Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Ljus

Stämingshöjaren nummer ett är såklart ljus. Tänd några ljus, sätt på en skön playlist och ge varandra uppmärksamhet och intimitet. SÅ mysigt! 

Visa som Rutnät Listvy

17 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Wax Play Candle Chocolate
  Slut i lager
  Wax Play Candle Chocolate
  Rating:
  100%
  119 kr
per sida

Skapa mys och stämning med ljus:

Det finns många olika anledningar till varför det kan vara mysigt att tända stearinljus. Här är några av de vanligaste:

Ljuset: Stearinljus ger ett mjukt, behagligt ljus som kan skapa en avslappnad och inbjudande atmosfär i ett rum. Ljuset från stearinljus kan också hjälpa till att lindra stress och oro och förbättra vår sömn.

Doften: Många stearinljus har olika dofter, och välja en doft som vi gillar kan bidra till den mysiga känslan. Dofter som lavendel, vanilj och kanel är exempel på dofter som ofta anses vara avslappnande och mysigt.

Atmosfären: Tända stearinljus skapar en mysig atmosfär i ett rum, och kan få oss att känna oss mer avslappnade och tillfreds. Det kan också hjälpa till att skapa en känsla av gemenskap och samvaro, särskilt om man tänder ljusen tillsammans med andra människor - som till exempel en partner. Ljus är en perfekt del av ett förspel. 

Stämning: Stearinljus kan hjälpa till att skapa en stämning som passar just det tillfället. Vill man skapa en mysig stämning för att mysa med sin partner kan man tända ljus med en doft som är romantisk, medan man kan välja en mer uppfriskande doft för att skapa en mysig stämning för att fira en födelsedag.

Hygge: Det finns många olika sätt att skapa en hygglig stämning i hemmet, och att tända stearinljus är en av dem. Hygge är en dansk filosofi som handlar om att skapa en mysig och avslappnad atmosfär, och att tända stearinljus är ett enkelt sätt att bidra till den känslan.

 

Förspel - en del av sexet:

Förspel, eller smeksex som vi kallar det, behöver inte alls bara vara en förberedelse på det omslutande samlaget. Förspel är också sex och du kan ha enbart förspel/smeksex och skippa penetrationen - men bli lika tillfredställd. Smeksex är till exempel ett bra sätt att vara intim med med varandra när omslutande samlag inte är möjligt på grund av till exempel potensproblem eller underlivsbesvär. 

Det är en viktig del av en romantisk relation, eftersom det kan hjälpa till att skapa en stark känslomässig och fysisk koppling mellan två personer. Förspel kan också vara väldigt tillfredsställande på ett fysiskt och emotionellt sätt, och kan hjälpa till att öka njutningen under er intima stund tillsammans. 

Det finns ingen exakt mall för hur förspel ska se ut, eftersom det kan variera beroende på personerna som är involverade och deras egna preferenser. Vissa människor kan gilla att ha långa, fördjupade förspelsessioner medan andra föredrar kortare sessioner. Vad som än passar dig och din partner är det viktigaste. Det finns dock vissa allmänna råd som kan hjälpa till att göra förspelet mer tillfredsställande för båda parter:

Var inte rädd för att prata om vad du gillar och inte gillar: Det är viktigt att båda parter känner sig bekväma och att deras preferenser respekteras. Var öppen om vad du gillar och inte gillar när det gäller förspel och andra sexuella aktiviteter.

Var närvarande i ögonblicket: Förspel handlar inte bara om att förbereda sig för samlag, utan också om att njuta av varandras sällskap och kroppar. Var närvarande i ögonblicket och försök att inte distraheras av andra saker.

Var inte rädd för att experimentera: Det är viktigt att inte bli för fast i en viss rutin när det gäller förspel. Var inte rädd för att prova på nya saker och se vad som fungerar för er båda.

Var inte rädd för att använda händerna: Beröring är en viktig del av förspel, så var inte rädd för att använda händerna för att klämma, smeka och klappa din partner.

Var inte rädd för att använda munnen: Många människor gillar att bli pussade och slickade under förspel.