Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Spel

Det finns många olika spel med många olika funktioner. Det finns kortspel med olika samlagsställningar, brädspel med erotiska utmaningar och roulettespel. Vuxenspel triggar er fantasi, låter er leka, njuta och våga prova nya saker på ett kul och skönt sätt. Spelen får er att skratta och ha roligt kring er sexualitet samtidigt som ni blir upphetsade och sugna på mer. Världens bästa kombo enligt oss på Lustly. 

Visa som Rutnät Listvy

32 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Exhiloria Play or Drink Spelkort kort mot vit bakgrund.
  Nyhet
  Exhilora Play or Drink Spelkort
  Rating:
  96%
  379 kr
 2. Play & Roulette produktförpackning, bräda och tärningar mot vit bakgrund.
  3 för 300 kr
  Play & Roulette
  Rating:
  80%
  119 kr
 3. Date Night Game mot vit bakgrund.
  3 för 300 kr
  Date Night Game
  Rating:
  100%
  129 kr
 4. Spel Jag Har Aldrig produktförpackning mot vit bakgrund.
  3 för 300 kr
  Spel Jag Har Aldrig
  Rating:
  40%
  149 kr
 5. Sex Roulette Kamasutra mot vit bakgrund.
  Sex Roulette Kamasutra
  Rating:
  87%
  149 kr
 6. köp Monogamy på Lustly.se
  Monogamy
  Rating:
  100%
  399 kr
 7. Sex Roulette Naughty Play mot vit bakgrund.
  3 för 300 kr
  Sex Roulette Naughty Play
  Rating:
  100%
  149 kr
 8. köp Kama Sutra Cards på Lustly.se
  3 för 300 kr
  Kama Sutra Cards
  Rating:
  100%
  129 kr
 9. Sex Roulette Kinky sällskapsspel mot vit bakgrund.
  3 för 300 kr
  Sex Roulette Kinky
  Rating:
  80%
  149 kr
 10. Sex Roulette Love & Marriage mot vit bakgrund.
  3 för 300 kr
  Sex Roulette Love & Marriage
  Rating:
  100%
  149 kr
 11. köp Truth Or Dare - erotiskt frågespel på Lustly.se
  Truth Or Dare
  Rating:
  100%
  299 kr
 12. Bedroom Commands Kortspel kortlek mot vit bakgrund.
  3 för 300 kr
  Bedroom Commands Kortspel
  Rating:
  92%
  139 kr
 13. Sex Roulette Foreplay sällskapsspel mot vit bakgrund.
  3 för 300 kr
  Sex Roulette Foreplay
  Rating:
  100%
  149 kr
per sida

Vad är sexspel?

Sexspel är en form av spel som handlar om att utforska och experimentera med sexuella fantasier och rollspel. De kan vara ett roligt och spännande sätt att förbättra och fördjupa sexlivet med din partner, samtidigt som de kan bidra till att öka intimiteten och kommunikationen mellan er. Här följer en guide om hur du kan spela sexspel på ett säkert och njutningsfullt sätt.

Första steget är att prata med din partner om vad ni båda är bekväma med och vad ni vill uppleva. Det är viktigt att vara öppen och ärlig och att respektera varandras gränser och önskemål. Ni kan till exempel diskutera vad ni tycker är erotiskt, vad ni vill prova på och vad ni absolut inte vill göra. Det kan också vara bra att prata om vad ni tycker är sexigt och vad som gör er upphetsade, så att ni kan skapa scenarier och rollspel som passar er båda.

När ni har kommit överens om vad ni vill uppleva, kan ni börja tänka på olika sexspel och rollspel att prova på. Det finns många olika alternativ att välja mellan, från klassiska scenarier som lärare och elev eller polis och fånge till mer avancerade och kreativa teman som rymdvarelser eller vampyrer. Ni kan också använda erotiska leksaker, kläder eller prylar för att skapa en mer realistisk och spännande atmosfär.

Det kan vara lite nervöst att spela sexspel för första gången, så det är viktigt att ni båda känner er bekväma och säkra. Ni kan till exempel börja med att bara prova på lite lättare och mer oskyldiga rollspel, så att ni kan vänja er vid att vara någon annan och att befinna er i en annan situation. Ni kan också använda erotiska ord och fraser för att signalera vad ni vill och vad ni gillar, så att ni kan få en mer intensiv och tillfredsställande upplevelse.

När ni väl har börjat spela sexspel, är det viktigt att ni båda är närvarande och koncentrerade på varandra och tänker bort måsten och annat som kan disktrahera er. 

Hur spelar man Monogamy?

Monogamy är det spel som säljer bäst hos oss och har gjort i många år.

Monogamy är ett erotiskt brädspel för vuxna, på svenska. Under spelets gång får ni uppleva nya, spännande och sexiga utmaningar med stimulerande, erotiska och vilda konversationer. När spelet är avgjort får vinnaren välja och uppleva en av 50 fantasier. 

För 2 spelare över 15 år. Speltid ca 90 min. 3 olika spelnivåer. Innehåller 1 spelplan, 65 Intima kort, 65 Passionerade kort, 65 Heta kort, 50 Fantasikort, 2 spelpjäser, 1 tärning, 12 nivåbitar samt regler på svenska.

 

Erotiska brädspel för par

Lär känna varandra utan och innan med erotiska och sexiga brädspel för par. Svara på intima frågor, anta utmaningar eller lev ut din djupaste fantasi. Det finns en mängd olika varianter. Vissa erotiska spel har en spelplan man ska spela igenom som exempelvis Monogamy. Men det finns också kittlande kortspel eller skratch cards att underhålla sig med. Perfekt att ta med på semestern eller perioder där man vill komma sin partner närmare.