Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Samlagsvibratorer

En samlagsvibrator eller parvibrator som den även kallas är en vibrator man kan använda under omslutande samlag men även under onani och smeksex. Använder du den tillsammans med en partner med penis ger den er båda stimulans. Personen med vagina njuter av både invändig och utvändig stimulans samtidigt som personen med penis får njuta av vibrationer mot penis och även att vaginan känns mer tight - vilket skapar mer friktion. 

Här hittar du ett stort utbud av samlagsvibratorer som både kan styras via appar och fjärrkontroll. 

 

Nyhet! Prisvärd appstyrd samlagsvibratorNyhet! Prisvärd appstyrd samlagsvibrator

33 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Vad är en samlagsvibrator?

En samlagsvibrator, också känd som en parvibrator eller en partner vibrator, är en sexleksak som är utformad för att användas under omslutande samlag för att öka nöjet för båda parterna. Den består vanligtvis av en eller flera motorer som vibrerar och stimulerar klitoris, G-punkten och/eller penis. Samlagsvibratorer finns i olika storlekar, former och material och kan användas på olika sätt beroende på ens preferenser. Här är en guide om hur man använder och rengör en samlagsvibrator.

Så använder du en samlagsvibrator

Innan ni börjar använda er samlagsvibrator - Se till att batterierna är laddade eller att du har tillräckligt med batterier. Ni vill inte råka ut för ett tomt batteri mitt i allt det sköna. Många samlagsvibratorer kommer med en fjärrkontroll som du kan använda för att justera hastigheten och intensiteten på vibrationerna. Vissa kan även kopplas till en app där ni kan göra egna vibrationsmönster och styra varandras njutning på distans. How fun!?

Steg 1: Förberedelser

Innan du börjar använda samlagsvibratorn, se till att du och din partner är bekväma. Detta kan innebära att ta en dusch tillsammans och har ett långt förspel eller smeksex. Något som får er in the mood med andra ord. Se till att ni har tillräckligt med glidmedel - både på vulvan, produkten och på penis. Glidmedel gör allt skönare samtidigt som det är lättare att föra in parvibratorn. Glidmedel förhindrar även friktion som kan, om man har otur, leda till sprickor och obehag. 

Steg 2: Placera samlagsvibratorn

Samlagsvibratorn placeras vanligtvis mot klitoris och den andra delen förs in i vaginan. Se till att den är ordentligt placerad och att den inte glider av eller rör sig under samlaget. Vissa modeller är mer justerbara än andra. Billigare modeller brukar inte vara lika flexibla som till exempel samlagsvibratorer från We-Vibe.

Justera hastigheten och intensiteten på vibrationerna efter din partners önskemål.

Steg 3: Använd samlagsvibratorn under det omslutande samlaget

Nu ska penis glida in i vaginen, vid sidan av vibratorn. Mannen/penisbäraren kommer att njuta av att känna vibrationerna mot penis - de väcker penis alla nervändar till liv och ökar njutningen. 

Samlagsvibratorn kan användas under samlag i olika positioner, inklusive missionärsställning, doggy style, cowgirl-ställning och bakifrån. Testa olika positioner för att hitta den som fungerar bäst för dig och din partner. Ta hänsyn till storleken och formen på samlagsvibratorn när du väljer position. 

Steg 4: After care

När ni är klara med att använda samlagsvibratorn, stäng av den och ta bort den från kroppen. Stanna gärna i stunden med din partner. Låt telefonerna vara, ligg kvar i sängen och mys.   Vi brukar kalla detta för after care - vilket är ett bra sätt att fortsätta njuta men på ett mer mentalt och känslomässigt sätt. Här får ni tillfälle att prata om sexet, prata om vad som var skönt, vad ni tyckte om etc. 

Så rengör du din samlagsvibrator:

Oavsett vilket material som din samlagsvibrator är gjord av, är det viktigt att rengöra den ordentligt efter varje användning. Här är en guide till hur du rengör din samlagsvibrator:

1. Ta bort batterierna: Om din samlagsvibrator drivs av batterier, bör du ta ut dem först. Detta för att undvika att vibrationerna aktiveras under rengöringsprocessen.
2. Tvätta med mild tvål och vatten: Använd en mild tvål och varmt vatten för att rengöra din samlagsvibrator. Var noga med att tvätta alla delar av leksaken, inklusive eventuella krokar, spår och knappar som kan samla smuts. Du kan också använda en sexleksaksrengöring om du har det till hands.
3. Undvik att blötlägga: Blötlägg inte din samlagsvibrator i vatten, eftersom det kan skada motorn och batterierna. Försök istället att rengöra den med en fuktig trasa eller svamp.
4. Torka av och torka torrt: När du har rengjort din samlagsvibrator, torka av den med en ren trasa eller handduk. Se till att du får bort all fukt, särskilt runt eventuella krokar, spår och knappar.
5. Förvara på rätt sätt: När din samlagsvibrator är helt torr kan du förvara den på ett torrt och svalt ställe, gärna i en förvaringspåse eller i dess originalförpackning. Undvik att förvara den tillsammans med andra sexleksaker som kan repa eller skada ytan.
6. Desinficera: Detta kan göras genom att använda en sexleksaksrengöring. Detta tar bort bakterier - enbart tvål och vatten tar bara bort smuts. 

