Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Vibratorer

En vibrator kan göra under för onani, smeksex och samlag. Särskilt eftersom många med vulva behöver klitorisstimulans under samlag för att kunna få orgasm. Här hittar du både uppladdningsbara och batteridrivna vibratorer. En uppladdningsbar vibrator håller som regler längre än de batteridrivna och har en starkare motor. De är dessutom mer miljövänliga. Vi har valt ut de bästa vibratorerna på marknaden i dag, med många olika funktioner för att de ska passa så många som möjligt. Oavsett kön. De flesta av våra vibratorer är tillverkade av kroppssäkra material och blir skönare med glidmedel. Du kan välja mellan klitorisvibratorer, lufttycksvibratorer, G-punktsvibratorer, vibrerande dildos, wands, rabbitvibratorer, fingervibratorer och appstyrda vibratorer. 

Artiklar 1-60 av 369

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Vibratorer på Lustly.se:

Här kan du välja och vraka bland högkvalitativa vibratorer för både honom, henne, ickebinära och par. Kanske hittar du något du länge önskat dig eller något du aldrig ens hört talas om. Oavsett vad så garanterar vi att du kommer att få en riktigt skön stund.

En massagestav, eller vibrator, är en njutningsprodukt som du kan använda antingen på klitoris, vaginalt eller både och. Vissa stimulerar G-punkten och vissa kan styras via en app - vilket gör distanssex så mycket roligare. Vissa vibratorer kan användas under själva sexakten och kryddar samlaget lite extra. Många tycker om att använda en vibrator när de onanerar - för att ge orgasmen en extra skjuts. 

Hos Lustly.se hittar du vibratorer i många olika färger, former och material. Vi är noga med att alla våra vibratorer är tillverkade av kroppssäkra material som är fria från ftalater. 

Hur väljer man vibrator?

Innan du väljer en vibrator bör du fråga dig själv vad du redan njuter av, eller vad du vill utforska? Tycker du att klitorissstimulans är skönt är det kanske en klitorisvibrator du ska välja. Vill du utforska din njutning lite mer kanske du ska välja en rabbitvibrator som ger dig både klitoris- och vaginalstimulans. Vill du använda din vibrator vid onani eller tillsammans med en partner? Vissa vibratorer ger starkare stimulans än andra så om du är känslig kan det vara bra att välja en med lite mildare stimulans - som tillexempel en lufttrycksvibrator. 

Du bör även fundera på om du vill ha en tyst vibrator som du kan njuta av i hemlighet.

Vi vet att det kan vara svårt men om du utgår från vad du tycker är skönt och vid vilket tillfälle du vill använda din massagestav så blir det lättare att välja vibrator. Oavsett vad du väljer så garanterar vi på Lustly.se dig en skön stund med din vibrator - ensam eller med en partner.