ni båda uppleva en djupare intimitet och starkare band.