 

Använd en samlagsvibrator under onani:

Att använda en samlagsvibrator under onani kan ge en intensiv och njutbar upplevelse för många kvinnor och personer med klitoris. En samlagsvibrator är utformad för att stimulera både klitoris och vagina (inklusive G-punkten) samtidigt, vilket kan leda till kraftfulla orgasmer. Här är en guide till hur du kan använda en samlagsvibrator under onani:

Förbered dig: Innan du börjar använda din samlagsvibrator, se till att du har tillräckligt med tid och är avslappnad. Vi rekommenderar att du alltid använder glidmedel tillsammans med sexleksaker - det blir skönare samtidigt som du minskar risken för friktion. 

Utforska: När du har förberett dig, kan du börja utforska din kropp med samlagsvibratorn. Börja med att långsamt smeka och stimulera klitoris med vibratorn. Testa olika vibrationsmönster och intensiteter för att hitta vad som fungerar bäst för dig. Du kan också prova att använda vibratorn på olika delar av din vulva och vagina för att se vad som känns mest njutbart. Lär känna din vibrator med andra ord. 

Testa olika positioner: När du har hittat vad som fungerar bäst för dig, kan du experimentera med olika positioner för att hitta den som ger dig mest njutning. Du kan ligga på rygg, på mage eller på sidan, eller använda en kudde för att höja höfterna och ge en annan vinkel på penetration och stimulering. Vårt skönaste tips är att sitta på den - till exempel på en kudde eller i soffan. 

Anpassa till dina behov: Var noga med att anpassa användningen av din samlagsvibrator efter dina behov och önskemål. Det kan ta lite tid och övning för att hitta rätt vibrationsmönster och intensitet, men det är viktigt att du tar dig tid att utforska din kropp och dina känslor för att hitta vad som fungerar för dig.

 

 

Därför ska du använda sexleksaker med en partner:

Att använda sexleksaker med en partner kan vara ett spännande och lustfyllt tillägg till den vanliga sexrutinen. Det finns många olika anledningar till varför man kan ha gagn av att introducera sexleksaker i samlivet, och här kommer några exempel:

Utöka den sexuella repertoaren

Många par fastnar ofta i en rutin när det kommer till sex, och vardagliga faktorer som trötthet och stress kan bidra till att man har svårt att hitta på nya saker. Genom att använda sexleksaker kan man lättare utforska nya sexuella områden och få nya idéer till vad man kan göra tillsammans. Sexleksaker finns i många olika varianter, allt från massagestavar till analpluggar, och kan ge nya upplevelser för båda parter.

Öka njutningen

Sexleksaker kan hjälpa till att öka njutningen för båda parter, och kan ge nya känslor och upplevelser. Till exempel kan en vibrator ge en intensivare stimulering än vad man kan få med händerna, och en analplugg kan ge en helt ny typ av njutning. Genom att använda sexleksaker kan man också lättare få orgasm, och få möjlighet att utforska olika erogena zoner på kroppen.

Öka förtroendet och öppenheten i relationen

Att använda sexleksaker med en partner kan bidra till att öka öppenheten och förtroendet i relationen. Genom att prata om vad man gillar och vill testa tillsammans, kan man lära känna varandra på ett djupare plan och öka den sexuella kommunikationen. Dessutom kan det vara en bra övning i att vara öppen och ärlig om sina önskningar och fantasier, och att vara bekväm med att ta initiativ och prova nya saker tillsammans.

Gör sexlivet mer spännande

Att använda sexleksaker kan hjälpa till att göra sexlivet mer spännande och varierat. Genom att testa nya saker tillsammans kan man hålla gnistan vid liv och få nya perspektiv på vad man tycker om och vill göra tillsammans. Dessutom kan det vara en bra möjlighet att utforska sin egen och sin partners sexualitet på ett djupare plan. 

bild av en smartphone, en sexleksak samt en text om appstyrda sexleksakerbild av en smartphone, en sexleksak samt en text om appstyrda sexleksaker