Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Penisringar

En penisring är en produkt för män/personer med penis som gör erektionen hårdare och större samtidigt som ringen fördröjer orgasmen. 

Har penisringen en vibrator kan den dessutom användas som parleksak där båda parter får stimulans. Kvinnan/personen med vagina njuter av stimulans mot klitoris vid varje stöt och penisbäraren får uppleva en hårdare erektion samtidigt som vibrationerna kittlar skönt genom hela penis och pungen.

Riktigt skönt och uppskattat av många.

Artiklar 1-60 av 75

Sätt fallande sortering
 1. LELO Tor II Svart
  -20%
  LELO Tor II Svart
  Rating:
  100%
  Special Price 951,20 kr Regular Price 1 189 kr
Sida
per sida

Vad är en penisring:

Penisring, pubisring, kukring, cockring, erektionsring, potensring – kärt barn har många namn. En penisring kan användas vid erektionsproblem, om du har en tendens att komma för fort eller om du har svårt att behålla ståndet.

Uthållighet är något många efterfrågar och en penisring kan hjälpa dig med just det.

Många upplever att en penisring förstärker orgasmen och gör att den varar längre. En helt annorlunda känsla än en ”vanlig” orgasm. 

Vilket material som passar dig, hur ringen ska se ut, vilka funktioner den har eller storlek är något du får prova dig fram till. Det bästa är att börja med en enkel men stabil ring för att sedan gå över till mer ”avancerade” ringar. 

Har penisringen en vibrator kan ni båda njuta under samlag - vibratorn stimulerar då klitoris. 

Hos oss på Lustly.se hittar du många olika modeller, som passar alla. 

 

Så använder du en penisring: 

Ringar i icke töjbart material ska träs på penis i slakt tillstånd och töjbara träs på när du har erektion. Lite glidmedel kan underlätta påförandet.

Väljer du en töjbar penisring ska den vara lite mindre i diameter än vad din penis är. De töjbara ringarna kan även stretchas ut innan påförandet och träs på som en gummisnodd.

En ring som sitter runt både penis och pung sätter du den först runt penis och sedan under pungen och för in den mot roten.

Använd ringen så länge det känns behagligt men max 20 minuter åt gången eftersom svällkropparna kan ta skada.

Att onanera med en penisring på är en ny upplevelse värd att prova. Särskilt om den har vibrator.